Mrs Carter - Beyoncé - Queen B

Vad ska jag börja? I måndags var jag och Elin i Köpenhamn för att checka in Beyoncés konsert och det var inte annat än perfekt!
 
Eftermiddagen började inte särskilt bra för vi körde vilse i Köpenhamn och vi blev lite sena. Men till slut kom vi fram och det slutade med att vi i princip stod längst fram på vår sektion.
 
Hela konserten var grym. Beyoncé har ju en av världens bästa röster, hon är sjukt snygg och har förmågan att sjunga samtidigt som hon dansar, i klackar dessutom. Hon bjöd på många speciella moments - Run the World, Love on Top, Crazy in Love, Single Ladies, I Will Always Love You, Halo... The list goes on! Det som fick mig mest berörd vad Whitney-hyllningen (obviously) och, som alltid, Halo.
 
Två särskilda saker hände - den ena blev en världsnyhet och snackis direkt och det var att en kille i publiken gav henne en smäll på rumpan, inte okej! Men då kommer the real Bey fram och säger vänligt men bestämt att hon skulle kunna få honom eskorterad ut från arenan. Och det andra var under Halo när hon lät publiken sjunga och hon gick fram till en kille. Vad hon (och inte jag heller för den delen) inte visste var att han tydligen var En dansk X Factordeltagare och wailade loss på ett fantastiskt sätt!
 
Jag följde med i både Aftonbladets och Expressens liveuppdateringar från dagens konsert i Stockholm och det finns inget negativt att säga. Hon blev jämförd med Bruce Springsteen, Whitney Houston och Diana Ross och journalisterna var lyriska. Beyonce är helt enkelt i en helt egen klass!
 
"I ett knäpptyst Globen är det klart vem som är Whitney Houstons arvtagare."
Expressen.se
 
 
 
 

Helg!

Nu när praktiken är slut är lördag och söndag verkligen helg på riktigt för jag är ledig! Idag har jag varit uppe på sjukhuset och jobbat lite och det var superroligt! Imorgon kväll ska jag hänga med Annie och hennes kompis, det blir nog en filmkväll skulle jag tro. Och på söndag ska Lina konfirmeras så då ska jag få spendera dagen med min bästa familj!
 
Nu håller jag tummarna för lite fint väder, då blir helgen alldeles perfekt!

I love my life!

Jag kan inte fatta hur mycket bra saker som händer mig just nu! Skolan flyter på alldeles utmärkt, snart är jag klar och då ska jag få jobba där jag vill vara!

Allt är helt enkelt underbart och jag har fantastiska människor runt omkring mig!
 
De sista veckorna har jag upplevt några av de bästa dagarna i mitt liv och jag ser så mycket fram emot allt som kommer ske framöver! Och som om inte det vore nog så besöker sommaren oss! Imorgon ska förmiddagen spenderas i solen med världens finaste sällskap, kan inte bli annat än bra!

RSS 2.0