Jag är skoltrött!

Jag har aldrig varit så här trött på skolan som jag är nu! Det beror säkert på att det är så nära till studenten men det känns som att jag inte orkar mer! En massa läxor som ska göras, seminarium hit och prov dit! Jag ska försöka att överleva för jag vet att snart är det slut, snart slipper jag skolan. I alla fall för ett tag för jag får ju läsa vidare nån gång i mitt liv!

Jaja, nog om tråkigheter! Igår var jag, Elin och Lina på HBK. De förlorade men faktiskt på grund av otur denna gången. HBK spelade bäst typ hela matchen så att Elfsborg gjorde 2-1 var bara otur för mitt kära lag.

Det var väl det jag hade att säga. Nu ska jag krypa ner i soffan med mitt täcke och kolla på TV. Desperate Housewives börjar ikväll, eller de två sista avsnitten från förra säsongen. Jag har inte sett dem så det är perfekt, synd bara att jag jag inte har något godis. Kanske borde dra ner till Videomix Hemmakväll och köpa lite!

Ha det fantastiskt!

Puss & Kram Michaela

Nicole Scherzinger

Ville bara visa två klänningar min favorit Nicole Scherzinger har haft på sig. Den första är från några veckor sedan och den andra är från igår! De är sjukt snygga, love them!!!





Och hennes hår ska vi inte prata om...


Life is good!

Sitter i soffan och myser med Top Model på TV:n! Jag har egentligen inte gjort så mycket idag, pluggat religion,  övningskört och kollat på formel 1. Lewis vann så jag är glad!

Imorgon ska jag ha körlektion på förmiddagen. Måndagar är i princip den enda dagen jag kan ha lektioner och det är min enda sovmorgon. =( Men jag överlever, förhoppningsvis är det snart över!!!

Imorgon kväll är det dans igen men jag kan inte vara med. Foten är inte helt hundra än och jag har lite ont när jag anstränger mig så det känns onödigt att chansa. Förhoppningsvis hinner jag till Örjans vall efteråt för HBK spelar. Det har ju gått bra för dem de senaste matcherna så vi får hoppas på det imorgon också!

Hoppas du har haft en bra helg!
KÄRLEK!

Michaela


Babysitter

Den här dagen har varit galen, jag har inte haft en lugn stund trots att jag var ledig från skolan! Det började med att jag gick upp vid åtta för att duscha och städa lite.

Vid tio åkte jag och Lina in till stan, jag skulle till banken, plugga lite teori på Activ och sedan handla.

Vid tolv träffade vi Sarah och hon åkte med oss hem. Vi åt lite och sedan satte hon och jag igång med geografin. Vi satt från klockan ett till klockan sex för då kom EllaMay och Lilly så vi lagade mat till dem och åt lite.

Vid halv åtta åkte Sarah hem och jag fortsatte att passa flickorna tillsammans med min syster fram till nästan halv tio. Och nu ligger jag i min säng och pustar ut!

BTW - min fot mår bättre idag, jag kan nästan gå normalt! =)

Puss, kram och god natt!!!

Micki


Min fot är stukad

I måndags var jag på dansen. Allt var frid och fröjd tills slutet för då stukade jag foten. Och det var egentligen ingen fara förrän jag kom hem, då började det göra ganska ont och jag kunde knappt gå på foten. Så min fot är som sagt var stukad och både igår och idag har jag sprungit runt på kryckor!

Blev lite arg i morse när jag skulle ta bussen från stan till skolan. Jag hade kryckorna med mig och hoppades att det skulle finnas någon sittplats. Det fanns det såklart inte men det som jag blev sur över var att inte en enda människa reste sig så att jag kunde sitta. Det är egentligen ingen fara men det blir lite mer komplicerat att stå upp när man ska hålla i kryckorna och hålla i sig samtisigt som man inte kan stödja på ena foten!

