Ledig onsdag

Idag har jag haft en helt ledig dag för första gången sedan i onsdags förra veckan och jag har njutit! Spenderade halva dagen i sängen med att läsa 100 sidor i 50 Shades of Grey och kolla på serier och några timmar ägnades åt matlagning och städning. Jag har tittat på två delar av Torka aldrig tårar utan handskar och jag är mållös! Så himla bra serie, ska se sista delen imorgon!
 
I måndags och igår var jag på praktiken, på måndagen var vi ute och körde nästan hela tiden och igår hade vi bara en körning, resten av tiden satt vi och tittade på TV. Imorgon är det dags igen och jag hoppas att det inte blir fullt lika lugnt som igår, det blir ganska långtråkigt då!

Jesus Christ Superstar

I fredags körde jag och Annie mot Kristianstad för att kolla på Jesus Christ Superstar. Laila har den kvinnliga huvudrollen, Maria-Magdalena, och jag fick två fribiljetter dit. Det var jättebra och L var helt klart föreställningens stjärna!
 
Igår och idag har jag jobbat och nu ikväll var vi fem stycken som åt sushi och kollade film hos Annie!

Farfar

Inatt lämnade farfar jordelivet och har nu gått vidare! Han fick somna in hemma i sin säng på Em som han så gärna ville vilket känns väldigt bra! Det känns också skönt att han nu slipper sina andningsproblem och att han nu får komma till sina hästar och hundar!
 

Äntligen hemma!

Sitter i sängen och slappar samt kollar ikapp en massa serier som jag har missat! Det känns som att jag inte har varit hemma på flera dagar. I söndags var jag iväg hela dagen och kom hem vid tiotiden på kvällen, i måndags hade jag praktik 7-17 och sedan var jag hemma i en halvtimme innan kören. Igår hade jag praktik 7-18 och efter det kollade jag film och sov jag hos Annie och kom hem för ett par timmar sedan. Så idag blir det en slappedag men ska städa lite sen också.
 
Imorgon är det praktik igen, började på ambulansen denna veckan. Det är väldigt spännande och intressant, särskilt prio 1-larmen! På fredag ska jag köra på en begravning och på kvällen ska jag till Kristianstad för att kolla på Jesus Christ Superstar-repet där Laila är med!

Fredag och lördag

Igår var jag tillbaka i skolan för första gången på tre veckor för ett seminarium. Men det var bara en snabbvisit och nästa vecka är det ambulanspraktik som gäller! På kvällen var jag på Harry's med Kristi, Hanna, Heni och Monika vilket var mycket trevligt, hade dock huvudvärk så gick tidigt.
 
Idag har jag varit en av tre värdinnor på en baby shower vilket blev väldigt lyckat! Imorgon ska jag käka lunch med pappa och Elin och troligtvis kommer det bli en riktig soffdag efter det!

Alla hjärtans dag

Just nu sitter jag på bussen mot Halmstad efter att jag gjort min sista praktikdag på Getinges vårdcentral. Nästa vecka startar min period jag ska ha på ambulansen, det ska bli väldigt spännande men jag är ganska nervös!

Idag är det ju alla hjärtans dag! Vi får se hur kvällens planer ser ut, det hänger lite i luften för tillfället. Annars blir det en slappekväll i soffan, såna kan man behöva ibland också!


Best dressed @ The Grammy's

Den bästa award-showen enligt mig är Grammy Awards på grund av priserna, uppträdandena och kläderna! Årets bäst klädda var:
 
Beyoncé
 
Kelly Rowland
 
Rihanna

<3

Igår efter praktiken var jag inne i stan för att fixa lite inför en baby shower jag är med och planerar men kände mig lite hängig så ville bara hem. Men helt plötsligt stötte jag på min favorit som tog med mig hem till sig, placerade mig på soffan med en filt och så kollade vi bara på TV hela eftermiddagen. Och om inte det var nog blev jag bjuden på mat! Hur bra har jag det?!


