Baby Blue

Här har vi sötnosen, Blue Ivy Carter!





Vuxenpoäng: egen lägenhet

Om två veckor är jag inflyttad i min nya lägenhet, i alla fall i stort sett. Allt kommer säkert inte vara helt på sin plats men det kommer nog också ta ett tag. Det är ju helt sjukt egentligen! Lilla jag ska bo själv. Det kommer bli jättebra tror jag!

En sak som ska bli väääldigt skönt är att jag kan välja när jag vill ha det tyst. Det funkar ju inte nu när folk ropar på varandra hela tiden och står på olika våningar samtidigt som de pratar/ropar till varandra! Men tystnaden kommer säkert vara ovant i början också. Tur att jag inte ska flytta till en annan stad, nu kan jag ju alltid åka hem om det blir för tyst!

Kram!

Sing with the angels

Igår sjönk det in att Whitney är borta. Tittade på hennes begravning som var helt fantastisk. Fylld med kärlek, glädje och sorg men en väldigt fin stämning. Sing with the angels, Whitney!


I will always love you, Whitney

Whitney Houston

1963 - 2012


I söndags väcktes jag av en fruktansvärd nyhet. Mamma berättade att Whitney Houston hade avlidit. Fina, fina Whitney Houston finns inte längre och det är svårt att ta in. Jag är jätteledsen om jag ska vara helt ärlig. Hon var den vackra kvinnan med världens finaste röst som så tragiskt förstördes inför hela världen. Tårarna har runnit många gånger sedan i söndags.

Trots alla hennes problem så har jag alltid trott på henne, jag har alltid trott att hon nån gång kommer komma ifrån drogerna. Den dagen kommer jag inte få uppleva, istället försvann hon alldeles för tidigt.

Dagen efter ägde Grammy Awards rum i Los Angeles. Självklart skulle Whitney hedras och det hela inleddes med en bön för henne. Det var väldigt mäktigt att se hela musikeliten sitta med sina huvuden nedböjda för att be för henne. Och jag tackar gudarna för Jennifer Hudson som fick den tuffa uppgiften att sjunga en Whitney-låt.
Hon gjorde ett fantastiskt jobb. Det blev en känslosam och oerhört vacker tolkning av I Will Always Love You.


Tack Whitney Houston för att du delade med dig av din röst, jag är så tacksam att jag fick uppleva den. Jag önskar och hoppas att du har det fridfullt och fint i himlen. Nu sjunger du med änglarna!


RSS 2.0