Igår var jag hemma hos fina Laila. Lina skulle spela fotboll vid henne så jag följde med och passade på att umgås henne, Lilly och EllaMay.

Idag var det skola som vanligt fast jag fick sluta redan vi lunch!!! Åkte hem och åt lite och sedan somnade jag gott i soffan! Nu har jag precis plockat fram lite leksaker för imorgon ska jag vara barnvakt åt Lilly och EllaMay. De ska vara hos mig varje torsdagkväll nu i höst och det ska bli jättemysigt! =)

Kramkram!

Michaela

Oprahs intervju med Whitney Houston!

Jag kollade nyss på intervjun som Oprah gjorde med Whitney Houston och den var helt fantastisk!!! Jag sitter fortfarande med tårar i ögonen, jag satt bokstavligen och stortjöt när jag kollade på intervjun och hennes framförande av I didn't know my own strength.

Denna fantastiska människa är äntligen tillbaka och ska jag vara helt ärlig trodde jag inte att det skulle hända! Jag tänker på henne i filmen Bodyguard där alla hennes bästa låtar är med. Jag känner mig så glad att hon har lyckats ta sig igenom allt och kommit tillbaka för att dela med sig av sin talang!

Här är i alla fall intervjun om du orkar kolla!










Nytt utseende

Bloggen har fått ett nytt utseende,
hoppas du gillar det!

För övrigt sitter jag just nu och kollar på HBK-matchen på TV4 och äter godis!

KRAM!!!


Då var det fredag igen

Sitter i Elins rum och lyssnar på Alicia Keys underbara röst! =)

Idag har hag varit i skolan som vanligt, helt okej faktiskt även om jag börjar vid åtta och går till halv fem! Fick övningsköra lite med mamma efter skolan och det gick prima ballerina!

Imorgon ska jag bara ta det lugnt och vila upp mig! Känner att jag behöver sova och ta det lugnt!

Nu ska jag se om jag kan fixa en ny layout till bloggen, får se om jag kan skapa något vackert!

Här är föressten Aftonbladets recension av gårdagens premiär av Hairspray!

Ta hand om dig och njut av helgen!

Puss Michaela

New York

Åh, jag har blivit besatt av ännu en sak och liksom många andra gånger är det också nu en låt! Den heter Empire State of Mind med Jay-Z och Alicia Keys. Kollade nyss på VMA-galan från i söndags och såg Jay och Alicias uppträdande med den för typ tionde gången och både låten och uppträdandet är sjukt bra!!!
 


Idag var det skola som vanligt! Har också övningskört med mamma och det gick ganska bra!

Imorgon har jag bara en lektion så jag slutar 9:40. Efter det blir det in till stan för att plugga teori. Vill så gärna bli klar med allt så snabbt som möjligt så att jag kan hålla körkortet i handen snart!

Nu ska jag nog kolla lite på matchen mellan Barcelona och Inter! Men innan jag går vill jag bara hinna men en sak - imorgon har min vackra vän, Laila Adèle, premiär med musikalen Hairspray på Chinateatern i Stockholm!!! Lycka till finaste!
 


Puss & Kram!

Michaela


Tisdag

Idag kära vänner hade jag halkan, så nu känns inte körkortet alltför långt bort! Det var väldigt intressant men läskigt hur bilen reagerar på halt underlag!

Annars har det bara varit skolan och vi gjorde inget utöver det vanliga!

I morse vaknade jag med träningsvärk i hela kroppen. Dansen började nämligen igår och som Anna kallade det så hade vi en "kom-igång gång". Det innebär helt enkelt att man ska komma igång efter sommarens latheter och vi körde bara kondition och styrka och det kändes idag! Men som mamma säger - "träningsvärk är skön värk"!

Nu ska jag kolla på YouTube om jag hittar Oprahs intervju från igår med fina Whitney Houston!

LOVE!

