Too cute!

Småbarnen som finns i detta land går inte att beskiva. Alla små chokladbebisar, de är såååååå söta! Igår när vi var på en galleria var de flesta barnen utklädda och jag smälte nästan! Vi såg en liten pumpa, ett bi och en massa annat!


Bilder

Det kommer att publiceras en bildbomb när jag kommer hem men än så länge får det duga med iPhonebilder!


Love!!!

Jag älskar USA! I förrgår landade vi i Kanada, för mig som tycker det är dödstråkigt att flyga var resan lite jobbig men jag klarade mig!

Igår var vi och tittade på Niagarafallen, sjukt coolt, och sedan över i USA i Buffalo och shoppade loss. Först på ett outlet och därefter en stor galleria. Jag kom hem med en del påsar kan man väl säga... Det blev lite Ralph Lauren, Polo, Tommy Hilfiger, Victoria's Secret med mera, med mera! Innan vi körde tillbaka till USA stannade vi till på ett riktigt amerikanskt matställe.

Idag ska vi in till Toronto och titta runt.


Unreal!

Om en vecka sitter jag på Madison Square Garden!


Eric Saade

Helt utan förvarning kom Eric Saade på TVn, han är ju inte ful i alla fall...!

Fredagslyx!

Idag har jag pluggat (skrev referenser så tangenterna glödde), varit ute och promenerat och tvättat. Nu har jag precis ätit, det fick bli lyx med förrätt idag! Caprese som jag älskar och en kyckling- och pastarätt! Nu blir det X Factor, ett glas vin och sedan glögg och naturgodis!
 
Ha en fin kväll!
 
 
Titta vilken fin bild Elin skickade!


Packningen är igång!

Efter plugg och därefter fika med Casandra och Rijalda tog jag mig hemåt för att börja packa. Jag sliter mitt hår för att kolla på smarta idéer för vad jag kan använda som miniförpackningar till mina skönhetsförpackningar. Jag ska ju till Kanada och New York så nu jäklar gäller det att packa minimalt! Än så länge har två linsetuier fått en ny funktion som fuktkräms- och ansiktsvattensburkar. Som det ser ut nu har jag inte packat så överdrivet som jag brukar och jag har inte öppnat den extra dragkedjan som gör väskan större. Det är bara lite mer kläder som ska ner, mobilladdare och småsaker som jag använder dagligen, typ borste och smink.
 

Städning

Jag har ägnat hela kvällen åt att storstäda och gå upp med grejer på vinden. Jag har dammtorkat, dammsugit, städat badrummet och våttorkat golvet. Ville slippa göra allt det i helgen och vill ju inte heller lämna lägenheten som ett bombnedslag när jag åker iväg på måndag. Det är nog en av de tråkigaste sakerna man kan göra men det är väldigt skönt när det är klart (nu blir mamma stolt när jag uttrycker mig så)!
 
Nu ska jag kolla lite på TV, ta en dusch och sedan krypa ner i min nybäddade säng med nyvädrade kuddar och täcke!

I'm feeling good!

"Bakfyllan" börjar kännas bättre, har lite huvudvärk men det kan bero på att jag har suttit och skrivit på C-uppsatsen och koncentrerat mig ett tag nu (är ju inte så van vid det, haha)!

Ikväll ska min första fika av tre, eventuellt fyra, denna veckan bli av! Ska träffa Kristi, Hanna, Heni och Monika. Imorgon är det Fridas tur och på torsdag är det Casandra, Anja, Amila och Rijalda som får äras med mitt sällskap.
 

Bakfull?

Igår hade jag en ganska hälsosam dag. Åt bra, inget småätande och var ute och promenerade. Trots det känns det som att jag nästan är bakfull idag och jag kan lova att jag inte drack någon som helst alkohol igår. Får väl gå ut i den friska luften sen och se om det blir bättre!

Joy to Whitney!

Årets julgospel kommer gå till historien som den bästa någonsin! Vi ska riva av lite allt möjligt men bland annat Mariah Carey och den bästa jullåten med Whithey Houston - Joy to the world. Så i min egna lilla värld kommer det bli Joy to Whitney! Och vår egen powerröst ska köra den och en Mariahlåt, kan det bli bättre??? NEJ! :)

Min dag

Har varit i skolan idag och därefter blev det en timmes promenad med min Lollo! <3
 
Nu ska jag fixa i ordning mig och sen cykla till gospeln för att sjunga jullåtar!!!

Fy!

Det är så himla obehagligt när man får knäckebrödssmuor innanför sina kläder!!!

Hard work... Eller?

Står och jobbar ihjäl mig på Örjans Vall. Eller det är väl en överdrift för att vara ärlig.

Festen igår var jätterolig, en väldigt lyckad kväll!

