Ridin' solo

Planerna ändrades så jag ska spendera kvällen ensam i soffan. Det får nog bli lite filmmys i min pyjamas - lovely!


På en buss mot Getinge

Är på väg mot praktiken, den sista dagen för veckan!

Igår var jag inne en sväng på Bik Bok och fick med mig lite grejer. Det blev ett bar knallgröna byxor, en blå tröja, örhängen, nagellack och hårsnoddar.

Ikväll kommer antagligen min lilla loppa. Jag ska till farfar i helgen så för att inte abstinensen ska bli för stor får vi umgås allt vi kan innan jag åker (det låter som att jag ska vara iväg i en månad...)!


Katastroftankar

Jag tror det är något som är fel på mig. Ganska ofta kan jag få katastroftankar om att personer i min närhet, både familj och vänner, råkar ut för olyckor och blir allvarligt skadade! Så sjukt, vet inte riktigt vad det ska representera!


Praktik

Idag gjorde jag den första praktikdagen för terminen på Getinges vårdcentral. Det var roligt, jag fick testa lite grejer som jag aldrig gjort förr och det boostar ju självförtroendet när såna saker går bra!

Har också varit på gospeln nu ikväll men nu måste jag sova, bussen går 6:42 imorgon...


Beyoncé

Jag måste ge mig in i diskussionen om att Beyoncé mimade på Obamas installation då det kom upp på Nyhetsmorgon innan idag. Jag kan vara lite bias men whatever. För det första har jag aldrig varit med om att hon har mimat när jag har sett uppträdanden tidigare. För det andra så har jag hört henne live och hon låter verkligen flawless när hon sjunger. Och för det tredje så hör man att framförandet inte är helt 100 % ljudmässigt så hela grejen med att hon mimar tror jag är avundsjuka! Hon kan sjunga och det är inget snack om saken!


Fredagsmys

Sitter hemma hos Annie och har en soft kväll! I eftermiddags röjde vi runt på stan för att hitta behåar till mig och jag insåg att jag behövde gå upp två kupstorlekar...

Vi kom precis hem från Röda Kvarn där vi så Les Miserables! Imorgon är det fullt ös - brunch hos Lollo, kolla på Linas handbollsmatch, titta på en lägenhet och sedan utgång på kvällen!


Ikea

Jag har fastnat på Ikeas hemsida och tittar runt på soffor, bäddmadrasser och köksbord. Ska nämligen kolla på en lägenhet på lördag så jag blev lite inspirerad! Håll tummarna!

Tröööööött!

Igår var jag i Varberg mellan 9 och 16:30 och direkt när jag kom tillbaka till Halmstad stack jag till Kristi och sedan hade jag och Elin filmkväll.

Idag är jag supertrött, precis som igår. Har varit på ett möte på min psykiatriplacering jag ska ha på praktiken och därefter var jag uppe för att träffa lite handledare på sjukhuset. Han också äntligen hittat ett par snygga boots och ett par höga stövlar - wihoo!


Michelle Obama

En av mina favoritmänniskor är Michelle Obama och jag tycker verkligen hon rockar sin lugg, det är ursnyggt! Och btw goose bumps när man tittar på Barack Obamas Inauguration!
 
 
 

Bakdag

Idag har jag känt mig som en hemmafru! Jag har bakat nästan hela dagen känns det som. Först blev det fyra sorters bullar med smakerna: kanel, kokos, vanilj och vit choklad. Därefter gjorde jag lyxchokladbollar, en sort som var vanliga men doppade i vit och mörk choklad med kokos på och en sort med hasselnötter som sedan doppades i mörk choklad och toppades med hasselnötter! Yummy!

Discobowling

Det finns inget bättre än rostbröd såhär dagen efter man har varit ute!

Tentan igår kändes ganska bra så förhoppningsvis kommer det visa sig på resultatet. Eftermiddagen spenderades med min favorit med lunch och häng.

Kvällen började med klassen på B&B för lite discobowling. Det gick helt okej, ledde ett bra tag men slutade trea i vårt lag. Därefter hamnade vi på Morfars och därav är jag lite seg idag...


Tentadags

Taggar till för tentan med Icona Pops låt We got the world. Och hur glad blir man inte när man får en sånt här sms?


Pyjamasdag

Idag har varit en heldag med min pyjamas, älskar såna dagar! Har tenta imorgon så jag har pluggat lite och tagit det lugnt.

Imorgon kväll ska jag och klassen fira att tentan är gjord med discobowling, jag är sjukt dålig på att bowla men det ska bli himla kul!


Varberg

Jag är precis hemkommen från en filmkväll och har gjort mig klar för att sova.

Tidigare idag var jag i Varberg på en föreläsning vilket jag för övrigt är ganska trött på (just att man måste ta sig dit, annars är det väldigt trevligt). Och ni vet känslan när man har sett fram emot något länge och sedan sker inte det. Så var det i Varberg för vi brukar alltid gå till ett speciellt ställe och äta, och då kan jag säga att jag verkligen har längtat efter den maten. Men nej, då är den restaurangen numera Subway. Den enda ljusglimten med Varbergsresan bara kraschade på två sekunder, haha! Det fick bli pizza istället!


Tänk att en städeftermiddag kunde bli så rolig!

Har alltså städat i eftermiddags. Men 1: det var inte hemma hos mig, 2: hade fantastiskt trevligt sällskap och 3: en städpaus med godis och annat skoj gjorde det hela väldigt underhållande!
 
