Grammy Awards!

Grammy Awards inatt - LOVE IT!!!
Tur att jag inte börjar förrän vid två imorgon så hinner jag se det innan skolan!!!

Dagens citat!

All our dreams can come true,
if we have the courage to pursue them!

- Walt Disney

RIP Jasmina

Förra våren någon gång la jag ut en liten film på en tjej, Jasmina, som hade leukemi. Inlägget jag skrev handlade om att Rihanna hade hälsat på henne. Nu har tyvärr den lilla flickan gått bort men jag tror att hon är nöjd med sitt sista år i livet. Hon fick träffa sin största idol - Rihanna, Kelly Rowland, Lil Mama och självaste Barack Obama!

Första videon är den jag la upp förra året, Jasminas bästa vän berättar om henne.


Den andra videon är en minnesvideo som jag hittade på YouTube, jättesöt! =)


Studenttävling!!!

Skolan var himla bra idag med tanke på att vi, SPL07B, vann studenttävlingen. Vi ligger fortfarande två men nu bara fyra poäng (?) efter ekonomi! "Vem vill vara ledarskap nu? Alla, alla!!!" Var också på Stures danstjejers uppvisning idag igen och troligen kommer jag kolla även imorgon, den är ju sååå bra (bilder kommer imorgon)!!!

Nu är det natti natti som gäller, är supertrött! Och en sak till: jag tycker om mina dagens citat men på fredagar och lördagar gör jag mycket annat så jag glömmer, så räkna inte med citaten på dessa dagar!

KRAM!

Dagens citat!

Each person must live their life as a model for others.
- Rosa Parks


Mitt liv i punktform!

Inte hela mitt liv då, men onsdag, torsdag och fredag!

Onsdag
- Skola
- Snökaos
- Dansuppvisning på Sturegymnasiet - AMAZING!

Torsdag
- Skola - en del fix inför imorgon (studenttävnling)
- Stan

Fredag
- Skola - studenttävlingen!!!
- Dansuppvisningen igen antagligen
- Myspys hemma!


Dagens citat!

Be not afraid of life.
Believe that life is worth living,
and your belief will help create the fact.
- Henry James

So you think you can dance

Nu sitter lilla jag och kollar på So you think you can dance, verkligen ett fantastiskt program!

Min dag har inte varit något speciellt, skolan, en liten runda i stan och sedan hem! Imorgon däremot ska jag hålla min projektföreläsning på prov inför min klass så jag hoppas det går bra, är lite nervös faktiskt (och det brukar jag inte vara egentligen, men å andra sidan är det ett ganska känsligt ämne).

Jag vill också berätta att jag donerade pengar idag, till UNICEF och Läkare utan gränser. Observera att det inte är för att jag vill skryta utan för att jag vill att alla ska göra det!!!

Nehe, nu måste jag kolla på underbara danser!

LOVE!!!

Dagens citat!

Don't let the hate dim your light!

Happy birthday to...

... Alicia Keys, som fyller 29 år idag!


Dagens citat!

When the road to victory feels rocky it's because destiny is at work!

Shop til you drop!

Riktigt så farligt har det inte varit för mig idag men jag har fått köpt en del saker! Det blev ett par träningsskor (svarta och rosa!!!), ett par jeans, en foundation, ett puder och ett body butter! Hann med min lilla stanrunda innan skolan eftersom att jag började vid ett!

Nu väntar jag på att mammi och Elin ska komma hem med maten, är jättehungrig!!!

KRAM!

Hope For Haiti Now

Jay-Z, Bono, Rihanna & The Edge - Stranded (Haiti Mon Amour)


Beyoncé - Halo (Chris Martin från Coldplay vid pianot)


Alicia Keys - Prelude to a Kiss


Jennifer Hudson - Let it be

Min helg!

I fredags gjorde jag inte mycket, satt hemma och kollade på TV! Det blev lite Let's Dance och sedan, SJÄLVKLART, Rihannas intervju på Skavlan! Hon var lika fantastisk som vanligt och Russian Roulette är en fantastisk låt, eller hur?

Igår jobbade jag lite tillsammans med mamma och Elin. Det var en massa papper som skulle sorteras på mammas jobb så jag gjorde det, allt för lite pengar! Jag rev mig dock på papperna så nu ser det ut som att mina händer har blivit rivna av en katt! På kvällen kollade jag på Hope For Haiti Now för andra gången! Ett fantastiskt intiativ som samlade in 400 miljoner svenska kronor! Många av mina favoritartister var med och uppträdde: Alicia Keys, Beyoncé, Jennifer Hudson och Rihanna! Och även de jag inte gillar så mycket var jättebra!!!

Idag har jag varit hos mormor och morfar tillsammans med Elin. Mormor fyller nämligen år och resten av familjen skulle med Lina på hanbollsmatcher så jag och Elin åkte dit!

Nu ska jag försöka övertala Elin att se på en film, vi får se hur det går!

Imorgon börjar en ny vecka, ta vara på varje möjlighet du får och njut av livet - du har bara ett!

En massa kärlek!

Dagens citat!

