Kanye West...?

Kanye West gjorde bort sig big time på gårdagens MTV Video Music Awards. Jag gillar egentligen honom men han gick för långt!

För det första gick han med en spritflaska på röda mattan och sen när Taylor Swift vann för bästa kvinnliga video, en kategori som Beyoncé var nominerad i, sprang han upp på scenen och sa att Beyoncé hade den bästa videon i världshistorien och menade på att hon borde vunnit. Okej att han är jättebra kompis med Beyoncé och visst tyckte jag att Beyoncé skulle vinna men seriöst??? Ibland blir hans ego för stort och det blir bara äckligt divigt och pinsamt! Pinsamt också för Beyoncé som såg helt chockad ut!!! Det slutade med att han blev utbuad av hela publiken och Taylor stod kvar på scenen helt tyst. Hon blev dock uppbjuden på scenen av fina Beyoncé när hon vann pris för årets video, så Taylor fick avsluta sitt tacktal ändå!

För att göra det hela ännu mer dramatiskt gick Pink förbi under reklamen och skakade på sitt huvud mot honom för att sedan bli eskorterad bort av vakter innan Kanye blev utsläng från galan... (MTV)

UPPDATERING: Han har nu kommit med en officiell ursäkt som ni kan läsa här!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0