Ikväll blir det soffläge till Solsidan och kanske nån film, mys!


Ikväll

Jag och Lollo hade en supermysig X Factorkväll igår. Nu håller jag på att göra mig i ordning för kvällens partaj!

Löv


X Factorkväll

Ska snart mot sissy för att ha X Factorkväll!

Fick mig en promenad tidigare och blev bjuden på lunch när jag hälsade på hos Linas farmor och farfar. Jag fick också känna på regnet på vägen hem samt några stolpskott framför mig i kön på Willys! Jag kom i alla fall till slut hem med mina äpplen, haha!

Imorgon blir det partyparty så då ska jag nog inviga min nya spetsklänning, det finns en bild i ett tidigare inlägg!

Förmiddagsmys på en fredag

Nu kommer jag låta som en medelålders hemmafru men jag sitter och tittar på Efter tio. Burkar ha på det i bakgrunden ibland men idag sitter jag ner och tittar. Det beror dock inte på Malou von Sivers för henne har jag lite svårt för. Det är däremot väldigt intressanta gäster: en scientologavhoppare, Lotta Gray, Viggo Cavling och Katarina Hulting.
 
Sen ska jag ge mig ut på en promenix!
 
Have a fabulous day! ;)

OH MY GOOOD!!!

När jag läser såna här nyheter svimmar jag nästan! Sweet Jesus!!! Och till Båstad, det är ju inte ens långt!!! Snällasnällasnälla håll tummarna att hon håller sig skadefri och inte drar sig ur!!!
 

Hela Sverige bakar!

Ett livsfarligt program, jag blir lika sugen på kakor, bakelser och tårtor varje gång jag ser på det! Allt ser så gott ut och inspirationen bara flödar. Det i samband med att jag älskar att baka (och älskar att äta upp det också)! Inte bra, inte bra!
 
Sitter samtidigt och skriver lite på C-uppsatsen, just nu är det bröstcancer som sjukdom jag håller på med.
 
Ha en underbar kväll!

Skype med Elin

Skypade med Elin innan, ända från Tanzania! Jag fick till och med se Kilimanjaro live, haha!

Go Sverige!

Tidigare idag var jag lite sur över att jag inte har kanal 5 så jag hade kunnat se fotbollen. Men när jag började läsa alla kommentarer om att det var 4-0 till Tyskland var jag inte lika bitter. Sen rätt vad det är går jag in på Aftonbladet och då är det hux flux 4-3: Ytterligare några minuter senare hör jag några som skriker nånstans i mitt hus och då är det 4-4! Det kallar jag vändning! Och där hälsade bitterheten på igen... Haha!

Glajjor!

Har precis kommit hem från stan och med mig har jag två par nya glasögon! Dessa är de jag kommer använda mest!


Hallelujah!

Lyckan som uppstår när vi börjar sjunga jullåtar på gospeln! Konserten kommer att vara den 9 december så nu är det bara att övaövaöva!

40 grader

Inte här direkt men skypade med Elin som har mellanlandat på en flygplats i Qatar och där var det 40 grader trots att solen hade gått ner!

Jul

Igår fick jag låna mammas bil så i eftermiddags tankade jag upp den och styrde kosan mot Gekås. Trots att det var ganska mycket folk så var det jättemysigt. På väg dit lyssnade jag på julmusik och väl på Gekås strosade jag runt bland julgrejerna och bara njöt! Jag fick lite julgrejer med mig hem också: en adventsljusstake som jag ska ha i fönstret, en annan lampdekoration, lite julpapper, glögg och julgodis (julskum, pepparkakskola och Dumle med pepparkakssmak)! Förstår ni hur bra jag mådde???
 

Obama vs Romney

Gjorde nyss ett test på Aftonbladet om vem man stödjer av Obama och Romney. Här är mitt resultat!
 

Mys

Elin stack härifrån för drygt en timme sen, hon skulle iväg på studentfest. Själv sitter jag i soffan och tänkte krypa ner under en filt och läsa i min bok, snacka om att vi ikväll är motsatser (som alltid i och för sig).
 

Klara, färdiga, gå!

Då är jag och Karin igång med C-uppsatsen! Vi har suttit och sökt artiklar idag och förhoppningsvis blir de passande. Ämnet vi har valt att skriva om är kvinnor med bröstcancer i ett andligt sammanhang. Det ska bli väldigt intressant men säkert döjobbigt men det är bara att köra på för full kastrull nu i tio veckor!

Women for Obama

 

Jobb och Solsidan

Har jobbat på barnavdelningen idag, alltid lika roligt men ganska stressigt framåt kvällen. Nu kollar jag på kvällens Solsidan innan jag ska sova. Det är ju fantastiskt roligt, skrattar högt nästan hela tiden!
 
