Grattis i förskott... till mig!

Beställde nyss en för tidig födelsedagspresent (ca två månader i förväg) till mig själv, fick 35 % i rabatt!


Igår var det fest!

Idag är man ju inte på topp direkt! Hade en supertrevlig midsommarafton, först firande hos la familia och sedan blev det mest Moon. 
 
Nu ska jag sticka och köpa en kebabrulle sen blir det soffläge med film!
 
Kram
 

Wax on, wax off

Förbereder mig lite inför morgondagens festligheter. Vaxade mig precis, hatar processen men älskar resultatet! Nu blir det lite nagelfix och sen får vi se vad som händer!

Ha en fantastisk midsommar!
Kram

Sista rycket för denna veckan!

Imorgon är det sista jobbdagen denna veckan, sen är jag ledig tills på måndag! Ska bli så skönt men jag är ju såklart uppbokad ganska mycket ändå. Fredag är ju midsommar samt Elins 18-årsdag så då blir det firande och på lördag ska vi ha middag med släkten. Söndagen får väl ägnas åt lite tvättning och sånt kan jag tänka mig.
 
Nu ska jag bota min huvudvärk med den bästa medicinen - glass! Det blev hela tre smaker: polka, choklad och wienernougat! Mums!!!
 
Puss på dig!

Fick ett paket...

Beställde kläder från Rut mfl's webbshop häromdagen och fick dem idag!
 
 
 

En dag på stan

Umgicks med syster yster i stan idag och fick med mig lite grejer hem. Hittade äntligen ett par jeansleggings igen, älskar det! Och även ett par bruna leggings/byxor, båda från VILA. Har nu sju par byxor från denna serien, de släpper nya färger hela tiden och kostar 179 kr för ett par eller 299 om man köper två par samtidigt. Kan varmt rekommenderas! Hittade också en väska, min andra gick sönder så jag har lånat Elins ett tag.

(De bruna är lite mörkare i verkligheten)

Dagen avslutades med mjukglass och polkaströssel!
 
 
Nu har jag precis lockat håret och ska kolla en egentligen helt meningslös fotbollsmatch, Sverige-Frankrike.
 
Peace out!

Ledig imorgon

Efter att ha jobbat sju av åtta dagar senaste veckan ska det bli så skönt att vara ledig imorgon! Köpte lite glass och naturgodis som belöning så det har jag njutit av ikväll. Morgondagen blir väldigt lugn, en runda på stan för att luncha med Elin och sen ska jag fixa lite här hemma. Har fått i uppdrag att fixa en spellista till en fest senare i sommar så det kommer jag säkert sitta lite med imorgon.

Idag hade jag för övrigt min sista inskolningsdag på avd 63 och på onsdag börjar jag inskolning på avd 62, spännande!

Ta hand om dig!
Kram

Låtsasglass

När jag kom hem hittade jag en liten burk med "låtsasglass" som jag tänkte skulle vara gott till fotbollen. Det är hur lätt som helst att göra. Vispa upp Vaniljvisp och blanda i frysta bär om du vill. Frys in och, taadaa, "glassen är klar!

Lugn dag på jobbet

Kan inte direkt säga att jag jobbade ihjäl mig idag, det var tomt på avdelningen ett par timmar senare kom en patient (och vi var fem som jobbade). Så jag satt i massagestolen, vi käkade glass, kollade i tidningar och på TV.

Imorgon ska jag hem till la familia för att fira Hans och Elin som har och ska fylla år.

Kram

Mary Kay

Har haft besök av Sarah, Frida och Jennifer som har varit på Mary Kay-kväll hos mig. Jag köpte inget denna gången men det blev god mat och trevligt sällskap!

Imorgon blir det stan och jobb och på lördag ska vi fira Elin som fyller 18 på midsommarafton!

Kram!


Dagens tips

När man flyttar hemifrån blir man lite knäpp, eller rättare sagt vad jag tidigare skulle kallat tråkig! Numera älskar jag ännu mer att gå och titta på grejer som jag skulle kunna ha hemma, Lina blir jättetrött på mig när jag ska in i alla inredningsaffärer. Det är ju inte så tråkigt men håll i er, dagens tips är ett sköljmedel. Knäppt och tråkigt, eller hur?!

Jag använder ett fantastiskt sköljmedel från Comfort som doftar aloe vera. Det är en ganska svag med väldigt god och mysig doft, rekommenderas varmt!


Städning

Har fixat här hemma inför mitt besök imorgon. Ska ha Mary Kay-kväll så jag har städat som en dåre och förberett lite mat.

Nu blir det snart sovdags, imorgon ska jag på en kurs för att lära mig barn-HLR.

Puss!

Mitt senaste inköp!

150 kronor på H&Ms rea!


Låt mig presentera mina bloggfavoriter!

Jag är inte en lika aktiv bloggläsare nu som jag var innan men här är de bloggar jag brukar titta in på ibland.

- Olivia, min kära kollega. Bloggar om sitt liv och sin vardag.
http://chivia.bloggplatsen.se/

- Hannah Graaf som skriver om sin vardag och har tävlingar då och då.
http://www.bloggfamiljen.se/hannah/

- Annica Englund från Big Brother. Skriver om skönhet och sin vardag.
http://annicaenglund.blogg.se/

- Underbara Clara, mysig blogg som gör mig jätteinspirerad när det gäller mat och bak.
http://www.underbaraclaras.com/




Uppdaterar senare!

Tänkte lägga upp lite länkar senare till de bloggar jag följer men först måste jag vila lite, har sovit alldeles för lite inatt!

Hörs senare!

Ny bloggdesign

Blev lite inspirerad och bestämde mig för att göra om designen. Lite mer stilren tycker jag själv. Men min fråga till dig är: kan du se den? När jag kollar på mobilen är det den nya men när jag kollar på datorn är det den gamla.

Update: Nu verkar det som att allt funkar. Den behövde nog bara några timmar innan den uppdaterades!


Student

Igår var det dags för 93:orna att ta studenten. Cyklade igenom stan när det var dags för dem att gå genom stan och jag hade världens största smile på läpparna. En massa fina minnen ploppade upp i huvudet!

Jag hade tre olika studentfiranden att åka till, först Hanna, sedan Monika och sist Amanda. Dagen började med fint väder, sedan gjorde ösregnet besök men det blev till sist sol igen.

Några bilder från bussfärden mot Stenhuggeriet:


 

PUSS!!!


Senaste veckan

Sitter och äter havregrynsgröt och ska snart sova för klockan ringer 05:15 imorgon... Men först tänkte jag sammanfatta den senaste veckan, som har varit ganska händelserik för mig.

I onsdags åkte jag och Elin till Malmö för att kolla på Jay-Z och Kanye West på Malmö Arena. Det var helt sjukt, sååå bra! Och känslan när hela arenan står upp och gör "the roc" var mäktig! Dagen efter åkte vi tillbaka till Halmstad för att packa om väskorna.

I fredags förmiddag satte vi oss i bilen för att fara upp till Stockholm. Min kusin tog studenten så vi skulle fira henne. Det var svinkallt och regnet hela helgen tyvärr men vi hade trevligt ändå!

Igår började jag inskolningen på barnavdelningen där jag ska vara i sommar. Det kommer nog bli hur bra som helst men kommer självklart sakna BB.

Ha det underbart!
Michaela

RSS 2.0