Höstens TV

Nu har seriesäsongen börjat igen, wihoo! Serierna jag följer i höst är:

- Desperate Housewives
- LaLa's Full Court Life
- Tia & Tamera
- Grey's Anatomy
- X Factor
- Modern Family

Lunch

Jag är ett stort fan av att äta lunch på stan, så ibland när jag har tillräckligt med pengar brukar jag unna mig det. Dessa är mina favoritlunchställen i Halmstad:

~Plaka, brukar ha grymma "Dagens", särskilt pasta!

~Hello, när jag är sugen på baguetter (rekommenderar tonfiskröran), mackor (speciellt Ciabatta Prosciutto/Mozzarella/Pesto) sallad och bakad potatis.

~Espresso House, samma som Hello, rekommenderar särskilt Levain Kyckling/Mozzarella.

Chocolate

Sitter och slötittar på Premier League-matchen mellan Aston Villa och Newcastle. Har ingen koll på spelarna i de lagen men plötsligt ser jag chocolate i rutan, hello gorgeous liksom! Och därmed vet jag en Aston Villa-spelare, nr 9: Bent.

 


Miss Keri Baby

Om tre veckor är jag och Elin i Göteborg för att kolla på en av de ballaste artisterna som finns - Keri Hilson! Can't wait!!!


11 september 2001 <3

Igår var det 10 år sedan terrorattackerna i USA. Jag följde minnescermonin hela dagen och tårarna rann nästan hela tiden. Folks mammor, pappor, syskon, barn, föräldrar och vänner dog i attackerna, oskyldiga människor. Jag kan inte fatta hur någon ens kan överväga att begå en sådan attack? Den dagen förändrades världen, gjorde den mer osäker och hela händelsen grundade den dåliga ekonomin vi har idag.

Jag kommer, precis som de flesta andra, ihåg exakt var jag var och vad jag gjorde trots att jag bara var 10 år.


Jag vill också passa på att tillägga följande. Jag tycker det är en skam att Barack Obama får sota för det som hände, att han har blivit kritiserad för ekonomins tillstånd 8som jag nämnde lite om tidigare) och att inte ha avslutat krigen i Afghanistan och Irak. Vare sig man är för eller emot krigen så var det inte han som startade dem, det är framförallt Al-Qaida som bär ansvaret för dem. Det tar inte en dag att avsluta ett krig, så jag hoppas att amerikanarna väljer om honon nästa år, han behövs!




Två gånger är en vana

En av mina favoritförfattare är Denise Rudberg och hon har släppt en ny bok! Tidigare har hon skrivit chicklit böcker (om Stockholms överklass) när de är som bäst men nu har hon gått in mer på deckar-spåret, fast fortfarande är det överklassen som är i fokus. Hennes nya bok heter, precis som rubriken säger, Två gånger är en vana och är del två i hennes deckarsatsning. Första delen heter Ett litet snedsprång och om uppföljaren är lika bra så är jag supernöjd! Så imorgon ska jag in till stan för att hitta den.

Ett litet snedsprång

 

Två gånger är en vana


Regn

Halmstad bjöd på ganska bra väder i helgen men för övrigt tror jag vi leder regnligan just nu. Det regnar, regnar och regnar och det är inte lite regn som faller! Men samtidigt är det en ursäkt att sitta inomhus med ljus. :)

Tips!

En av mina favoritaffärer i Halmstad är Tinzimara, ligger på Köpmansgatan (mellan H&M och Systembolaget), och en av mina favoritsaker är doftljus i alla dess former! På Tinzimara finns märket Yankee Candle som har jättemånga fantastiska doftljus och ett sådant köpte jag idag. Macintosh Spice blev det idag som luktar lite jul (looove).

Om du gillar dem på facebook får du varje månad uppdatering om vilket som är månades ljus som säljs med 20 % rabatt (denna månaden är det just Macintosh Spice).

Enjoy!


Kräftor, vin och partaj

Imorgon är det fredag och vi ska fira mig lite till. Inga paket men god mat! Vi ska också dricka ett supergott vin som vi hade när vi firade mammas 50-årsfest. Men skolan ska få uppta min förmiddag först!


Lördag bjuder på kräftor med några av mamma och Hans kompisar (det kommer bli sent om jag känner dem rätt) och på söndag kommer mormor & morfar och Linas farmor & farfar hit för att fira mig.


Ha en fantastisk helg!
Kram

RSS 2.0