Michaela


Svenska Hollywoodfruar

Jag visste inte om jag skulle kräkas eller slänga ut TV:n igår! Anledningen var Svenska Hollywoodfruar som började på trean. Jag tänkte att det kunde vara en kul grej att se för att de är så blåsta och dumma i huvudet. Jag blev ändå chokad att det var så extremt!!! De skröt hit och dit om sina pengar och att det var så jobbigt att resa med sin rika man och bla bla bla bla bla... En "riktig" kändis hade aldrig hållt på så men nu var de i och för sig inte riktiga kändisar, utan bara en hög b-människor! Värst av alla var ju Anna Anka som jag bara ville skaka om och pränta in i huvudet hur världen egentligen är!

Det värsta av allt är ändå att jag lik förbannat kommer sitta där på måndagkvällarna och se på det ändå! Fråga mig inte varför men det är väl fascinerande på något sätt att se folk som är så långt ifrån verkligheten som de är!

Kanye West...?

Kanye West gjorde bort sig big time på gårdagens MTV Video Music Awards. Jag gillar egentligen honom men han gick för långt!

För det första gick han med en spritflaska på röda mattan och sen när Taylor Swift vann för bästa kvinnliga video, en kategori som Beyoncé var nominerad i, sprang han upp på scenen och sa att Beyoncé hade den bästa videon i världshistorien och menade på att hon borde vunnit. Okej att han är jättebra kompis med Beyoncé och visst tyckte jag att Beyoncé skulle vinna men seriöst??? Ibland blir hans ego för stort och det blir bara äckligt divigt och pinsamt! Pinsamt också för Beyoncé som såg helt chockad ut!!! Det slutade med att han blev utbuad av hela publiken och Taylor stod kvar på scenen helt tyst. Hon blev dock uppbjuden på scenen av fina Beyoncé när hon vann pris för årets video, så Taylor fick avsluta sitt tacktal ändå!

För att göra det hela ännu mer dramatiskt gick Pink förbi under reklamen och skakade på sitt huvud mot honom för att sedan bli eskorterad bort av vakter innan Kanye blev utsläng från galan... (MTV)

UPPDATERING: Han har nu kommit med en officiell ursäkt som ni kan läsa här!

One Tree Hill

Sitter och kollar på One Tree Hill som började för säsongen idag!


Run This Town och Diva live

Igår var det åtta år sedan World Trade Center-tornen rasade till följd av terroristers kapning av några flygplan. Jay-Z bestämde sig för att hålla en minneskonsert i New York där han första gången uppträdde med Run This Town tillsammans med Rihanna och Kanye West.

Hans übersnygga wifey, Beyoncé, uppträdde också och hennes låt var Diva. Kolla in de två uppträdandena nedan för de är sjukt grymma!!!


Intervju med fina Tyra Banks

Jag avgudar (jag lovar!!!) Tyra Banks och jag såg en jättebra intervju med henne igår som jag vill dela med mig av!




Nicole Richie har fått en liten son! =)

Nicole Richie och hennes boyfriend Joel Madden har fått en liten son. Han ska heta Sparrow James Midnight Maddox  så nu har alltså lilla Harlow fått en lillebror! (People)

Studentmössa + ansiktsbehandling

Idag har det nästan bara hänt roliga saker! =)

Först så provade vi studentmössor i skolan! Det känns just nu som att studenten är så nära men ändå så långt borta! Sedan satt jag och Sarah med geografin som vi älskar (alltså inte själva geografien men en uppgift vi håller på med). Efter skolan gick jag en snabbis i stan med Alexandra, Lisa och Sofia och sedan gick jag till Evasalongen för en timmes ansiktsbehandling! Allt var superskönt förutom portömningen som gjorde ont!

När jag kom hen fick det bli en liten stunds vila som egentligen inte gjorde mycket nytta eftersom telefonen ringde hela tiden! Men jag blev lite piggare som tur var!

Nu sitter jag och kollar på Idol och funderar lite på att tatuera mig. Jag är absolut inte säker så det kommer nog inte ske än på ett tag i så fall men det är aldrig fel att tänka...