Don't let what you cannot do
interfere with what you can do!

Håla

Nu sitter jag hemma på min tre och en halv timmars-håla! Lina har två kompisar hemma och de ska baka och är sjukt högljudda, hur jobbigt som helst!

För en liten stund sedan ringde jag och beställde sminktid till balen ifall det är någon som bryr sig!

Sitter och kollar på Oprah där hon intervjuar Barack och Michelle Obama, love them! Efter skolan ska jag, Elin och pappa äta pzza och sedan blir det hem och kolla på Let's Dance och Skavlan, för Rihanna ska vara med!!!

Ha en fabulous dag!
LOVE!

Det var en gång ett besök hos doktorn!

Idag hade jag bara en lektion, på naturen skulle vi labba i halvklass och jag valde att komma nästa vecka - så hej sovmorgon! Kom till skolan vid elva för att vi skulle göra en sak men ingen kom så det var lite irriterande, när jag hade stressat hemma och kunnat ta bussen en timme senare! Men, jag ska inte klaga, fick umgås med Sarah och Carro och det var trevligt!

Efter skolan åkte jag hem, fixade i ordning mig lite och åkte till mammas jobb. Hon hade fixat en tid så att jag kunde ta bort ett födelsemärke på benet! Det var inte den trevligaste stunden i mitt liv, fick en bedövningsspruta in i benet och sedan skar hon bort märket! Och nu sitter jag här med sju stygn i benet! Eftersom att jag har jobbat hos mamma ett tag visste jag vilka doktorn och sköterskan var: Hannah och Anna, och de är supersnälla och det gjorde att det kändes lite bättre!

Nu har Lilly och EllaMay precis åkt hem så jag sitter och pustar ut och kollar på TV! Snart ska jag krypa ner i min säng och sussa (har dessutom sovmorgon imorgon också)!!!

Ha det världsbäst!

KRAM!

Dagens citat!

Put your future in good hands - your own!

Rihanna - Redemption Song

Igår hade Oprah ett specialprogram som handlade/tillägnades åt Haiti och alla som är påverkade! Gästerna var Wyclef Jean (som är ifrån Haiti) och Maxwell och Rihanna som sjöng! Klippet nedan är när Rihanna uppträdde med Bob Marleys Redemption Song. Ingen kan göra Bob Marleys låtar som han kan men jag tycker att Rihanna gör ett bra jobb!


Bilder!

Amila efterlyste lite bilder så jag tänkte, varför inte?
Bilderna som jag lägger ut är från sommaren och fram till nu!




Jag och Elin bestämde oss för att cykla till stan!
Vi ångrade oss på väg hem!


En av alla regninga HBK-matcher...




JULAFTON








Snön som nu har varit i Halmstad hur länge som helst!


Fika med Elin och pappa!


MAKE UP-RÅDGIVNING PÅ THE BODY SHOP =)
Reslutatet




Dagens citat!

It's not giving up, it's realizing you don't need certain people and the bullshit they bring along with them!

Dagens citat!

Love who you are and do it on purpose!

Jordbävningen i Haiti

Jag har blivit så extremt berörd av denna fruktansvärda katastrof! Läser om det varje dag och tidigare när jag bläddrade i Aftonbladet kom tårarna! Jag vill göra allt för att folket på Haiti, tyvärr har jag inga pengar att skänka just nu! Men när lönen kommer ska jag bidra med en slant! Hade jag varit rik hade jag get miljontals kronor men det kan jag tyvärr inte nu, men som man säger: "ingen kan göra allt men alla kan göra något". Frågan är bara vilken organisation man ska skänka till. Just nu lutar det åt UNICEF för vi är redan världsföräldrar där och de känns som att man kan lita på dem!

Snälla, gör allt ni kan för att hjälpa Haitis folk. Det är ett av världens fattigaste land och i och med jordbävningen har det absolut inte blivit bättre!

Tjejkväll in my heart! <3

Igår hade jag, Kristi, Heni och Hanna tjejkväll! Det var mysigt, vi kollade på lite resor och snackade en massa! Finns det något bättre än en kväll med girlsen? I don't think so!!!

Idag har jag varit barnvakt! Efter det åkte jag och Elin till gymet och nu är jag helt slut i armarna, körde hårt med dem idag!

Imorgon har jag antagligen min sista jobbdag på Nyhems vårdcentral (fast jag ska vara på Östergårdsskolan). I och för sig ska jag dit en gång till och sortera lite papper men det är ju inte det jag i huvudsak blev anställd för så det räknas inte på samma sätt!

En sista sak innan jag ska ägna mig åt TV:n! Igår, den 16 januari, skulle den fantastiska Aaliyah fyllt 31 år. För er som inte vet så fick hon inte leva så länge, hon dog i en tragisk flygolycka 2001. Hon var en väldigt lovande artist och hade antagligen varit lika framgångsrik som Beyoncé är idag om hon hade fått fortsätta leva! RIP Aaliyah! <3

Kärlek!

Dagens citat x3

På grund av att jag har varit upptagen de senaste dagarna har det inte blivit några citat! Därför får du hela tre stycken som kompensation ikväll!


