Halmstad - Bajen

Nu jäääklar!


Beautiful!!!

Är lite trött på O-ringen nu men tog en runda vid deras försäljningsställen och hittade ett linne med vackra Whitney! Kunde inte motstå...


"It's a beautiful day"

Äntligen spenderar jag dagen i underbara Tylösand! Först stranden och nu är det After Beachen som gäller för hela slanten!


Sömn <3

Igår träffade jag Olivia och Maria och tog en fika samt en stanrunda. När jag kom hem vid hal sju la jag mi för att vila en stund. Vaknade lite efter jag hade tänkt nämligen hal elva. Var uppe en timme och gick sedan och la mig för natten vid halv tolv. Och tro det eller ej men sov hela natten, fram till halv sju för att sedan somna om en timme. Behövde nog det med tanke på jobb och förkylningen som gör mig lite sliten.


Mamma

"Låt mig få älska dig, så som du är! För du betyder allting för mig"


Krasslig

Har gått och blivit lite småsjuk. Halsen gör ont, näsan är täppt och det trycker i öronen. Så jag ska gå och duscha, ta Zyx, Panodil och nässpray och sedan bädda ner mig! God natt!


Sommaren är på besök!

Jag tror bestämt att fru sommar besöker Halmstad!


I fredags

Jag hade en underbar fredag! Träffade först Annie och vi lunchade, fikade och hade jättemysigt.
 
Eftermiddagen spenderades hemma på Norra Utmarken med grillning och prat.
 
Senare på kvällen körde jag ner till Båstad för att surprisa Laila som sjöng på Papas. Lika fantastisk som vanligt såklart! Vi satt och pratade och hade det supertrevligt innan vi tog en sväng inom Pepes. Ett av dansgolven hade grym musik, de spelade house men hade även en jätteduktig kille som spelade saxofon till, riktigt ballt! Där blev det också ett spontant framträdande av Laila som var super!
 
Så för att sammanfatta dagen, det var min enda lediga dag denna veckan och den blev hur bra som helst!
 
 
 

Min Lina! <3

Har äntligen fått träffa min Lina! Hon har kommit hem efter beachhandboll i Åhus och fotboll på Gothia! Är överlycklig! <3


Min klocka har kommit!

Då har min för tidiga present till mig själv kommit, klockan! Älskar den!


Suuug

Igår började jag "mitt nya liv", ni vet att börja äta hälsosammare. Jag ska äta mindre sötsaker som godis, glass och kakor, tänka på kolhydrater och fett samt äta mer frukt och grönsaker. Gårdagen gick superbra men idag har jag varit sugen nästan hela tiden! Och just att äta frukt är hur lätt som helst men sockersuget finns ju... Men det ska minsann gå!!!


Dagens köp

 
Shoppade som sagt var lite idag och det var i Du & Jags butik i Båstad. Det blev två tunna koftor som kommer användas flitigt! Älskar det märket!
 
 
 

Båstad igen

Jag och Elin tog vara på vädret och åkte till Båstad idag igen det blev lite strosande, shopping, lunch och såklart spanande på bilar!
 
Notera utsikten från restaurangen vi åt på!
 

Dagen Elin-citat

När vi ser en sjukt snygg bil säger Elin: "Det här är bättre än snygga, svarta män!" När vi ser några pensionärer i Båstad: "Vad gör alla äldre här, detta är ungdomarnas event!"


Bilder

Här kommer bilderna!


Lars Winnerbäck

Nu sitter jag och Elin på stranden utanför Brottet för att lyssna på Lars Winnerbäck men framförallt njuta av det fantastiska vädret Halmstad bjuder på! (Det funkar inte att lägga upp bilder just nu så de kommer senare!)


Bull's

Nu blir det Bull's för lite käk och sen ska vi ut till Tylösand och eventuellt sitta utanför Brottet och lyssna på Lars Winnerbäck!