Emotions

Idag på kören blev det väldigt känslosamt. Vi sjöng en låt som en av våra medlemmar har önskat, en medlem som är väldigt sjuk så låten berörde mig väldigt mycket när vi sjöng. Kunde inte hålla tillbaka tårarna och samtidigt som det var väldigt sorgligt så var det skönt att bara släppa på känslorna. Och det är vid sådana tillfällen jag är så glad att jag har min klippa bredvid mig som ger så mycket kärlek - önskar att alla hade en sån vän!

Helgen

I lördags var jag barnvakt åt EllaMay och Lilly och vi hade en jättemysig dag! Kvällen spenderades hos Annie där vi var fyra tjejer som kollade på Mellon. Efter det gick vi till Fox & Anchor och kollade på coverbandet där och hade en jättetrevlig kväll!
 
Igår hade vi kördag i kyrkan tillsammans med Ulf och Åsa Nomark, två helt fantastiska människor som vi även hade äran att få ha en dag med förra våren! Jag njöt av varje sekund av dagen, helt underbart! Det avslutades med en gospelmässa som var kanon! Tänk att Åsa fick hela publiken att inte bara stå upp utan att svänga, tjoa och klappa som aldrig förr, hur häftigt som helst!

Planer för morgondagen

Denna fredag har gått i fixandets tecken. Jag har städat, skurat och gav mig på att göra långkok som blev supergott!

Imorgon kommer mina BFFs hit - EllaMay och Lilly! Tänkte att vi ska in till stan en stund och sedan baka lite. På kvällen ska jag hem till min bästa Annie för att kolla Mellon med henne och några andra tjejer. Vi ska också till Mårtensson för att kolla på en spelning så dagen kommer nog att bli helt fantastisk!


Måndag igen

Efter praktiken idag begav jag mig illa kvickt till lampaffären då mitt lysrör i badrummet bestämde sig för att sluta lysa igår!

Efter det promenixade jag till stan och mötte upp Annie och Maria för en pratstund och sedan gick jag och A hem till henne för film och käk. Har också hunnit med gospeln och nu ligger jag kraschad i sängen! God natt!


Hemma igen!

Även om jag bara har varit borta en natt är det väldigt skönt att vara hemma igen! Det är ganska tålamodskrävande att helt plötsligt bo med pappa igen när man inte har gjort det på hur många år som helst och dessutom är van vid att bo ensam!
 
Eftermiddagen har spenderats med Annie, vi kollade film och pratade en massa (som vanligt) och jag är sååå glad att hon är min vän!!!
 
Imorgon är det business igen för bussen till praktiken går 06:42... Suck! Det är minsann tur att jag trivs på vårdcentralen för annars hade den tiden varit outhärdlig!

Mellon!!!

Äntligen är Mellon igång igen, sitter och tittar med Elin och pappa. Men förhoppningsvis ska pappa lägga sig och läsa snart för jag och Elin har en vinflaska som ligger och väntar... ;)

Vi är på Em för att hälsa på farfar men han var trött så vi lät honom vila. Imorgon åker vi hem igen för sen är det back to normal med tidiga mornar.


Till farfar

Imorgon bär det av mot ostkusten för att hälsa på farfar. Jag kommer vara chaufför vilket jag föredrar framför att vara passagerare, tycker det är dödstråkigt att åka bil så långt. Jag kan ju inte heller läsa eller bläddra i tidningar på grund av min åksjuka så jag kör mycket heller!

Hannah Widell och Amanda Schulman

Jag kan varmt rekommendera "Fredagspoden" med Hannah Widell och Amanda Schulman. Den släpps varje fredag och är cirka 40-45 varje gång, perfekt att lyssna på när man sitter i bilen, på bussen eller är ute och går! Den räddar mina bussresor till och från Getinge i alla fall!
 

Ciara

Jag bara måste lägga upp den här videon! Ciara har inte den vassaste rösten men hennes låtar är bra och hon gör grymma videos på grund av hennes dans!
 

RSS 2.0