Soweto Gospel Choir

Igår var jag och mamma på teatern för att titta på Soweto Gospel Choir från Sydafrika.

Ni som inte var där missade något, ååååååh så fantastiska de var! Vilka röster, vilken energi och vilken glädje! Deras show var i cirka 2 timmar och jag hade kunnat sitta där lika länge till!


Gospel

Ikväll har jag haft gospelövning och åh så härligt det är! Vi har börjat på jullåtarna inför julgospeln den 11 december och det kommer bli så himla bra!

Gonatt!

Drömmen om ett barn

Jag vill varmt rekommendera tv-serien Drömmen om ett barn på TV3. Dem visas på torsdagar klockan 20:00 och handlar om familjer som har svårt/inte kan bli gravida. En serie som är sorlig och otroligt vacker, tårarna rinner av både sorg och glädje.

Sjuk

Har blivit förkyld och fått superont i halsen. Men jag har haft turen att vara ledig idag så jag har kunnat vila lite, fast självklart har jag fått plugga också.

För att liva upp dagen lite har jag läst om mina favoritsystrar: Kim, Kourtney och Khloe Kardashian i Kardashian Konfidential.


Imorgon är det skola igen :)
Kram

MissKeriBaby

Besökte Brewhouse igår för att se the one and only Keri Hilson! Jag och Elin hade sån tur att vi stod allra längst fram så vi till och med rörde hennes hand fyra gånger! Hon är alltid sjukt snygg men i verkligeheten var hon, om möjligt, ännu snyggare! Och vad ska man säga annar än att hon var GRYM!!!










RSS 2.0