Praktiken slut

Idag hade jag min sista dag på praktiken och jag kommer nog sakna det lite! Jag har precis kommit in i allt och lärt känna folk, så lite tråkigt är det allt! Men samtidigt ska det bli skönt att komma tillbaka till skolan, träffa alla igen och få lite normalare tider! ;)

Imorgon hoppas jag på fint väder för då är jag ledig! En dag i solen skulle inte alls sitta fel!

Stor kram!

Jennifer Lopez

Alltså på riktigt, J Lo måste vara en av de snyggaste kvinnorna ever! Jag vill också se ut så när jag är 41!




Välkomna!

Kollade nyss besökarstatistiken, vilket jag inte gör allt för ofta, och den visade att jag har fått lite fler besökare! Så välkomna till er som är nya! :) Hoppas ni stannar även om jag inte skriver överdrivet mycket!

Igår var det fest!

Igår firade vi Hanna som fyller 18 idag och det var superroligt! Det började på Brogård med mat, dricka och tårta. Sedan åkte vi in till Club Moon och dansade hur mycket som helst! Inatt när jag kom hem hade jag så sjukt ont i fötterna att jag nästan inte kunde somna. Och idag har jag lite ont i knäna men det var så värt det! Det borde göras om snart!!!


Nicky Sthlm

Jag brukar vanligtvis inte gilla killar av den ljusare sorten men det är någon med Nicky Sthlm från Big Brother som är jäkligt sexigt. Jag kan inte säga vad men nåt är det! Och det blev ju inte sämre igår när jag fick prata och dansa med honom! ;)

Praktik

För tillfället har jag praktik, därav den dåliga uppdateringen! Jag hinner inte med så mycket annat eftersom att jag är helt slut efter ett pass på sjukhuset! Men det är superroligt och jag lär mig en massa saker! Har också jättebra handledare!

I lördags drog Allsvenskan igång igen och HBK spelade mot Kalmar, matchen slutade 0-0. När HBK-matcherna drar igång igen är det vår på riktigt, och det det kunde inte bli en bättre start med strålande sol!

På fredag ska jag ut på äventyr, då blir det en helg i London! Det ska bli jätteroligt, hela familjen åker (förutom Lollis) men Hans och Lina ska bo på ett eget ställe då de ska på fotboll!

Ha det underbart!
Kram

RSS 2.0