=)

Gjorde naturkunskapsprov i morse så nu har jag en sak mindre i skolan, det känns skönt! Mindre skönt kändes det när vår svenskalärare sa att vi har tre saker kvar att göra innan vi tar studenten! Som om vi inte har mycket i skolan redan?

Nu sitter jag barnvakt åt Lilly o EllaMay som faktiskt är lugna, trodde nästan att de hade duracellenergi dygnet runt!

Imorgon är det kulturdag så jag slutar vid ett istället för halv fem!!!

LOVE!

1-0 - HBK-Gefle

Målgörare: Anselmo! =)

Seeeeeeeeg dag!

Har haft världens segaste dag så det finns inte direkt nåt intressant att skriva! Men imorgon ska jag förhoppningsvis på HBK om inte vädret är allt för dåligt! =)

Puss

Dagens citat!

Find hope on your darkest days
and the rest of your life will become simple.

Clinique

Sitter just nu och kollar på America's Best Dance Crew! Dansarna där är ju hur bra som helst, sjukt gryma koreografier!!!

Har varit på Eurostop med Elin och pappa idag och vi fick en del inhandlat. Pappa köpte jeans och tröjor och jag köpte blommor till mamma, en ansiktstvål och en ansiktskräm från Clinique! Och när man köpte två produkter därifrån så fick man en presentask också med bland annat ögonkräm, mascara, body lotion och mascara! Det gillar vi!

Nu ska vi snart äta och sedan ska jag och mamma till St Nikolai för att kolla på gospel!

Kärlek!


Dagens citat!

Jag lägger inte längre upp dagens citat på grund av att jag glömmer! Men håll ögonen öppna för jag ska försöka att komma ihåg att lägga upp citat lite då och då! =)

You can't always control what happens to you
but you can control how you handle what happens to you!

Jippi!!!

Förra torsdagen skrev jag om att jag fick ett trevligt besked på min mail och nu tänkte jag berätta vad det var! Jag har sökt Framtidskraft inom Landstinget och var på anställningsintervju idag och jag fick jobbet! Så i sommar ska jag vara på BB! Det ska bli hur kul som helst!

Idag skippade jag (och många andra) skolan på grund av ryktena om bombhot på Sannarp, som inte var annat än rykten! Jag anade det igår också men tog det säkra före det osäkra! Istället var jag hos mormor och morfar en liten stund och hjälpte morfar med sin dator!

Nu ska jag vila en stund, sen måste jag ta tag i lite plugg!

KRAM!

Örhängen! <3


Titta vem som har likadana örhängen som jag! ;)

Konstigt...

Konstiga saker händer i skolan om man säger så! Igår hittades en död get utanför ingången och nu ryktas det allt möjligt om vad detta betyder! Vi får väl se, väntar ett besked från en klasskompis så vi får se vad denna personen har hört!

Finally!!!

Idag hittade jag äntligen ett par balskor och ett par skor till studenten!!! En sak mindre att fundera över, nu är det bara väska och bolero/sjal kvar! =)

Michaelas 25 mest spelade låtar på iPoden!

1. Everything, Everyday, Everywhere - Fabolous Feat. Keri Hilson & Ryan Leslie
2. The Definition - Brandy
3. Halo (Live) - Beyoncé
4. Stupid In Love - Rihanna
5. Russian Roulette - Rihanna
6. Another Day In Paradise - Brandy Feat. Ray J
7. Fight For This Love - Cheryl Cole
8. I Like - Keri Hilson
9. Dance With My Father - Luther Vandross
10. Fever - Beyoncé
11. Knock You Down - Keri Hilson Feat. Kanye West & Ne-Yo
12. Music Of The Sun - Rihanna
13. Te Amo - Rihanna
14. The Last Song - Rihanna
15. Redemption Song - Rihanna
16. Struggle No More - Anthony Hamilton Feat. Jaheim & Music Soulchild
17. Speechless - Beyoncé
18. Sweet Dreams Medley (Live) - Beyoncé
19. Change Me - Keri Hilson Feat. Akon
20. Take A Bow - Rihanna
21. Hello (Live) - Beyoncé
22. Scared Of Lonely (Live) - Beyoncé
23. Turnin Me On - Keri Hilson Feat. Lil Wayne
24. Intuition - Keri Hilson
25. Hard - Rihanna Feat. Jeezy

Okej, efter att jag skrivit ungefär topp 15 var jag nära på att radera alltihop, nämligen lite pinsamt att det typ bara är Keri Hilson, Rihanna & Beyoncé!

