Arg...

Jag är lite arg för tillfället! Hade sett fram emot Alexandra Burke på Rix FM-festivalen i Helsingborg jättemycket! Men nu är hon inte med på hemsidan längre... Jäkla Rix FM!!!!!!!


LOOOVE!

Jag fullständigt älskar denna låten och videon, så enjoy: Ne-Yo med Miss Independent!


Jobb, jobb, jobb!

Jag gör inte så mycket mer än jobbar nu för tiden! Och de dagar jag är ledig slappar jag bara så det är kanske inte jätteintressant! Fast i helgen var jag och Elin faktiskt hos farfar! Jag körde och det var första gången jag körde så långt, men det gick superbra!

Idag hann jag med en liten tripp till stranden efter jobber, Vädret var jättefint och jag var lite trött så jag tänkte att en tupplur på stranden inte skulle vara helt fel!

Imorgon är det jobb som gäller, och även torsdag och fredag, sen slutar jag! På torsdag blir det också jobb på Örjans Vall och likaså på söndag! Sen har jag lov och då ska jag inte göra något vettigt alls! Lollo kommer hem nån helg och då ska vi ha party party för hon fyller 30! Och nästa vecka ska jag och Elin till Helsingborg för Alexandra Burke kommer till Rix FM-festivalen där!

Ha det toppen och njut av alla fina dagar!

Kram!!!

Cheryl Cole

Jag har den senaste tiden blivit ett riktigt Cheryl Cole-fan! Och därför har jag faktiskt varit lite orolig med tanke på att hon legat på intensiven i en vecka efter att ha fått en allvarlig form av malaria! Dessutom läste jag nyss en artikel om att hon var nära döden, fy vad hemskt! Men hon verkar må bättre nu i alla fall! :)


Klänningar!!!

Var inne på Oksana Anderssons blogg och hittade två supersnygga klänningar! De skulle jag inte tackka nej till om man säger så!!!



Urban Roots

Kom precis hem rån stan där jag har varit några timmar! Idag och imorgon är det nämligen en slags festival på bastionen med reggae idag och hip hop imorgon! Trevligt, trevligt! Ska ta mig ner dit lite senare igen, måste bara äta lite först! Idag är det dock ingen artist som jag har så stor koll på. Imorgon däremot kommer Ken Ring men framförallt Lazee som är grym!!!

Ska prata lite jobb eftersom att jag tycker det är superroligt!!! Nu har jag gjort 25 % av mina veckor på BB! Jag hade gärna varit där fler veckor men kontraktet gäller för fyra! I vilket fall som helst fick jag ett jättegulligt mail från min chef igår, hon går nämligen på semester nästa vecka så vi träffas inte mer! Hon skrev att de uppskattade min insats och att jag gjorde bra ifrån mig så det var jätteroligt att läsa!

Nehe, nu ska jag sätta mig på altanen med mamma och Hans. Hoppas på att mitt halsont (som jag för tillfället har dämpat med hjälp av te och en Ibumentin) inte kommer tillbaka med samma kraft som tidigare idag!

Love! :)

RSS 2.0