För övrigt har jag varit i skolan och på sjukan idag för seminarium och studiebesök. Imorgon ska jag antagligen till Varberg men vi får väl se hur vädret är, det är ju lite läskigt när man hör om monsterkrocken i Skåne!

Gospelkväll

Ikväll drar gospeln igång igen och det ska bli superroligt att äntligen få sjunga igen! Dessutom får jag ju träffa alla härliga människor, kan inte bli bättre!


Golden Globe

Jag satt precis och tittade igenom lite red carpet-bilder från Golden Globe som gick inatt och här är mina favvooutfiter!
 
Eva Longoria
 
Hayden Panettiere
 
Amy Poehler
 
Nicole Richie
 
Francesca Eastwood

Plötsligt händer det!

Sömntutan herself vaknade tidigt idag och har hunnit kolla på Vänner, städa duschen, göra en övningstenta, städat köket, diskat och rensat skafferiet! Och klockan är bara kvart över ett! Good job Mickis!

Sarah och plugg

Igår var det en riktigt mysfredag, var hemma hos mamma och Co och hela familjen var där!

Idag har jag spenderat några timmar med Sarah, som jag inte har träffat på evigheter, och därefter plugg i ett antal timmar.

Nu har jag käkat och pluggat klart så det blir soffläge till Vänner!


Långhelg

Åh vad det är härligt men långhelg! Jag är ledig fredag, lördag, söndag och måndag så jag ska bara ta det lugnt och njuta! Visserligen kommer det bli en del plugg eftersom det är tenta om en vecka men jag får ju sovmorgon i alla fall!

TGIF

Jag är ju i alla fall inte sysslolös denna fredag!
 

Vänner

Med tanke på att svensk TV inte har så mycket att erbjuda blir det en kvällsdate med min Vänner-box!


Onsdag, torsdag, fredag

Jag kom precis hem från skolan, vi har haft simuleringsövning nu i eftermiddag. Det är upplagt som en verklig situation där man får bedöma och behandla och är väldigt lärorikt med nervöst.
 
Igår hade jag en underbar dag. Började i skolan men en intressant föreläsning. Sen mötte jag upp Laila i stan för att luncha och prata ihjäl oss! Hann med lite plugg och sedan kom Annie hit och vi kollade på film och pratade en massa vi också!
 
Imorgon är jag ledig så då ska jag plugga järnet har jag tänkt, har tenta nästa fredag så det är bara att köra!

Produktiv tisdag

Idag har jag hunnit med ganska mycket! Var i skolan först på ett dödstråkigt seminarium i fem timmar... Sen cyklade jag till kyrkan med lite kläder och skor som blev utrensat från garderoben i helgen. Därefter har jag både pluggat och städat så nu sitter jag i soffan och är jättetrött!
 
Imorgon är det skoldags igen och plugg på eftermiddagen. På kvällen får jag besök av min favorit-Annie, vi ska käka lite och bara tjata en massa!

Titta på?

Jag var med om en rätt sjuk grej igår. Hade precis kommit hem från Hanna och håller på att ta av mig ytterkläderna när jag ser att en kille i huset mittemot huset jag bor i går runt i bara sina kallingar. Den situationen var okej (han var inget snygg så det var inget att titta in så) men rätt vad det är tar han av sig kallingarna! Som tur är stod han med ryggen mot mitt håll men han böjde sig ner en gång så lite hängde det ju men asså, fy! Det är nog smällar man får ta när man bor i lägenhet...

Nyhetsmorgon 7/1

I morse var mina sötnosar Lilly och EllaMay på TV tillsammans med Laila för att prata om EllaMays hjärtoperation. De var så fina och jag grät ju såklart! Pratade med dem i telefon för nån timme sedan och de var superuppspelta men jag tror mest att det berodde på att de var på flygplatsen och hittade nåt de ville köpa... Men stolt var jag allt, särskilt över Lilly som berättade att det hade varit jobbigt!

Ledig, eller?

Jag har hela dagen gått och planerat allt jag ska hinna imorgon på förmiddagen, till exempel städning och lite plugg, eftersom jag i mitt huvud endast går på eftermiddagen. Tråkigt då när man inser att man har en heldag med seminarium.

Quizkampen vs plugg

Återigen tar Quizkampen fokus från mitt plugg, det blir långa pauser om man säger så. Sitter och läser arbeten och det är inte så farligt. Det tråkiga är att jag måste komma på två frågor till varje arbete... Suck! Och då är Quizkampen mycket roligare!!!

Yummy!

Kollade precis igenom Think Like A Man och damn vad Michael Ealy är snygg!
 

HLR

Vad härligt att solen tittar fram lite! Ska snart cykla till skolan för lite utbildning i hjärt- och lungräddning på barn. Det blir lite repetition eftersom jag gjorde det i somras på jobbet!

Sea band

Satte på mina Sea band på handlederna för cirka tio minuter sen och idag funkar de faktiskt! Jag skrev ju veckan innan jul att jag skulle testa men då märkte jag ingen skillnad och det beror säkert på magkatarren eller vad det nu är jag har. Idag är det väl ett annat slags illamående i kombination med det vanliga så banden funkar nog på dagen efter-illamående verkar det som...

Gott nytt år!

Hej januari! Ligger i soffan under mitt varma täcke och har öppnat på balkongen så lägenheten vädras lite. 212 års sista dag spenderades först på jobbet, sedan var det bara att bege sig hemåt och sova nån timme. Kvällen var fantastisk med middag och en massa skratt!
 
Idag blir det inte mycket aktivitet, är hur trött som helst. Undra varför?

RSS 2.0