Mina favoriter verkar helt enkelt vara:
Keri Hilson (6 låtar)
Beyoncé (6 låtar)
Rihanna (8 låtar)

Vilket utgör 20 låtar av 25, oooops...

En sak mindre i skolan!

Blev nyss klar med min argumentationsanalys i svenskan vilket betyder att jag har en minde sak att göra i skolan! Det känns väldigt skönt faktiskt! Det som är kvar denna veckan är att göra ett två minuter långt tal till retoriken och sedan måste jag kolla igenom instuderingsfrågorna i geografin. Som tur är så känner jag inte att det är så jobbigt! =)

Tidigare idag var jag på mammas jobb, skulle låna bilen och prata med hennes kollega Karin! I framtiden vill jag jobba som barnsjuksköterska och eftersom att Karin är det ska jag vara hos henne på typ praktik förmiddagen den tredje maj! Det ska bli jääääätteroligt!!!

Nu ska jag kolla lite på Inter mot Barca och sedan gå och sova! Målet denna veckan är att försöka gå och lägga mig hyffsat tidigt varje kväll, vill verkligen ta vara på all sömn jag kan få i och med att det är ganska mycket i skolan framöver! Först ska jag dock slänga ihop ett inlägg med de 25 mest spelade låtarna på min iPod om du är intresserad av det! =)

PUSS!

Tisdag

Hade bara en lektion i skolan idag, det gillar vi! Men däremot ska jag plugga en massa ikväll så det blir inte skolfritt ändå!

Nu ska jag åka och hämta Elin samt tanka lite!

LOVE!

Naaaaw, vilken pluttis!!!

Har ni sett nåt sötare???
Christina Milian
och The-Dreams lilla pärla Violet är ju urgullig!!!!!!!




Danska kungahuset

Sitter och kollar på Det Kungliga Bröllopet i väntan på Svenska Hollywoodfruar och dagens avsnitt handlar om det danska kungahuset! De är ganska balla faktiskt, troligen mina favoritkungligheter! Särskilt drottning Margarethe som påminner mig om min farfar väldigt mycket!

Projektredovisning

Höll mig projektredovisning idag och det gick jättebra!!! Var lite nervös innan men det gick över snabbt! Barnen var så snälla och sa att det var intressant och undrade om jag kunde komma tillbaka nån annan gång! De satt också helt tysta under de 20 minuter som jag pratade förutom när de snällt räckte upp handen om de hade nån fråga! Sötnosar!

Den bästa söndagen på länge!

Jag är vanligtvis inte världens största fan av söndagar, tycker oftast att de är ganska sega! MEN, idag har det varit riktigt bra! Jag har hunnit med att plugga både geografi och projektarbete (håller mitt föredrag imorgon så håll tummarna för mig). Och som grädde på moset så vann HBK med 3-0 mot GAIS, såklart att de alltid ska vinna när jag inte är där. Mot Åtvidaberg vann de också och jag var inte där, när jag sedan gick hemmamatchen efter (mot Mjällby dessutom) förlorade det! Men jag är i alla fall glad att de vann! Och inom formel 1 var det också trevliga resultat! McLaren fick hamnade både etta och två där Lewis var tvåan! GREAT!

Kom nyss hem från träning också så jag har hunnit med mycket idag! Imorgon ska jag som sagt hålla mitt projektföredrag så jag hoppas att det går bra! Lite nervöst men det ordnar sig nog!

Nu kollar jag på Parlamentet, sedan blir det duschen och lite fotboll kanske!

Kram!

En helt vanlig lördag

Idag har jag faktiskt städat mitt rum! Mamma är på golfresa så när hon kommer hem imorgon ska jag visa henne direkt, hon brukar annars vara ganska bra på att påpeka när det är lite stökigt!

Jag skulle egentligen varit barnvakt också men söta lilla EllaMay blev sjuk på vägen så de stannade hemma! Fin som hon är så hade hon sagt att hon inte ville åka hem utan till mig! Gulleplutt!!! <3 Men istället kollade jag på fotboll typ hela eftermiddagen/kvällen! Det blev en del av Blackburn-Everton matchen och sedan Tottenham-Chelsea!

Nu sitter jag med en välbehövlig ansiktsmask i fejjan och när den är borttagen ska jag sova hade jag tänkt! Imorgon behöver jag nämligen plugga en del så en god natts sömn är nödvändig!

Inte världens vackraste bild
men det bjuder jag på!

God natt & puss!

Lovely day!

