Helt slut!

Idag har varit en riktigt seg dag! Kom hem vid fem inatt och har därför inte sovit så många timmar som behövdes! Det fick bli en promenad i stan med Elin som avslutades med lunch på Robert's Coffee! Mumma!

Igår firade vi Monika som äntligen blev 18 år! det var först middag och förfest hos henne och sen begav vi oss till stan! Träffade en massa trevligt folk ute och jag hade superroligt! Fast slutet kunde varit roligare, fick ta hand om en fin vän som skadade sig lite! Men det löste sig som tur var!

Imorgon är det business osm gäller igen efter fem veckors slapp kurs - praktiken börjar! Jag har dessutom två möten imorgon och hela kalendern är fullproppad med saker som ska göras känns det som! Men det blir säkert superroligt!

Nu blir det TV resten av kvällen, Bachelorette och Big Brother!

Kram!

En helt vanlig tisdag

Den här dagen har bestått av en massa mailande till olika folk, telefonsamtal i mängder, pluggande och en 40-minuters promenad.

Ikväll blir det middag hemma hos underbara Laila!

Puss!

Bäst klädda kvinnorna enligt mig

Kim Kardashian




Lala Vazquez


Beyoncé




Rihanna




Cheryl Cole


Kerry Washington


Nicole Scherzinger



Tre intressanta eller ointressanta (?) fakta om mig

- Jag tycker verkligen inte om att prata i telefon.

- Jag är i princip beroende av läppbalsam och handkräm. Har jag glömt det nån gång när jag går utanför dörren är det kris, jag försöker antingen ta mig hem väldigt fort eller ta mig till en affär så att jag kan köpa nytt!

- Jag tycker typ enbart att mörkhyade killar är attraktiva.

Elsas Mode & Elsas Värld

Jag är en periodare när det gäller böcker, ibland läser jag jättemycket och ibland inget alls. Efter ett långt uppehåll började jag med Elsas Mode av Sofi Fahrman för en vecka sedan! SUPERBRA bok! den handlar om Elsa som är en modebloggare och man får följa henne i jakten på en karriär, på fester, resor (bland annat Paris) och såklart får man läsa om hennes kärleksliv (designern Hugo)!

Uppföljaren, Elsas Värld, bygger på samma sak och är lika bra den! Här besöker hon New York, Los Angeles, och Åre, hänger på Playboy Mansion och besöker nattklubben Laroy på Stureplan en del. Varför får ni läsa i boken!

Två böcker i precis Michaelas smak! Och jag kan tillägga att jag läste ut båda böckerna på sex dagar!

Det suger bara att den tredje boken inte är släppt en, men den som väntar på nåt gott...

Eric tre år!






Roligare kan man ha, men jag överlever!

I brist på annat denna lördagskväll tänkte jag blogga lite! :)

Tidigare idag var jag, Elin och pappa ute på Nannarp i Holm för att fira min kusin Eric som fyller tre år idag! Sedan var det raka vägen hem för mig för att läsa min bok, Elsas Värld (kommer mer om den i ett annat inlägg). Den är nu utläst så kvällen har varit lång för mig, har inte haft ett dugg att göra! Men jag kom jag på att jag kunde göra lite nytta, så jag mailade min chef jag ska ha i sommar och min huvudhandledare jag ska ha på praktiken, så check, check på de två sakerna!

Nästa inlägg kommer om några minuter, ett med bilder från idag, ett om Elsa-böckerna och sedan några till kanske!

Kärlek!

Big Brother

Okej, låt mig tillägna ett inlägg till den fantastiska dokusåpan Big Brother! Jag kan emellanåt vara lite av en dokusåpa nörd, och särskilt när det gäller BB! förr fick jag inte se på det för mamma men det gjorde jag ändå! Och när jag fick reda på att det skulle börja igen tyckte jag det var skitkul!

Det suger dock att min favorit, Sanna, åkte ut i söndags. Menmen, inget att göra åt!

Två timmar kvar, sen är det dags för ett nytt avsnitt!

Dreamgirls

Sitter och kollar på en av mina absoluta favoritfilmer - Dreamgirls! Det kan inte bli bättre än Beyoncé, Jennifer Hudson, Jamie Foxx och Anika Noni Rose i samma film! Fantastiskt skådespeleri och grym musik!!!

Sen får jag väl kolla på Melodifestivalen fast Love Generation inte är med.

Om du inte har något att göra imorgon kan du komma till St Nikolai-kyrkan och titta på vår gospelmässa klockan 18:00!

Ha en fin kväll!

Kamera :)

Köpte en systemkamera tidigare ikväll. Kände att det kunde vara bra att ha i London och eventuellt om det blir USA i sommar! Det var inte det billigaste jag köpt men förhoppningsvis kommer jag inte ångra mig!

För övrigt så är mitt liv väldigt skönt för tillfället. Jag går max två dagar i veckan i skolan, men det är i och för sig bra eftersom att kursen vi läser inte är den roligaste! Men snart ska jag ut på praktik och det ska bli spännande, tror att jag kommer lära mig en massa! Jag har redan fått träna lite på mitt framtida yrke, för igår skulle mamma ge en spruta till en släkting, men hon tyckte att jag skulle göra det istället. Lite nervöst var det allt, men det gick bra!

Nu är det natti natti!
Sov gott!

Japans jordbävning

Jag har varit lite MIA senaste veckorna så jag ber om ursäkt för det! Har helt enkelt inte haft nåt spännande liv!

I morse vaknade jag, knäppte på TV:n och möter av de hemska bilderna från Japan. En stark jordbävning samt en tsunami, fy f*n vad fruktansvärt! Jag kan inte ens föreställa mig hur det måste vara. Mina kusiner bodde där för några år sedan och jag kunde inte annat än tänka att det kunde varit de som var med om detta. Men som tur var så kände jag ingen som blev drabbad!

Ta hand om dig, och var tacksam för det liv du har!


RSS 2.0