Yes!

Ganska bra dag igår! Familjen kom in och sjöng för mig, fyller inte år förrän imorgon men jag vill inte bli väckt så tidigt då, så vi firade mig lite igår istället!

En massa andra bra grejer hände också: Lewis Hamilton vann F1-loppet, HBK vann sin match och USA vann sin kvalmatch i basket! Brukar aldrig se på basket annars för det visas aldrig i Sverige, så man får ta chansen! Och dessutom så tackar jag inte nej till att se snygga, vältränade och svettiga svarta män - LOVE IT!!!

Nu ska jag kolla på X Factor och sedan blir det nog stan!

Kram!

Nu kör vi!

Idag var det upprop på högskolan så nu är pluggandet igång! Det känns bra, skönt att ha något att göra nu när hösten kommer!

Imorgon ska jag på möte och sedan blir det fika med Mikaela och Patricia!

Puss!

X Factor

Igår började X Factor i England så det kollade jag på i morse på YouTube! Föredrar det framför Idol, domarna är roligare (Simon Cowell och Cheryl Cole! Dessutom några gästdomare denna säsongen, tex Nicole Scherzinger och Katy Perry) och upplägget är bättre!

Min favorit från första avsnittet!


Snabba Cash

Har precis kollat på Snabba Cash och måste säga att jag är lite besviken! Jag hade ganska höga förväntningar men jag tycker att den är lite konstig på nåt vis, inte alls så bra som jag trodde i alla fall! Men man kan inte gilla allt...

Blandat!

Lauryn Hill från The Fugees har släppt en ny låt!



Läste nyss att en av världens roligaste, Chelsea Handler, ska vara host för VMA's i år, det kan inte annat än bli bra!!!


I love me some Maxwell!

Sitter och lyssnar på Maxwell, en av världens bäst artister!!!

Ikväll vet jag inte vad jag ska göra, TV'n krånglar och har gjort det i ett par dagar så det blir nog nån film kanske! :) Imorgon kväll ska päronen ha kräftskiva så jag ska försöka hålla mig undan! ;) Kanske övertala dem att hyra film?!

Kärlek!!!

Äntligen!!!

Ett besök på Kicks resulterade i att jag blev överlycklig, för ÄNTLIGEN har Beyoncés parfym kommit till Sverige!!! Och den luktade helt underbart! "Råkade" dra med pappa in dit så att han vet att den finns, fyller ju nämligen år snart!


MINNEN!!!

Åh, hittade nyss denna videon på YouTube från 2003! Detta var dagen jag blev förälskad i Beyoncé! Jag var aldrig ett Destiny's Child fan, visste knappt vilka det var för jag hade inte nån vidare koll på musik då, och det enda som gällde var Spice Girls. Men efter att jag hade sett detta uppträdandet på TV så köpte jag hennes skiva och sedan dess har jag varit fast! Har inte sett detta uppträdandet sedan dess och kan säga att även om detta inte var hennes bästa, var och är hon är fortfarande GRYM!!!!!


Min helg!

Jag har haft världens bästa helg! I fredags var jag hemma hos Kristi där det var surpriseparty för hennes kille Fredrik som ska flytta till Göteborg! Vi hade jättetrevligt, som alltid med det folket!

I lördags var det partyparty för då firade vi Lollo! Så hela helgen har här varit sju-åtta tjejer (Malmö o Stockholmsbor) som har sovit på madrasser nere i källaren! Det var superroligt och Lollo verkade ha jättekul, och det var ju huvudsaken! Det blev god mat, sång och sedan utgång till Bond som jag fick följa med på. Vi kom hem vid halv fem och jag sov cirka fyra timmar, så igår gjorde jag inte mycket vettigt kan jag säga! det var släktfirande för L men vi satt mest i våra stolar och halvsov! ;)

Nu är jag sötsugen så nu ska jag ut på jakt till köket!

Puss!

Stackars lilla öra!

För länge sedan gjorde jag ett extra hål i mitt ena öra men valde sedan att låta det växa igen. Växte igen gjorde det inte så igår bestämde jag mig för att sätta i ett örhänge igen. Jag kan dock säga att hålet har krympt för sedan igår kväll har mitt öra ömmat! Men jag vägrar ta ut det, för nu kan jag lika gärna töja ut det igen så att jag kan använda det! Men som man säger, vill man vara fin får man lida pin...

Grattis finaste Lollo!

Idag fyller en väldigt vacker, smart och underbar storasyster år, nämligen världens bästa storasyster: Lollo!!! Min allra finaste storasyster fyller 30 år och det ska firas till tusen i helgen!!! Grattis världens finaste du!


Gårdagen var bäst!

Vid lunch igår begav jag och mina darlings: Kristi, Hanna och Heni oss till Gekås. Ganska mycket folk om man säger så men vi hade superroligt! Jag köpte dock inte så mycket: två schampon, en hårinpacking, chips och tuggummin! Kvällen spenderades hemma hos Kristi och där blev vi alla klippta av finaste Heni!

Idag är det världens tråkigaste väder så jag ska slappa hela dan har jag tänkt! Har fått låna Whitney Houston och Celine Dion live DVD's och fick också Beyoncé och Rihannas konserter på posten igår så jag har ju lite att göra! Har också Karate Kid kvar att kolla på då jag blev alldeles för trött härom kvällen!

Ha en jättebra dag och helg!
Kram!

Gekås

Nu blir jag snart upphämtad av mina fina tjejer och vi ska bege oss mot Gekås! Det blir inget shoppande för mig men jag följer med för sällskapets skull! :)

Gorgeous!



Sommarlov!!!

Nu har jag varit ledig i lite mer än en vecka och jag kan inte säga annat än att det är superskönt!

Igår låg jag lite i solen och idag har jag kollat på Brandy & Ray J's serie! Älskaaar Brandy så en serie med henne är inte helt fel! Fick också ett mail från min vackra storasyster om att danska Paradise Hotel (som vi satt och plöjde igenom i vintras, det var verkligen hela dagarna) har lagts upp på TV6 play!!! Så det blir nog nåt avsnitt av Brandy & Ray J, sen nåt PH och sedan tänkte jag se Karate Kid med Jaden Smith som är hur grym som helst!

Imorgon blir det stan och lite annat smått, men jag ska ju självklart slappa lite också! Jag menar hallå??? Jag har ju vant mig nu!!!

Puss!

Alicia Keys har gift sig!!!

En av mina absoluta favoritsångerskor, Alicia Keys, har gått och gift sig med Swizz Beatz!!! Och nu ska de snart få en liten bebis också!

Bild: People


RSS 2.0