Denna dagen har varit jättebra!!! När jag vaknade såg jag att solen sken så där var hålan räddad! Spenderade den med några fina töser och vi diskuterade allt från musik och låtsasvänner till egna radioprogram och bikinis! Väldigt intressant med andra ord! Förhoppningsvis blev jag lite brun i ansiktet också! =)

OCH när jag kom hem gick jag in på min mail och fick ett trevligt besked. Vill inte skriva om det än men kanske nästa vecka, så håll ögonen öppna!

Nu sitter jag spänt och väntar för jag tror att världens snyggaste Louise kommer hem från Barcelona idag. Jag vill nämligen höra om hennes lilla, obetydliga utflykt till Camp Nou igår där hon kollade på Barca mot Deportivo! Avundsjuk? Kanske lite!

BTW så vann HBK med 1-0 mot AIK igår!!!!!!

LOVE!

HAHAHAHAHA, jag döööör!!!

Detta klippet är såååååååå roligt, skrattar så jag vet inte vad jag ska ta vägen! Det är från X Factor som går i Englad, typ Idol! Och de här killarna tror att de är jättebra, särskilt han i gult som gör försök till hiphop och jämför dem med Usher och P Diddy!!!


HBK!

Om fem minuter ska jag kolla på HBK:s match mot AIK på TV! Go HBK!!!

Tänkte tvinga på dig Cheryl Coles intervju på Skavlan så jag lägger in den nu!
Check it out!


I skolan

Sitter i skolan och ska snart gå och äta - pasta med kycklingsås och soltorkade tomater, låter som lyxmat om man jämför med det vi brukar få!

Sedan blir det en liten busstur hem och då ska jag sätta mig på altanen och plugga lite!

Puss&Kram


Kärlek!

Har suttit hela kvällen med mitt nya fotoalbum! Det började som ett helt valigt album med svarta papper och nu har jag klistrat in en massa foton, blommor, klistermärken och "diamanter"! Fotona är på familjen, vissa utvalda vänner och lite annat smått och gott! =) Självklart återfinns även vårt SpL07B-hjärta, har tyvärr ingen bild på denna datorn för att visa! Alltså ett albumm fyllt med KÄRLEK!!!

Det fina vädret bestämde sig för att hålla i sig, så jag har njutit även idag! Hoppas på solsken och värme även imorgon!!!

Ta hand om dig!

Dagens citat!

Move out of your comfort zone, you can only grow if you're willing to feel awkward and uncomfortable a little bit.

Cheryl Cole

Cheryl Cole är den ballaste tjejen just nu, hoppas du inte missade henne på Skavlan i fredags! Och om ni vill lyssna på hennes skiva, som är väldigt nice, så finns den här!


Sista dagen på mitt sista lov NÅGONSIN!!!

Min dag har varit ganska fullpackad! Först lunch med pappa och Elin på Espresso House. Efter det begav jag och E oss till Örjans Vall där HBK spelade mot Mjällby, tyvärr ingen vinst! Den underbara solen som har tittat fram idag gjorde mig lite rosig i ansiktet, kände att det blossade lite innan till och med!!! När fotbollen var slut mötte jag upp fina Carolina i stan och vi blev klara med vårt lilla arbete! Sist men inte minst åkte jag och Elin och hyrde film - re-maken på Fame! Inte den bästa film jag sett men den var helt okej!

Imorgon är det skola igen, bara nio veckor kvar till studenten nu (vilket känns helt overkligt)! Jag skulle dock gärna haft lov i några dagar till!

Nu ska jag nana! Hoppas ditt lov har varit fantastiskt och att din kommande vecka blir fin!

Kärlek!

Party, party!

Ikväll blir det lite fest hemma hos Jessica eftersom att hon fyller år idag!!! Ska bli himla trevligt!

I morse (eller egenligen runt lunch) gick jag upp ur sängen efter att ha legat och läst klart min bok. Min bästa väns dotter hette den och var superbra! Igårkväll skulle jag läsa lite (tänkte jag vid halv ett) men när jag kollade på klockan efter en "liten stund" var den tjugo i tre. Oooops!

Har också hunnit med att tanka, kolla oljan i bilen och handla lite!

Ha en fin kväll!
KRAM

Sushi!

Kände mig jättesugen på sushi och eftersom att jag ska vara ensam hemma ikväll ska jag åka iväg ock köpa det!

Var hos tandläkaren idigare och det gick prima, inga hål som tur var! Gick en liten runda i stan efteråt också och tack, tack, tack för det fina vädret!

Hoppas din helg blir mysig!

PUSS!!!!!!!

