Vilken känslovecka!

Sedan i fredags har det hänt så mycket grejer. Examen, jobb, goda nyheter, sagt hej då till Annie... The list goes on och jag som är en gråtare har ju fällt en del tårar kan man väl säga! ;)

Imorgon flyger jag till Paris, see you next week!


Nurse Mickis at your service!

Jag är sjuksköterska, hur sjukt är det?! Vi hade en grym fest i fredags, kunde inte varit nöjdare! Har gått tre dagars inskolning hittills och det funkar bra. Satte min första pvk på ett barn idag!
 
I morse fick jag frukostbesök av Annie och på fredag träffas vi för sista gången innan hon åker till Stockholm. Det kommer såklart bli tufft, från att ses flera gånger i veckan får vi nu nöja oss med telefon och Skype.
 
Imorgon är sista jobbdagen för veckan och på kvällen ska jag ut och käka. Sen är det bara att förbereda och packa för på lördag flyger jag till Paris!

Bio med raringarna!

Det blev en spontan myskväll med Elin och Annie ikväll! Jag och Elin bestämde oss för käk och bio och när jag pratade med Annie ville hon hänga på. Vi kollade på The Great Gatsby i 3D och det var väldigt bra tycker jag, kändes inte som 2 timmar och 20 min i alla fall! Och något som kanske var ännu bättre - soundtracket. Det märktes ju att Jay-Z hade ett finger i den filmen då han hördes på en del låtar, inte nåt jag klagar på. Kolla in det på Spotify (även om vissa låtar saknas där, typ Beyoncés version av Back to Black)!
 

RSS 2.0