Rated R

Idag kom det, albumet som jag väntat så länge på - Rihannas Rated R! Jag kom hem från skolan, öppnade  brevlådan och där låg paketet från CDON! Jag har lyssnat på skivan nonstop från klockan fyra till halv nio! Det är helt amazing, så jäkla bra så jag typ dör!!!

Annars var det skola som vanligt. När jag kom hem satte jag ju på skivan och sedan städades det för fulla muggar! Hann också med lite plugg så det känns inte lika stressat nu!

Nu är det snart sovdags så jag säger god natt!

Puss :-*

Gekås och filosofi

Hej hopp!!!

Mamma fick ett ryck idag så vi åkte till Gekås! Och vem träffar man där om inte lilla Sarah! =) Jag fick köpt en del julklappar så minst en timme av kvällen spenderades med att slå in dem! Jag älskar att slå in julklappar så det var rena drömmen!!! Det blev också lite saker till mig själv - en tröja, ett halsband och en jättefin tavla med elefanter! Dessutom köpte jag godig - Maoam (?) och DJUNGELVRÅL!!!

Annars har jag kollat på Gossip Girl och pluggat filosofi. Den skulle egentligen vara inlämnad i torsdags men Kent agent sa att det var okej att lämna in den i veckan som kommer! Jag har också suttit och ätit mina kära djungelvrål samtidigt så det kommer snart spruta ur öronen på mig!

Jag ska försöka ta lite mer kort så imorgon kanske det kommer bilder på mina inköp och eventuellt på några av julklapparna. Men jag lovar inget så ha inte för höga förhoppningar!

Puss & Kram


Keeping up with the Kardashians

Jag har fallit för en ny serie! Keeping up with the Kardashians heter den och är en realityserie som följer systrarna Kim, Kourtney och Khloe Kardashian sant deras familj! Det är hysteriskt roligt och jag längtar till den 13 december då den nya säsongen börjar!

Är ni nyfikna så kan ni ta er en titt på YouTube, jag hittade tyvärr bara säsong tre! Dessutom kan jag tipsa om Kourtney and Khloe take Miami som bara handlar om dem två!


Peeling och mask!

Sitter i vardagsrummet, kollar på film och har nyss peelat ansiktet och lagt på en mask! Det var väldigt välbehövligt kan jag tala om!

I tisdags var jag, min familj och Sarah och hennes familj på det första publikrepet av Ett Makalöst Bröllop med bland annat Thomas Pettersson. Det var jätteroligt, gillar sån humor!!!

På onsdagen var det nationellt prov i svenska hela dagen (5 timmar) och det gick ganska bra hoppas jag! På kväälen vankades det studentfest på temat sport! Det var roligt men dagen efter var jag väääldigt trött!

Imorgon ska jag plugga och förhoppningsvis ta det lugnt! Jag längtar till studenten så himla mycket just nu, det är alltid något man har i skolan att göra och det är väldigt sällan jag inte känner mig sterssad över något osm måste göras! Så studenten kom, snääälla!!!

KRAM Michaela

Adriana Lima har fått en dotter!

Och hon har gett flickan ett av mina favoritnamn
i hela världen - Valentina!


Torsdag-Måndag

Då kommer en liten sammanfattning av vad som har hänt i mitt liv sedan sist!

I torsdags jobbade jag och det var intensivt kan jag säga! Jättemycket folk som skulle komma och vaccinera sig, bläcket i skrivaren tog slut när det var världens kö och jag, ganska stressigt! Lollo kom också hem på en snabbvisit i torsdags!

I lördags åkte jag, mamma och Lollo till Malmö. Mamma skulle tapetsera en vägg i Lollos lägenhet så vi stannade där till söndag! Jättemysigt!!!

Idag var det först jobb och sedan skola. På engelskan var det en man från amerikanska ambassaden i Stockholm och pratade lite om vilka problem USA jobbar med nu - jätteintressant faktiskt!

Efter skolan var det dans, sista klassen med världens bästa Anna!!! Vi avslutade med julfika så det var smulor på hela golvet!

Nyss kollade jag på Rihanna livekonsert som visades direkt från London! Helt amazing - loved it!!!!!!!

Nu blir det nog snart dags för sängen! God natt!

KÄRLEK!

Jag har varit duktig!

I all iver i det förra inlägget så glömde jag ju bort att skryta om hur duktig jag var igår. Tro det eller ej men jag körde ner till Friskis & Svettis och tränade!!! Elin skulle följt med först men hon mådde jättedåligt så jag tänkte först strunta i det. Men nej, jag bestämde mig för att inget skulle få stoppa mig! Och det var tur, för det var ett oligt pass (dans hette det) men ganska mycket bra musik och olika sorters danssteg (väldigt basic i och för sig men strunt samma)!

Så, nu har jag varit lite stolt över mig själv och skrutit!

Puss


Vilken befrielse!!!

Ni kan inte ana hur befriad jag känner mig! Jag är klar med filmanalyserna i både psykologi och religion! Det känns så skönt! Däremot blev jag inte helt nöjd med psyk. analysen men religionen kändes bättre! Fast ärligt talat så bryr jag mig knappt om resultatet, det är bara så skönt att vara klar!

Idag har jag verkligen känt av all press och stress som jag har haft. Jag vaknade med huvudvärk (och har haft det i princip hela dagen) och trots att jag sov normalt antal timmar har jag varit supertrött! Jag var också helt konstig i skolan, först var jag halvdeppig och trött. Men på religionen sa nån ordet trosbekännelse och jag tyckte tydligen att det var extremt roligt (fast jag inte gör det egentligen, det är liksom dagisnivå) för jag började gapskratta och tårarna bara rann! Och det värsta var att jag inte ens kunde sluta! Efter det blev jag deppig igen, fram till filosofin då Anja gjorde sin råttmin under vår lilla rast och jag började skratta som en galning igen, men följden att tårarna sprutade!