Nu är det snart helg så samla dina sista krafter inför morgondagen!

KÄRLEK!

Michaela

Fotboll

Sitter och kollar på matchen mellan Sverige och Malta och just nu spelar väl inte Sverige sin bästa match!

Dagen har i princip bara bestått av skola. Hann inom Hemköp innan jag åkte hem och då köpte jag mango. Det mixar jag sedan och äter, Elin säger att jag är som en bebis och äter puré men det är jättegott!!!

Imorgon går jag bara till kvart över ett och efter det ska till Evasalongen och få ansiktsbehandling i en timme - längtar som bara den, det ska bli sååå skönt!

Sist vill jag passa på att tipsa er som går på Activ Trafic - kör med Tina, hon är superbra!!!

KRAM Micki

TV 3-kväll

Ikväll blir det TV3-kväll, nu är det Victoria's Secret Fashion Show (Adriana, Selita, Alessandra och de andra snyggingarna) från 2008, klockan 19 är det säsongsstart på Top Model (TYRA!!!), klockan 20 är det Ensam mamma söker (pinsamt, men jag ser alltid på det) och klockan 21 är det Kärleken checkar in med Jennifer Lopez. Det blir en riktigt TV-kväll! =)

Igår var det lite folk här för att fira min och Lenas födelsedag. Det var trevligt som det alltid är med de underbara personerna som var med! <3

Hoppas du har haft en bra helg!

KRAM Michaela 

Nystart!

Jag tror att mitt liv har fått en nystart! Sedan jag fyllde år, i måndags, har jag känt mig väldigt positiv och glad! Inte för att jag inte är det annars men det har varit lite mer än vanligt! Tror dock inte det beror på att jag fyllde år men det är i vilket fall som helst väldigt härligt! Jag går liksom runt och är glad nästan hela tiden!!!

Idag hade jag en lång dag i skolan! Men sista lektionen, människan socialt och kulturellt, är ett av mina favoritämnen så det gör det värt att gå så länge! Vi sitter och diskuterar ganska ofta om olika kulturer och jag älskar det!

Imorgon ska först några kompisar komma hit och fira mig och Lena och sedan blir det antagligen utgång om inte vädret är allt för dåligt! =)

Ha en mysig helg och ta hand om dig!

KRAM Michaela

Grattis Beyoncé!!!

Idag fyller världens bästa artist 28 år, BEYONCÉ!


Mina presenter!

Ifall någon är intresserad tänkte jag skriva allt jag fick i 18-årspresent!

Mormor och morfar: Pengar
Siri och Olle: Pengar
Elin: Klocka
Mamma och Hans: Kamera
Lina: Ljus
Lollo: Ansiktsbehandling
Pappa: Pengar
Laila: Örhängen
Kristi: Armband och ljus
Sarah: Halsband och Oreos

Fick också "plugghästpiller" av mamma samt att hon betalar körkortet! <3

Och när jag kom hem från skolan väntade ännu en present - en bukett med röda rosor och en liten ask choklad som var från min fina storasyster!!! <3

Till helgen ska jag träffa släkten på pappas sida så då blir det fler presenter! =)

Romeo & Julia

Sitter i mitt jättemysiga rum, lyssnar på yoga-musik, har tända ljus och satt igång min oljebrännare! Jag har världens huvudvärk så jag behöver slappna av lite!

Idag var jag och en massa andra från Sannarp på Sofiero Slott och kollade på Romeo & Julia. Det var dock ganska segt eftersom att det verkligen var avancerad engelska (gammaldags). Det är också därifrån jag har fått min huvudvärk - det var soligt, jättevarmt och jag drack inte ordentligt.

Jag tänkte faktiskt krypa i säng om en liten stund, känner att jag behöver sova! Och för er som såg mig i tidningen idag, det är Hallandspostens fel att bilden inte var igår!

Kram och god natt!

Micki

RSS 2.0