Skäms på mig!

Jag har ju inte bloggat på hur länge som helst! Sedan sist så har jag jobbat och det har varit kul! Det kommer vara extra roligt i november när man får lönen!!!

I onsdags var jag och Elin på Örjans Vall och kollade på U21-allsvenskans final mellan HBK och Malmö FF. Och mitt käraHBK vann med ett noll efter en match med förlängning och kyla!

Igår var jag hemma hos fina Kristi på lite partaj! Det var trevligt som vanligt!

Idag har det blivit TV hela dagen! Vaknade vid tolv och har sedan dess kollat på en film (The Game Plan - en jättemysig film!), Made och Formel 1-kvalet inför imorgon! Och imorgon har jag stora problem. Säsongens sista HBK-match är samtidigt som säsongens sista F1-lopp. Det blir antagligen HBK-matchen om inte vädret är alltför dåligt men det är inget lätt beslut!

Måste också berätta om mina tre drömmar jag hade inatt. Den första var att jag skulle dö och hade min avskedsmiddag. Det var lite blandat folk där, bland annat Eva Longoria Parker, Tony ParkerSanaa Lathan (de tre kände jag tydligen väldigt väl), E-Type och Kicken från The Poodles! I den andra drömmen kände jag Ne-Yo och fixade så att han uppträdde på någon tjejs Sweet 16-fest. Och i den tredje hittade jag 12 griskultingar på mammas jobb!
 
     

Hoppas ni får en mysig lördagskväll och en lugn och skön söndag!

PUSS & KRAM


Ojojoj!

Dagarna går och jag glömmer/hinner inte blogga! Men det har egentligen inte hänt något speciellt som jag har behövt skriva om!

Idag var jag och Elin en runda på Eurostop, sedan körde vi och fikade med pappa. Vi var också inne en snabbis hos Ragga och kollade Kodjos nya lokal, NICE! Mycket större och bättre så det kommer nog bara bli positivt för butiken! Annars har det blivit Sims 3 och slapphet för mig idag!

Imorgon ska jag ut och "övningsköra". Jo, jag har ju fått körkort men jag ska prova att köra vår stora bil. Och jag vill inte köra den helt själv första gången så mamma får följa med!

Veckan som kommer är det ju det efterlängtade höstlovet! Jag ska dock jobba tre heldagar och det är en del plugg som måste göras! Ska också försöka hinna åka och träffa Laila, fika med mina tjejer och träffa andra fina vänner! Så det blir inget lugnt höstlov för mig, inte! Ta dock vara på lovet så mycket du bara kan, det kommer antagligen behövas inför de resterande veckorna innan jul!

PUSS & KRAM!

Rihannas nya låt!!!

VÄRLDENS FINASTE RIHANNA har släppt en ny singel, hennes första från nya skivan Rated R (som släppt den 23 november tror jag)! Den heter Russian Roulette och den är såååååå bra!!! Helt klart en av hennes bästa någonsin, lyssna på den här (vilket jag rekommenderar)!!! Jag blev ju heller inte förvånad när jag såg att Ne-Yo hade skrivit och producerat den för han har typ aldrig gjort något dåligt!


Lewis & HBK

Ja, kära vänner! Det går bättre och bättre för både min älskling Lewis Hamilton och HBK! I söndags startade Lewis på 17 plats och avslutade lopper på tredje plats! Hur bra är inte det?!?!?! Deesutom är det extra kul att min morfar gillar en finsk förare som efter i söndags ligger två poäng bakom Lewis, moahahahaha!!! Och igår spelade HBK mot Hammarby och vann med 1-0! Ett steg närmare nästa års allsvenska!

Det var allt jag hade säga, måste ju dela med mig av lite sport då och då! ;-)

LOVE!

KÖRKORT!!!

Igår kom dagen jag har längtat till jättelänge - jag fick körkort!!! Jag hade packat väskan full med lyckosaker (ett turkiskt "öga", ett gosedjur, min Beyoncé-tröja, ett citat - det som är på min header - och ett par örhängen). Jag tvekade lite på om jag skulle ta med mig skivor som jag kunde lyssna på om jag blev godkänd på uppkörningen eller om det skulle bringa otur. Men jag bestämde mig för att lägge ner dem i väskan också och det var ju tur, för jag körde runt och lyssnade på extremt bra musik!!!

När uppkörningen var fixad lånade jag mammas bil och körde runt lite, körde inom pappa, hämtade Elin på skolan, körde hem och hämtade upp Lina och körde inom mormor och morfar! Körde också till dansen som var lite jobbig igår! Har träningsvärk, inte så det gör ont men det känns att jag har tränat! När jag kom hem därifrån hade mamma köpt tårta för att fira, så det ska jag ha som efterrätt till min frukost!

Vid lunch ska jag och min klass till Blue Thai och äta så det ska bli mysigt! Det blir ju lite extrafirande för mig, haha!

Ha en underbar dag!

KRAM Michaela

Jul, jul, strålande jul!

Okej, det är inte jul än hur mycket jag än vill det! Men jag försöker få in så mycket julkänsla som möjligt genom att dricka julmust, äta pepparkakor och lyssna på julmusik lite då och då (till min klass stora förskräckelse!!!).

Ni sitter jag och kollar på Ugly Betty, efter det blir det Desperate Housewives för jag missade de två programmen i tisdags (Au pair möte). Ikväll blir det lite formel 1 och sedan se om det är något jag behöver plugga!

Annars har jag övningskört idag och det gick bra!

