Musik från 2008

MTV visar en "Best of 2008"-lista som jag kollar på. 2008 var ett ganska bra musikår!

10. T.I. - Whatever U like
9. Katy Perry - I kissed a girl
8. Coldplay - Viva la vida
7. Rihanna - Take a bow
6. Chris Brown - Forever (han var ju fortfarande min lover vid denna tiden)
5. Usher - Love in this club
4. Timbaland Ft. One Republic - Apologize
3. Alicia Keys - No One
2. Leona Lewis - Bleeding love
1. Flo Rida Ft. T-Pain - Low

Happy birthday to me!

Idag fyller jag 20! Självklart ska jag till Systemet, bara för att jag kan!
KRAM!

Kanye på Way Out West


Fantastiska nyheter

Need I say more?




Mys

Sitter och myser i mitt, för en gång skull, städade rum med tända ljus och min Chill-spellista på Spotify. Tar med andra ord vara på min sista kväll som tonåring för imorgon är jag så vuxen att jag får gå till Systemet!!!

 

Min kompis Buddha är också med på ett hörn...


Mina nya kuddar

Var en runda på Indiska igår och hittade dessa finingarna. Den bruna kostade 349:- och de turkosa 179:- st. Måste ju samla på mig lite saker med tanke på att jag letar lägenhet. :)


Fler citat :)

You can hurt with your words
but you can also hurt with your silence.

- Rev Run

Once you feel it's okay to come in second,
that's exactly what happens to you in life.

- Kennedy

Go where you're adored,
not where you're ignored.

- Rev Run

You are responsible for your life.
You can't keep blaming somebody else
for your dysfunction.
Life is really about moving on.

- Oprah Winfrey

Enjoy the little things,
for one day you may look back
and realize they were the big things.

- Robert Brault

Citat

Never a failure,
always a lesson.

- Rihanna

Learn from yesterday,
live for today,
hope for tomorrow.
The most important thing is
to not stop questioning.

- Albert Einstein

Do what you gotta do,
so you can do what you wanna do.

-Rev Run

Encouragement given without love
is not encouragement.

- Rev Run

Confidence starts with beauty.
Beauty comes from within.

- Rev Run

Besvikelsen när jag inte får den glass jag vill ha!

Jag var supersugen på italiensk glass från Riccardo's idag så jag och Lina åkte dit. Men hade ju, som vanligt, inga kontanter på mig så jag skulle betala med mitt kort. Men nej, då tar de inte kort där. Nästan alla betalar ju med kort nu för tiden så varför vill man inte ha en kortbetalare??? Blev lite besviken. Det är ändå en liten bit att köra och jag var extremt sugen. Det fick bli en glass på Maxi istället...

:)

Förra veckan hade vi en mycket trevlig grillest med personalen på Örjans Vall. Tomas Pettersson kom och körde 45 minuter som bjöd på skratt och nästan träningsvärk i käkmusklerna.

Imorgon ska jag gå in ett extrapass på BB och gosa med bebisarna.

Kram!

Mr West is in the building

För en vecka sedan var jag och Elin i Göteborg på Way Out West-festivalen. Hade velat vara där på fredagen också för att se Prince, men jag jobbade så jag fick "bara" se Kanye West. Och det, min vän, var inte så bara! JÄKLAR vad bra han var!!! Grymt, magiskt, fantastiskt är tre ord som kan beskriva hur det var. Vi stod cirka två meter från avspärrningen så vi såg jättebra! Dessutom slapp vi den allra värsta trängseln då vi hamnade framför några killar som var riktigt schyssta och "skyddade" oss, haha!

Men det är några saker jag inte förstår med konserter:

1. VARFÖR ska folk putta åt sidorna? Och nej, Kanye hade inte ens börjat, detta var en timme innan han ens skulle starta. Jag kan fatta om man puttar framåt för att man vill komma längre fram men åt sidorna? Och det bara för att jävlas!

2. Nej tack, jag vill inte ha killar bredvid mig utan tröjor. Nästan inte ens om det hade varit en snygg kille, men i detta fallet var det en äcklig kille. Jag vill inte ha ditt ryggsvett på mina kläder, så är du varm är en idé att du går lite längre bak där det inte är lika packat med folk!

3. VARFÖR måste folk stå och grovhångla i typ en timme? Om ni ändå inte kan en enda låt och knappt tittar mot scenen kanske ni kan lämna den platsen åt nån som faktiskt är lite intresserad?!

Btw så råkade det bli så att jag och Elin beställde nya konsertbiljetter i måndags. Rihanna är redan bokat till den 31 oktober men nu ska vi även se Keri Hilson (3 oktober). Tror hon kommer vara grym!

Ciao

Så fint!


Tiden är kommen

Det är "den" tiden igen. Tiden då sommaren börjar ta slut, det är mörkt, regnigt och kyligt ute och Michaela sätter igång en jullåt. Den känslan är väldigt mysig och får mig att längta till min favoritårstid enormt mycket. Det är ungefär 3-4 månader innan det anses okej i mitt hus att spela julmusik men det struntar jag oftast i. Så från och med nu, när sommaren i princip är över, så välkomnar jag julen med öppna armar!

Min helg

Jag har en ganska intressant helg framför mig. Jag jobbar min sista helg på BB för sommaren och sedan har jag två veckors ledigt innan skolan börjar. Men, det som är mest intressant är att jag och Eln ska åka upp till Göteborg på lördag för att kolla in Way Out West-festivalen och framförallt den något kontroversiella Mr Kanye West. Det kommer bli fabulous!

FÖRBANNAD!

Går för en gång skull in på bloggen för att uppdatera lite och då har jag fått tre kommentarer. Åh, kul tänker jag tills jag går in på deras länkar (tror självklart att det är vanliga bloggar). Men nej, trojanvirus håller på att ta över min dator. Thank god för mitt virusprogram som upptäcker detta och tar bort det!

Jag raderade kommentarerna omedelbart så kan tyvärr inte namnge dem och därmed hindra andra från att drabbas. Men nån var från nån gravidförsäkring, en från smsa-låna och jag tror att en var från nån djurförsäkring.

RSS 2.0