Imorgon är jag ledig och ska bara ta det lugnt för på tisdag drar C-uppsatsskrivandet igång med buller och bång!

Mot festen

Ska snart ta mig till kvällens festligheter, försöker bara räkna ut hur detta ska ske utan att mitt hår blir förstört...

Det blir ingen sen kväll då de ringde från BB och frågade om jag kunde hoppa in imorgon bitti. Cash is king!


"These streets will make you feel brand new"

Läkemedelstentan är skriven och det kändes kanon, håll tummarna!!! Nu har jag duschat så jag är fräsch inför kvällens festligheter, ska fixa naglarna och håret lite senare. Tänker gå in för att vara glam ikväll!
 
Har lyssnat på Empire State of Mind ungefär tio gånger på rad nu, jag vill till New York nuuuuuuuuunununu!!! Oftast försöker jag att inte ha för höga förväntningar inför saker jag ska göra så jag slipper bli besviken men de här gången vågar jag faktiskt, jag har aldrig hört nån som är besviken på den staden! Det kommer nog bli det bästa jag gjort i hela mitt liv!
 

 
"In New York, concrete jungle where dreams are made, oh
There's nothing you can't do, now you're in New York
These streets will make you feel brand new
Big lights will inspire you, let's hear it for
New York, New York, New York"

God natt!

Ska kolla på nån serie (gissa en gång... X Factor) innan det är dags att sova. Känner att det just nu är lite väl mycket X Factor, jag håller inte alltid reda på vem som är med i vilken version. Just nu följer jag svenska, engelska och amerikanska samt förra säsongen från England som jag inte har sett. Men finns det nåt bättre än grymma artister? Och alla jurygrupper är grymma!
 
Imorgon är det läkemedelstenta och sen blir det tentafest! Whoop, whoop!

Tenta

Har skrivit tenta idag på förmiddagen och det var nog den konstigaste tentan ever! Vi skulle läsa två vetenskapliga artiklar och typ granska dem men det kändes mest som att man skrev det som redan stod i texten. Alltså ingen tenta vi ens behövde plugga till! Nu är det nya tag för imorgon är det tenta i läkemedelsberäkning och då är det business -  100 % rätt!
 
Senare kommer nog Lina förbi en stund, hon blev sugen på mina cupcakes. Ska kanske också till Kristi en snabb runda.
 
Annars är det bara full uppladdning för partyparty imorgon kväll och en lugn helg därefter!
 
 

Cupcakes

Jag var på stan för lite ärenden idag också. Besökte Nordea, som för en gång skull inte hade lång kö, Telia och det viktigaste av allt - fixade dryck till fredagens festligheter!
 
Mötte upp Elin som har spenderat eftermiddagen och kvällen här. Vi var först och handlade, mamma du borde vara stolt för jag köpte potatis (visserligen till att göra mos men ändå)! Sen pluggade E och jag lagade mat och gjorde cupcakes (och diskade som aldrig förr).
 
Imorgon och på fredag är det tentadags!
 
 
 

Dressed for success

Klickade precis dessa två klänningarna!
 
 

Tack Specsavers!

Måste säga att jag är riktigt nöjd över mitt besök på Specsavers idag. Inte bara fick jag ordnat med brillor och linser, jag fick även en flaska ögondroppar och en förpackning med Omega 3-tabletter som båda ska hjälpa mot mina torra ögon. Och jag behövde inte betala en krona för det!

Måste ses!!!

Låt mig presentera Jade Ellis, hon är med i The X Factor UK och detta är hennes första audtion. Får gåshud!
 

Ärenden på stan

Vilket fantastiskt väder Halmstad bjuder på idag! Kom precis hem efter två timmar med ärenden på stan. Fixade nya linser, nya glasögon och ett Visakort från Forex. Skulle in på banken också men surprise, de stängde redan kl 13. Får helt enkelt ta tag i det imorgon!
 
Senare ska jag träffa Lollo, mina vänner och få healing. Det blir nog en kvällsfika efter healingen med med tjejerna!
 
Chai latte -
min kompis när jag sprang runt på stan! :)
 
 

God natt

Filmen får vänta tills imorgon, kollade på X Factor istället. Imorgon ska jag prova ut nya bågar och det ska faktiskt bli superkul!

Nu ska jag lägga mig och läsa Inner Circle, god natt!


Film

Är snart på väg hem från gospeln och när jag kommer hem blir det filmdags! Friends with kids blir kvällens filmval, några av skådisarna från Bridesmaids är med och tror även att det är samma produktion så det kan inte bli annat än bra!

I lördags tittade jag på A thousand words med Eddie Murphy och Kerry Washington och den rekommenderar jag!


RSS 2.0