Ha det toppen och njut av de sista timmarna innan skolan börjar igen! För min del är det i och för sig jobb först imorgon och det är lite roligare men jag måste ändå gå upp tidigt!

Puss & Kram Michaela


Jobb

Sitter och kollar på Inlåst och håller på att somna! Är helt slut efter en dag med skola, ansiktsbehandling, svininfluensa-spruta och jobb!

Denna veckan har varit väldigt intensiv, det känns som att jag har varit hemma en timme sedan i måndags! Det är alltså anledningen till att jag inte har bloggat så värst mycket!

I tisdags var jag på Cultural Cares au pair möte. Det var jättekul och jag vill verkligen åka iväg så snart som möjligt! Känner att det är ett ganska bra sätt att bli ännu mer självständig, för om jag åker till USA måste jag klara mig utan mamma! Jag kom inte hem förrän kl elva, vi skulle ha en kort intervju som inte blev så kort för nästan nån, så jag och Erica hade vår intervju tillsammans extremt snabbt för att vi var tvungna att ta sista bussen hem!

Nu ska jag vara inne lite på Internet och sedan funderar jag på att krypa till sängs! Det är ju en dag imorgon också och jag börjar 8:10!

Ta hand om dig!!!

KRAM Michaela

Mina favorit-twittrare!

Jag tänkte dela med mig av mina favoriter som jag följer på Twitter!

solangeknowles - Solange Knowles, Beyoncés lillasyrra som skriver jätteofta och roliga saker! Hon är väldigt personlig och delar med sig av roliga saker ur sitt liv och hennes sons liv!

KimKardashian - Kim Kardashian, skriver ofta och lägger in en del bilder!

tyrabanks - Tyra Banks, the one and only! Hon skriver ganska ofta och nästan alltid om knäppa saker! Väldigt underhållande!

RevRunWisdom - Rev Run, skriver inte om sig själv med tänkvärda ordspråk och visdomsord!

Även Rihanna ska ha börjat twittra, hon har ännu inte skrivit något (det måste först bli godkänt av Twitter) men det har blivit bekräftat att det är hon på flera ställen. Hon heter rätt och slätt rihanna och lär bli en favorit om hon nu skriver någorlunda intressanta saker!

Jennifer Hudsons söta son!

Såg en bil på People innan idag på Jennifer Hudson och hennes söta son, David, så jag tänkte dela med mig av den!


Snart helg!

Nu är det bara en dag kvar i skolan innan det är helg igen! Det ska bli väldigt skönt för denna veckan har varit ganska intensiv med prov, seminaruim och inlämningar!

Min dag har varit ganska skön, hade bara naturkunskap där vi hade prov. Sedan gick jag och fina Sarah en liten stund i stan innan vi åkte hem. Det blev Tyra Show och en tupplur för mig innan hela familjen kom hem och lugnet försvann, haha! Kvällen spenderades med mamma och Elin framför TV:n, vi kollade på Mammas pojkar som jag tror kommer vara riktigt underhållande!!!

Imorgon är det skola 8:10 till 13:55 och på lördag ska jag först följa med Elin till Sannarps öppet hus och sedan ska vi till Malmö och IKEA!

Nu kollar jag på Inlåst som visas på TV4, ett väldigt intressant program faktiskt!

Ha det jättebra fina du!

KRAM Michaela


Musik-tips!

Jag tänkte tipsa om en artist som heter Melody Gardot. Hon sjunger jazz-musik och har jättefin röst! Perfekt att lyssna på när man vill ta det lugnt eller mysa! Så logga in på Spotify, tänd lite ljus och lyssna och njut!


Då var det måndag!

Ny vecka, nya möjligheter!

Denna veckan är ganska intensiv men mycket plugg och seminatium. Ska försöka ta mig igenom en med ett leende på läpparna för när den är slut är det lite lugn och ro som gäller!

I helgen har jag varit barnvakt åt söta Lilly och EllaMay. Det var mysigt men herregud var mycket energi barn har! Man känner sig nästan gammal när man ska hålla deras tempo!

I morse hade jag körlektion och det gick bra! Gick en promenad i stan efter det för jag behövde linsvätska och optikern öppnade kl 9. Såklart hade de inte den sorten jag behövde så det var bara att åka hem! Foten är fortfarande inte bra och det gjorde ont efter min lilla promenad så den är lindad igen. Alltså ingen dans för mig idag heller. =(

Nu sitter jag och har precis målat naglarna och om en timme ska jag till skolan. Det kan bli intressant... Första lektionen är georgrafi och där ska vi ha prov. Känner mig ganska säker på det så det ska nog gå bra!

Ha en fin vecka och var rädd om dig!

Puss & Kram Michaela - Never look down on someone unless you're helping them up

Lördag

I morse gick jag upp tidigt för att kolla på formel 1. Det var mysigt för det var helt mörkt ute och jag låg i soffan med täcke och mös! Lite crazy lopp måste jag säga men jag ska inte tråka ut er med detaljer.

Vid halv ett fick jag finbesök av Lilly och EllaMay. Har varit barnvakt åt dem hela dagen så det har blivit mycket stoj, stim och bus!

Nu sitter jag och fxar med Linas dator för det är lite knäpp!

Hoppas du har haft en mysig dag och får en bra söndag också! Själv kommer jag spendera nästan hela min söndag med plugg, inte det roligaste i världen men det måste göras! (Ska inte helgen vara vilodagar???)

Ta hand om dig!

KÄRLEK!

Michaela

RSS 2.0