Mors dag

Idag är det mors dag och jag vill säga
grattis till världens finaste mamma.
Jag älskar dig mer än allt!



Helgen

Gårdagen skulle från början bli en soft kväll med middag hos Siri och Olle, Petter på Andersberg och sedan hem för att slappa i soffan. Istället kom Laila och Ellamay hit. Jag, Elin och Laila åkte och tittade på Petter och sedan drog vi in till Moon för lite dansande! EllaMay fick leka med Lina och det tyckte hon var superroligt!

Idag var jag ute i tylösand och tittade på Sture och friskolornas fina treor som gick balen. Kan inte fatta att det redan är ett år sedan det var jag som gick nedför den röda mattan!!!


EllaMay och Lillymys

Igår och idag har jag och Elin varit barnvakter åt Lilly och EllaMay. Igår blev det filmmys och idag åkte Lilly iväg så vi andra åkte till Stadsbondgården och tittade på djur och sedan inom mormor och morfar. EllaMay ÄLSKADE djuren, hon hittade på egna namn till dem och tyckte de var jättesöta. Det enda hon inte gillade var hur det doftade i stallen, hon vägrade nästan att gå in... Haha!

Imorgon är det skola på förmiddagen sedan ska jag plugga lite läkemedelsberäkning. Ska även äta middag med Elin och pappa nånstans i stan!

Ha en superfin vecka!

Fin dag

Idag har varit en fantastisk dag! Gick upp tidigt för att köra mamma till Trönninge och sedan åkte jag till Grötvik och Tylösand för att fota lite. Har också hunnit med en snabbis till bibblan och en minirunda i stan för att kolla på Nordic Safaris modevisning.

Gjorde djävulstentan igår och jag hoppashoppashoppas att jag blir godkänd! Igår kväll hade vi det jättemysigt här hemma. Vi åt räkpasta, daimtårta och drack rosé - underbart!

Nu ska jag och Elin snart åka och passa Lilly och EllaMay. Synd för dem att jag är skittrött, haha!!

Ha en jättemysig förtsättning på helgen!
Kram :)

Bloggtips

Jag vill tipsa mina få läsare om en blogg, Tre underverk. Det är en kvinna från Halmstad som i julas blev felaktigt anklagad för barnmisshandel och som då blev ifråntagen sina små tvillingbebisar. Hon har nu fått tillbaka barnen men hon skriver om vad som hände och hur hon upplevde det. En helt fruktansvärd blogg i och med att det som har hänt är så hemskt. Men samtidigt väldigt viktig då saker som detta absolut måste komma fram för att det inte ska hända igen!

Beundrar denna kvinna djupt och förstår inte hur hon har kunnat ta sig igenom det som hänt!

Pics by Macs Moser








Hello :)

För att sammanfatta mitt liv sedan senast så kommer här lite punkter!

- Var i Malmö förra helgen, umgicks med systrarna, grillade och fotades.
- Träffade lite SPL07B-folk (Casandra, Elin, Amila och Rijalda) i fredags.
- Träffade mina allra finaste pärlor i fredags: Kristi, Hanna och Heni.
- Var på trespråkigt bröllop igår när min styvkusin Emil gifte sig med sin Sada.
- Slingat håret idag.
- Blivit lite smått besatt av JLo, hon är ju fantastisk! Sjukt snygg, rolig och grym helt enkelt! Kolla in American Idols nya säsong så fattar du (torsdagar, 20:00 på TV11)!

Malmö imorgon

Denna veckan började jag skolan igen efter praktiken och det känns bra, kul att träffa hela klassen igen! Men samtidigt kommer jag sakna praktiken, hade världens bästa handledare och all övrig personal var superbra!

Imorgon ska jag och syrrorna ner till Lollo och spendera helgen där, en riktigt systerhelg! Mammi och Hans är i Italien så jag har fått den ärade uppgiften att sköta största delen av hemmet - laga mat, tvätta, hjälpa Lina att hålla reda på träningar och läxor med mera. Inte alltid det roligaste men man får ju ställa upp!

Kram!

RSS 2.0