Påskhelgen

Då är påskhelgen nästan slut och vad har jag åstadkommit? Nästan ingenting! Jag har bara tagit det lugnt och njutit av att vara ledig!
 
Imorgon ska vi ha konsert med gospeln och det ska bli superkul. Därefter är det back to reality för på tisdag börjar sista praktikperioden.

I die for Usher

Kollar på The Voice där Usher är en ny mentor. Sweet Jesus vad han är fin, jag dör lite varje gång hans stol snurrar! Han får komma och hälsa på mig när han vill!
 
 

Trötter

Just nu ligger jag helt utslagen i sängen, är jättetrött! Det ska bli så skönt med långledigt i hela fyra dagar, det har ju inte hänt sedan 1800-frös ihjäl!
 
Idag hade jag slutbedömning på praktiken och jag är så nöjd med hur det gick. De var nöjda med mig och min huvudhandledare tyckte att det var synd att jag redan hade fått jobb till sommaren... :) Det firade jag med lite choklad och ett glas vin, hade lite kvar efter festen i lördags!

Konsertrep

Jag är nästan precis hemkommer från kören, vi hade rep inför konserten som är annandag påsk. Man brukar ju säga att repet ska gå dåligt för att själva föreställningen ska bli bra och om det stämmer kommer vår konsert vara grym! Det gick inte alls bra idag men så kan det vara ibland!

Våfflor <3

Jag bestämde mig för att göra våfflor till kidsen idag eftersom att det är våffeldagen imorgon. Jag har också inhandlat lite påskliljor och påskris, det känns ju som vår idag!
 
Imorgon börjar sista veckan på BUP, därefter ska jag till ortopeden. Jag har också körövning imorgon kväll, det sista innan konserten den 1 april.
 
Ha en fin vecka!

Babysitting

När man både har ätit frukost och duschat innan klockan 9 en lördagsmorgon då vet man att något inte är som det brukar. Jag spenderar helgen med mina sötisar Lilly och EllaMay och då får man snällt gå upp halv åtta... Just nu tittar tjejerna på Tant Grön, Tant Brun och Tant Gredelin (Barbie funkade ine, yes!) och jag ska kolla på Grey's, senare blir det Busfabriken.
 
Ikväll ska vi fira Monika men det blir nog relativt lugnt med tanke på att jag har tjejerna imorgon också.

Kvällspraktik

Det bästa med att ha kvällspass på praktiken är att man har hela förmiddagen på sig att bara softa och titta på serier. Har börjar kolla på Scandal nu med en av mina favoritskådisar Kerry Washington. Det är en politisk thrillerserie som handlar om en kvinna som jobbar med att skydda högt uppsatta personers hemligheter kan man väl beskriva det som. Att hon dessutom har en affär med USA:s president gör det lite extra spännande!

:)

Då har min praktik på BUP börjat. Det är intessant, annorlunda från en "vanlig" vårdavdelning. Det är väl mest det som hnder i mitt liv nu, jag får ju inte så mycket tid över. Men imorgon ska jag på tjejmiddag hos Hanna och det ska bli jättetrevligt, vi har inte setts hela gänget på flera veckor.
 
På lördag tänkte jag försöka få in ett träningspass och på söndag är det begravning för farfar.
 
För övrigt - vad hände med våren? När jag vaknade igår var det snö. Jag tog cykeln ändå och det straffade sig när jag gjorde en liten snygg vurpa, haha!

Mr Grey vs psykiatrivård

I eftermiddags läste jag ut del två av 50 Shades of Grey och även jag är hooked. Jag läste de cirka 550 sidorna på två dagar och det betyder ju bara en sak - att den är bra. Trots Mr Greys (enligt mig) sjuka beteende är det något speciellt med honom, det finns ett hjärta bakom hans knäppa idéer. Nu väntar jag på att Elin ska läsa ut trean så jag kan få läsa den!
 
Under tiden ska jag fortsätta med en bok i en helt annan stil. Den heter Slutstation Rättspsyk - Om Tvångsvårdade Kvinnor Som Inte Dömts För Brott och handlar om svenska kvinnor med allvarliga självskadebeteenden. Trots att de inte gjort något brottsligt hamnar de på rättspsykiatriska avdelningar då det inte finns resurser att behandla och vårda dem i allmänpsykiatrin. Boken är ganska passande för mig just nu med tanke på att jag börjar min psykiatripraktik imorgon.

Härliga långhelg!

I torsdags efter lunch började min långhelg med en runda på gymet. I fredags umgicks jag med familjen och igår var det Mellokväll hos Annie. Brukar aldrig gilla yngre killar men Anton Ewald har nåt... Vi gick till Fox & Anchor efteråt och satt där och lyssnade på bandet. Idag är det en soffsöndag med film och glass, perfekt uppladdning för ny praktik imorgon!


Bahama mama

Eftersom att jag inte ska vara i någon vårdsituation förrän på måndag är det nagellacksdags! Jag fick ett erbjudande på Kicks att köpa tre Essieprodukter men endast betala för två så jag unnade mig tre lack, ett vitt, ett rosa och ett lila/plommonfärgat. Kvällens val blev det lila som heter Bahama mama! Älskar alla roliga namn som Essie har på sina lack!
 
(Tyvärr inte mina naglar på bilden...)

Praktik och mer praktik

Då var den andra praktikperioden nästan avklarad, bara seminarium imorgon kvar. Har ju varit på ambulansen och de två senaste dagarna även på operation/anestesi. Och för att sammanfatta: ambulansen var jätteintressant men jag tror inte att det är ett lämpligt yrke när man är åksjuk. Har klarat mig helt okej men emellanåt har jag känt av det lite grann. Och op/anestesi var okej men jag är inte så intresserad av just den delen av vården så det var inte nån omvälvande upplevelse mer än att det var intressant att se.
 
Imorgon är det som sagt seminarium och sedan blir det långhelg för mig. På måndag kör tredje perioden igång och då ska jag vara på BUP vilket jag tycker ska bli jättespännande!
 
 

Helgen

Helgen har bestått av umgänge med nära och kära för att sammanfatta. I fredags kväll var jag hos Lollo och hade mys, vi löste världsproblemen kan man väl säga, haha!

Igår hängde jag med Elin och även mamma, Hans och Lina på kvällen innan jag begav mig mot stan. Jag, Annie, Maria och en annan tjej var på spelning på Fox and Anchor och därefter blev det en spontan utgång.

Och helgen avslutades idag med lunch där pappa och Elin var mitt sällskap och sedan promenad och filmtittande med Annie. Nu blir det sovdags för imorgon är det praktikdags igen!


Vår betyder färgglatt

Därför kör jag på en gul tröja, blåa naglar och turkos ögonskugga idag!

Välkommen mars!

Kan det bli en mer fantastisk start på mars månad? Tror faktiskt inte det! Solen skiner, jag är ledig och har hunnit med en massa här hemma. Jag har städat det jag hade kvar sedan i onsdags, gjort brownies till praktiken, varit uppe med grejer på vinden och fixat och plockat. Känner att jag är fylld med en massa energi idag, tack solen!
 
Lite senare kommer nog Annie förbi en stund och ikväll vet jag inte vad jag ska göra, är planlös!

RSS 2.0