Båstad

Efter att EllaMay och Lilly blev hämtade hos mig efter nattens sleepover tog jag och Elin bilen till vackra Båstad. Det var mycket folk och snygga bilar att titta på så vi strosade mest runt. Sedan åkte vi inom Torekov en snabbis innan vi återvände till Halmstad.


Redan oktober?

Är det bara jag som missade att sommaren är över och det redan är oktober? Det verkar i alla fall så på det extremt tråkiga vädret!


Sträng dag

Dagen började på allra bästa sätt, not! Vaknade tjugo minuter efter jag skulle varit på jobbet... Men det var bara att ta sig ur sängen fortare än någonsin och ta sig upp till sjukhuset. Tycker man känner sig ur fas hela dagen efter en sån start men det gick bra ändå, även om det var mycket att göra. Tror försovningen bland annat berodde på att jag inte har sovit så bra. Det var många tankar som for runt i huvudet igår kväll, dels på farmor men även morfar och farfar som var väldigt sjuka tidigare i år men tog sig ur det. Så därav somnade jag inte förrän vid ett kanske och sen sov jag oroligt hela natten, och när klockan ringde vid fem i morse var jag inte helt tip top! Efter jobbet blev det en liten runda på stan samt fika med fina vänner och snart ska jag nog göra mig i ordning för natten. Behöver ta igen lite sömn tror jag. Ta hand om dig och dina nära!


Vila i frid farmor

Igår gick min farmor bort. Jag stod inte henne så nära och inte av någon speciell anledning. Det har bara inte blivit att vi har pratat och träffats så ofta. Men självklart är det jättetråkigt att hon inte finns längre. Däremot tror jag att det var ganska skönt för henne, även om hon mådde bättre sista veckorna så har hon ändå varit väldigt dålig, hennes lungor var i princip slutkörda. Jag är i alla fall tacksam att vi var och hälsade på henne förra veckan så att vi fick träffas en sista gång. Nu tror jag hon är i en annan värld där hon kan träffa sina föräldrar och sina hästar. Vila i frid farmor!


Söndagskväll

Nu blir det kvällsfika i form av havregrynsgröt, té och eventuellt nått sött. ;) Tänkte också kolla på Solsidan! Hoppas du har haft en underbar helg!


Fail!

Skulle göra Leilas chocolate chip cookies häromdagen men råkade lägga dem lite för nära varandra. Det blev en väldigt stor kaka istället för många små...


Fika med Olivia

Igår mötte jag upp Olivia och tog en fika på Robert's! Deras vita chokladkaka med hallon är to die for! Vi hade jättetrevligt och nu har jag nån att ta med mig på danspassen på friskis till hösten! ;)


Äntligen!

Bloggappen funkar igen så då blir det enklare att blogga! :)


Bilder från vår strandfika

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sleepover

Fick spontant besök av Lilly och EllaMay idag som ska sova här inatt. Vi har varit på stranden och nu kollar vi på Dreamgirls och äter kvällsfika i form av rostmackor, mums!

Kram

Min helg

Lördag
Gick runt i stan med Lina och införskaffade mig en vit pikétröja från GANT's rea. På kvällen var det fest där min faster och hennes vän firade sina 50 år fyllda. Det var superroligt och jag dansade så jag hade ont i lår, knän, vader och fötter men det var det värt!
 
 
 
Söndag
Spenderade kvällen på Bull's och Bakfickan för att kolla på finalen i fotbolls-EM. Hejade på Italien men Spanien gjorde ett kanonjobb!
 
 
 
Måndag
Körde ner till Helsingborg för att hälsa på farmor samt kolla runt lite på IKEA och Väla. Köpte lite ljus, bestick, ett par mjukisbyxor och ett linne. Självklart blev det de obligatoriska stoppen på Naked Juice Bar, där jag kan rekommendera Mango Mania eller Mango Berry Crusher som är mina favoriter, och Gräddbullerian.
 
 
Imorgon är det back to reality för då ska jag jobba men bara två dagar, sen är jag ledig hela helgen igen!
 
Ta hand om dig!

RSS 2.0