Keep growing and loving yourself no matter who hates you for it!
- Mary J Blige


A true friend knows when something is wrong even when you have the biggest smile on your face.


Don't be afraid of leaving people and situations that don't make you happy.
You'll be happy you did!

Dagens citat!

Stand for what you believe in
even if you stand alone!


Dagens citat!

A positive attitude may not solve all of your problems,
but it will annoy a hell of a lot of negative people!
- Rev Run

Make up-rådgivning

Min dag började helt galet! Skulle ta bussen till skolan och den var lite sen så den körde lite över hastighetsgränsen. Men vid ett övergångsställe skulle en liten flicka gå över, kanske 10 år, och detta missade chauffören. Så i sista stund tvärnitar hon, en kille i bussen flyger fram, trillar rejält och slår i huvudet ganska hårt och flickan kom undan med centimeter. Efter det kunde jag inte släppa att fundera på "tänk om...". Jag var helt skakig och började till och med gråta när jag kom till skolan, det var fruktansvärt! Jag måste säga att busschaufförerna är under all kritik, de kör för fort och de är inte alls försiktiga, det är bara frågan om när det kommer hända en allvarlig olycka!

Men nog om tråkigheter! Jag slutar kvart över ett på onsdagar så jag har tänkt att träna efter skolan de dagarna! Så böev det idag, så lite nytta har jag gjort. Och på eftermiddagen var jag på make up-rådgivning på The Body Shop och jag blev fabulous!

Ha det jättebra!
KRAM Michaela

Dagens citat!

If you want to stand out -
be outstanding!

- Rev Run

Oh no!

Mitt favvopar nummer två i Hollywood - Nicole Scherzinger och Lewis Hamilton (Beyoncé & Jay-Z är etta) har gjort slut. Ingen kanske bryr sig (det gjorde i alla fall inte Lina eftersom att hon inte alls gillar dem - hennes kommentar var "Åååååååh vad jag bryr mig") men jag berättar ändå! ;)


Träning

Dagen hittills har bestått av Desperate Housewives, Project Runway, träning och lunch! Nu ska jag duscha tänkte jag och sedan måste jag plugga lite på projektet, suck!

Imorgon är det skola igen, det positiva är att det ska bli skönt att få lite rutin på vardagen igen men det negativa är allt plugg, tidiga morgonar och stress! Men det är inte så långt kvar till studenten nu så jag ska försöka stå ut!

Ha det superbra, kram!

Dagens citat!

When you're up, your friends know who you are.
When you're down, you know who your friends are!

Dagens citat!

Don't worry about people from your past,
there is a reason they didn't make it to the future.

Dagens citat!

Beauty has to start on the inside first.
If you're happy with yourself and take care of yourself,
then you will shine on the outside!

- Nicole Scherzinger

Snart slut på lovet!

Idag har jag jobbat. Det fanns inte jättemycket att göra men pengar är pengar...

Imorgon ska jag träna med Elin och Lollo och efter det bara slappa! =)

Det var allt jag hade att berätta!

Ta hand om dig!

Dagens citat!

Stay true to who you are.
Keep the faith.
Be yourself and love yourself!

- Nicole Scherzinger

Snö!

Jag tror aldrig det har varit så här mycket snö i Halmstad! Det slutar aldrig och idag var det extremt mycket snö! Jag hann med en fika med fina Kristi idag och det var jättemysigt!!!

Nu sitter jag och kollar på TV med familjen, eller rättare sagt: jag sitter med datorn och de andra ser på TV! Lollo är henne på besök fram till helgen och det är kul!!!

Ha det så bra, KRAAAM!!!

Dagens citat!

Stop looking at what you ain't got and start being thankful for what you do got!
- T.I., Live your life

Imorgon...

... ska jag fika med min fina Kristi! Det ska bli supermysigt, träffar henne alldeles för sällan!

Dagens Citat!

Dagens citat är ett utdrag från en låt, enjoy!

Take a look in the mirror, you're beautiful. Take a moment to love the one you are. Learn to accept yourself cause it's the truth, you can't love nobody else until you love you!

- Nicole Scherzinger, Until U love U

Lördag

Då var det lördag igen och bara lite mer än en vecka kvar av lovet! Jag skulle gärna vara ledig lite till, men jag får väl se det positivt - det är min absolut sista termin i skolan!

Idag har jag inte gjort något vettigt så det finns inget att skriva om. Imorgon däremot ska jag göra något vettigt - vara barnvakt åt EllaMay och sedan äta middag med Laila, Lilly och EllaMay! Det ska bli supermysigt!

I veckan som kommer ska jag försöka få in några fikor med olika personer, hoppas de har tid för jag saknar dem!

Ännu en gång, gott nytt år! Hoppas ditt år blir perfekt!

KRAM!

Dagens Citat!

If you look at what you have in life you'll always have more. If you look at what you don't have in life you'll never have enough!
- Oprah Winfrey


Dagens citat!

We delight the beauty ofd the butterfly, but rarely admit the changes it has gone through to achieve that beauty.
- Maya Angelou


RSS 2.0