Dagens citat II

Du får ett extra citat idag, som verkligen stämmer!

An honest answer is the sign of true friendship.

- Proverbs 24:26

Dagens citat!

Never let this world shake you up.
Get out there and shake up the world!

Gonatt!

Nu ska jag lägga mig o läsa och sedan sova!

Sov gott!!!

Tråkdag!

Idag har jag inte gjort mycket, skulle åkt till Siri och Olle men Lina ville inte att jag skulle följa med (vi bråkade) så jag åkte ut till Grötvik och läste istället!

Imorgon ska jag och Carolina plugga, vi har en grej som måste bli klar eftersom att vi har redovisning på tisdag!

Är för tillfället inte alls på bra humör, inget går riktigt som jag vill! Men det går förhoppningsvis snart över! Vill bara ta studenten nu och ta mig ifrån Halmstad. Kommer sakna min familj och mina riktiga vänner men resten kommer jag inte behöva bry mig om!

Puss!

Musik! =)

Har gjort en ny lista på Spotify med bara lugn musik! Bland annat Maxwell, Robin Thicke, Melody Gardot, Alicia Keys, Gladys Knight, Joe och Brian McKnight!

Den finns här om ni vill lyssna, ursäkta det väldigt töntiga namnet men jag kom inte på något annat! ;)

Om ni vill ha mina andra listor så har jag dessa:
LÅTAR!!! - en massa olika, gamla och nya, lugna och inte fullt så lugna!
Beyoncé - bara en massa Beyoncé låtar, kan det bli bättre?
Classics - gamla klassiker, bland anant Whitney Houston, Michael Jackson, Aretha Franklin, Luther Vandross, Celine Dion och Mariah Carey.
Mary J Blige - Mary, Share My World, The Tour - Någon specialutgåva med tre olika album!

Sjuk

Sitter i Linas rum och lyssnar på lugn musik! Har gått och blivit ganska förkyld, och alltid när jag blir det mår jag illa också! Så jag är inte den roligaste människan just nu! Drack nyss en smoothie fullproppad med extremt mycket vitaminer samt att jag åt mat med mycket vitlök innan så förhoppningsvis blir jag frisk snart! Men vädret har varit jättefint idag så jag ska inte klaga!

Idag var jag och fikade med Lena, Alex, Heni och Rasmus. Jag, L och A skulle prata lite om balen och vi kom fram till en del saker! =)

Nu ska jag bara sitta kvar här/lägga mig i Linas säng och inte göra något ansträngande!

Puss&Kram

Gonatt!

Min kväll har verkligen varit vääärldens tråkigaste kväll så nu ska jag gå och nana!

Dröm sött!!!

Blandat

Sitter i Linas rum och kollar i gamla "Mina Vänner-böcker".

Tidgare idag var jag och de "gamla" danstjejerna och fikade på Fribergs! Det var jättemysigt och vi måste ses oftare!

Igår var jag, Mikaela och Patricia och tränade, vi körde ett medelpass och jag har faktiskt lite träningsvärk både här och där! =)

Detta var ju ett nödvändigt inlägg, haha... Men jag ska inte plåga dig mer med mitt babbel!

Kram!

Mina tjejer!!!

Idag blir det fika med mina "gamla" danstjejer!!! Mys på hög nivå!!!

Glad Påsk!

Det var hela tre dagar sedan jag bloggade, så jag ska försöka sammanfatta mig lite kort!

Torsdag: Studenttävling i skolan, var väldigt kul tills det urartade till äggkrig (råa ägg vill jag poängtera) och jag hade ägg i håret och på kläderna efter det! Hade sjukt ont i ryggen på kvällen sedan eftersom att jag blev träffad både där och på armen gaaanska hårt! Mamma, Hans och Lina var iväg på nån handbollscup tors-fre så jag och Elin var ensamma hemma. Tillsammans med hennes vän Sara var vi på Nolltrefem och kollade på Vincent Vicious!

Fredag: Jag och Elin fikade först med pappa och sedan åkte vi till Laila, Lilly och EllaMay! Vi hade jättemysigt, var ute och gick och lekte på lekplatsen! =) Dessutom tittade solen fram på eftermiddagen och det är bara positivt! Lollo kom hem på kvällen också!

Idag: Jag har varit ute och cyklat med Lina samt dammsugit mammas bil, så nu är den ren och fin! Jag, Elin och Lina åkte också ut till både Grötvik och Tylösand och spelade hög sommarmusik i bilen - LOVE IT!!!

GLAD PÅSK!!!

RSS 2.0