På kommunikationen var jag irriterad igen och när jag träffade pappa, Elin och Gustaf i stan var jag så övertrött att jag inte kunde sluta prata!

Kvällen bestod som sagt av plugg men den har faktiskt varit bra ändå (trots att jag missade Grey's Anatomy). Jag tog en paus i pluggeriet och åkte och köpte lite godis och en tidning. Ringde också till fina Laila som jag inte pratat med på några veckor så det var väldigt trevligt!

Nehe, nu ska jag sluta att uppehålla er med min "dramatiska" upp-och-ner dag och gå och lägga mig. Imorgon ska jag nämligen jobba hela dagen och det förväntas bli kaos med folk som vill vaccinera sig så det är bäst att vara utvilad! Och jag vill poängtera att jag mår superbra nu och att jag inte brukar ha ett så här dramatiskt humör!

Puss & Kram och tack till mina fina änglar i skolan som håller mitt humör uppe även när jag är helt knäpp! Älskar er en massa!!!!!

Michaela

Jag har tagit ställning!

Nu har jag precis anmält mig till donationsregistret och det var verkligen på tiden! Har gått och tänkt på det ett tag men aldrig kommit till skott! Men nu är jag med i registret och imorgon ska jag kolla om de har några donationskort på jobbet!

Gör det du också, antingen genom att
gå in här eller genom att hämta ett donationskort på apoteket eller på någon vårdcentral. Eller varför inte både och?!


Intervju med Rihanna

Jag tänkte först inte lägga ut detta men strunt samma! Alla vet ju att jag gillar the lovely Rihanna och att jag inte längre är världens största Chris Brown-fan.

Så här kommer intervjun med Rihanna där hon faktiskt berättar ganska många detaljer om vad som hände mellan henne och Chris den 8 februari i år... 






Beyoncé på EMA's

Då kommer det, ska försöka hålla mig kortfattad för alla vet redan hur mycket jag gillar Beyoncé!

Fina Beyoncé uppträdde på MTV European Music Awards (med Sweet Dreams) i torsdags och var lika bra som alltid! Hon kicked ass och dessutom så ägde hon hela kvällen genom att hon vann flest priser - tre stycken av de fyra hon var nominerad till. Det var för bästa kvinnliga låt - Halo, bästa kvinnliga artist och årets video - Single Ladies (put a ring on it). När hon vann det sista priset tackade hon dessutom Jay-Z för att han put a ring on it! Urgulligt för ett hardcore fan som jag! =)




I skolan

Sitter i skolan just ju och har håla i en timme till! Någon gång ikväll eller imorgon ska jag skriva om hur FANTASTISK Beyoncé var igår på EMA's!!!!!!!

Ikväll är det i alla fall filmkväll hos Hanna och det ska bli kul!


The EMA's!

Sitter och kollar på the EMA's! Har längtat efter det i flera veckor!!! Världens finaste och underbaraste Beyoncé uppträdde nyss och det var perfekt (som vanligt)!

Idag har jag varit i skolan, köpt studenfestbiljett och jobbat!

För en stund sedan förbokade jag Rihannas nya skiva, Rated R, så förhoppningsvis kommer den att ligga i min brevlåda runt den 23 november!

Imorgon är det fredag och då är det filmkväll med danstjejerna, det ska bli jättemysigt! =)

Puss & Kram!

Karolina Kurkova har fått en liten bebis!

En av mina favoritänglar från Victoria's Secret, Karolina Kurkova, har fått en liten son! Det är väl ungefär en månad kvar tills de spelar in VS-showen men hon lär väl vara fit for fight tills dess!

Förra året ploppade Alessandra Ambrosio ut en dotter och för inte alls länge sedan fick Heidi Klum en dotter så nu är det bara Adriana Limas tur kvar! 

Bebisen ska i alla fall heta Tobin Jack Drury och om han får sin mammas gener kommer han bli en riktig snygging! =)

- People

Då var det slut på det roliga!

Ja, lovet är ju som bekant slut och det är verkligen tillbaka till verkligheten! Jag känner bara panik över alla uppgifter som ska göras i skolan, det känns som att jag inte hinner med något! Och dessutom är det så mycket att göra så jag känner ingen motivation ellet inspiration till att göra alla skolsaker! Jag skulle mycket hellre jobba varje dag än att gå i skolan för just nu suger det, har aldrig hatat skolan så här mycket! Om man då ska se det positivt så gjorde jag nyss klart en uppgift, alltså en mindre att göra!

Dagen började med tre och en halvtimmes jobb, sedan örde jag till skolan och hade två lektioner. Efter det åkte jag hem, fixade lite och åkte sedan till dansen. Och nu ligger jag på golvet i vardagsrummet och skriver här!

Nu när både allsvenskan är slut samt formel 1-säsongen (Lewis slutade på ett poäng mer än morfars favorit, moahahaha) får man försöka se fram emot andra saker. Förr hade jag ju något åtminstone varannan vecka (som verkligen var inbokat i min kalender) men nu ser det lite tommare ut. Men på onsdag ska jag i alla fall hem till fina Sarah och göra lite geografi samt fylla i ansökningspapperna till Cultural Care!

Nehe, nu ska jag säga godnatt! Ska bara borsta tänder och lite sådär, sen är det sängen och en jättebra bok som gäller, Kalejdoskop av Danielle Steel! Jag kan verkligen rekommenderda hennes böcker!

En massa kärlek!

Michaela

RSS 2.0