Långledigt!

Denna skolveckan var kort och bra, alldeles lagom för min smak! Nu är jag ledig till på tisdag, har i och för sig ett möte på skolan på fredag men det blir nog inte så länge!

Just nu sitter jag och Elin och planerar inför ett Malmöbesök i slutet av oktober. Artisten Joe kommer dit så vi planerar att se honom och hänga med världens finaste Lollo!

Extrainfo för min intresseklubb: Idag köpte jag säsongens första chailatte!

Puss & Kram, och missa inte Idol imorgon för då ska Alicia sjunga!

It's the most wonderful time of the year!

Glögg, snö, ljus, duntäcke, lussebullar, musik, glädje, pepparkakor, julgran, tomtar, julskyltning, chailatte, glitter, dofter, julklappar, knäck, mys........

Det är den tiden på året igen, när jag längtar hur mycket som helst till julen! Längtar till allt mys och till att gå och dricka chailatte och frysa på julskyltningen! Älskar det!!!

För er som är lika galna som jag så är här min Spotifylista med julmusik som spelas nästan dagligen nu!

Stor kram!

Nämen...

Idag kom världens bästa storasyster hem på överraskningsbesök! :)

Och imorgon ska jag jobba och titta på Grease på Halmstad Arena! Dessutom fick jag och Elin lite ögongodis innan när vi körde förbi Centerns IP, toppenhelg!

Yes!

Halmstad representerar Idol även detta året, i form av Alicia!!! Känner henne inte jätteväl men vi konfirmerades tillsammans för några år sedan! Jag tror det kommer gå galant för henne, hon är ju hur begåvad och vacker som helst!!!


3 månader kvar till...

...JULAFTON!!!
Längtar som bara den!

Julmusiken har jag redan börjat med, fast det uppskattas inte så värst mycket här hemma...


Cheryl Coles nya låt

Älskar denna låten så jag tänkte dela med mig!
Det är Cheryl Cole och hennes nya låt This Promise! :)


I'm baaack!!!

Kanske dags att uppdatera igen??? Det händer egentligen inte så mycket i mitt liv, jag går i skolan och de dagar jag är ledig pluggar jag! Jag har haft några ups and downs och undrat om jag verkligen vill bli sjuksyrra men det känns bra nu!

Kan också berätta att jag äntligen har börjat sjunga igen! går nu i St Nikolais gospelkör och det är hur roligt som helst!!! Har dock bara gått två gånger men det känns som att jag kommer vara kvar där länge!!!

Stor kram! :)

Världens coolaste 9-åring?

Det måste, utan tvekan, vara Willow Smith!
Hon har nyligen blivit signad av Jay-Z och släppt en grym låt!!!




Beyoncé - bonusvideo

Glömde lägga in ednna videon i förra inlägget, så här kommer den istället! :)

Det var på balen när Barack Obama hade blivit invigd som president!


Grattis Beyoncé!!!!

Ingen har nog kunnat undgå att jag älskar Beyoncé. Idag fyller i alla fall min absoluta favoritartist 29 år. En av de bästa dagarna i mitt liv var när jag fick se henne i Göteborg och den dagen bekräftades det jag redan visste, att hon är BÄST! Hon är inte bara en fantastisk sångerska, skådis och så vidare, utan också en väldigt ödmjuk människa! Och nej, jag har inte träffat henne, men så många andra kändisar har sagt att de är överraskade över hennes ödmjukhet! Hon skulle komma undan med att vara en diva just för att hon är så stor men hon är inte det!!!

I alla fall, här kommer några bilder och videor på den absolut bästa och vackraste människan i världen!!!
















Ciara & Ludacris - Ride

Älskar den här videon för att Ciara är en så grym dansare!

OBS! Inget för barn, känsliga eller konservativa tittare!


RSS 2.0