Dagens citat!

Life is like riding a bicycle,
in order to keep balance you must keep moving.

Inte den bästa dagen!

Igår kväll kunde jag verkligen inte somna, vid tolv låg och och kollade på klockan (ingen bra idé, jag vet) och tänkte att om sex timmar ringer mitt alarm. Försökte läsa men det var så tråkigt så det la jag ner på en gång.

I morse då vaknade jag precis när min buss gick, jätteroligt verkligen! Fick som tur var skjuts till skolan, mne jag gick runt som en zombie hela dan! Vi slutade tidigt i alla fall, men 50-bussen var ju sen så jag missade min buss hem! När jag efter mycket om och men ändå kom hem så la jag mig och sov i en och en halv timme. Sedan skulle jag leta skor, hittade jag några - nej! MEN, fanfar, nu ska jag vara lite positiv! Jag hittade en studentklänning!!! Så en sak mindre att göra, det känns skönt!

Blev precis klar med mn praktikrapport också, så från och med nu leker livet!!! En dag som började på sämsta tänkbara sätt blev ganska bra tillslut!

Nu ska jag snart sova,

Love!

Nicole Scherzinger - Save Me From Myself

Ååååh, vad jag älskar den här låten! Den är sååå fin!


Soool!

Åh, vad jag älskar när solen tittar fram! Jag känner att jag inte är alltför bortskämd med den så när solen skiner blir hela livet lite enklare och roligare! Tyvärr tar den inte bort allt plugg men man kan väl inte begära hur mycket som helst?

Imorgon har jag en inlämning osm jag inte är klar med, men det ska inte vara inne förrän 23:59 och jag slutar vid ett, så jag borde bli klar imorgon!

Idag gick jag länge i stan men hann med en runda i stan efteråt! Köpte ett par urläckra örhängen på Indiska. Kollade även på skor till balen men hittade inga perfekta, så jakten fortsätter! Ska besöka Skopunkten imorgon hade jag tänkt och det skulle vara perfekt om jag hittade skor där, behöver nämligen tre par och behöver i så fall bara betala för ett par! =)


Nu har jag precis ändrat min au pair video lite eftersom att en från Stockholmskontoret rådde mig till det! Så det är klart och nu hoppas jag bara på att få en match snart!

Snart ska jag nana men jag är inte alls trött, så det blir väl datorn ett tag till!

Puss och nattis! <3

Dagens citat!

Dags för ett litet citat igen, kanske?

Those who gossip with you
will gossip about you
.

Dagens citat!

Count your blessings,
not your problems.

Stockholm

Befinner mig just nu i Stockholm och sitter och är supertrött!!! Vi var en runda på Täby Centrum innan men hittade inget som jag föll för förutom en ring!

Vi ska nog äta om inte alltför lång tid och sedan ska jag fixa i ordning mig lite innan vi åker till Chinateatern för att kolla på Hairspray! Får kramas lite med Laila, som jag inte har träffat på jäääättelänge!!!

Imorgon ska vi åka hem jättetidigt för Lina ska spela nån fotbollsfinal! Jag ska tillsammans med Lena bege mig till Alex för att prata lite om balen, så det ska bli trevligt!

Hoppas du har haft en bra dag!

LOOOVE!!!

Skyll på skolan...

Jag är ledsen för brist på uppdateringar men skolan är the bad guy! Har retoriktal imorgon och dessutom ska jag till Stockholm och har inte ens börjat packa! Men det blir antagligen någon update imorgon eller på lördag!

LOVE!

Justin Bieber

Har inte gjort så mycket idag, ringde ett samtal upp till Cultural Cares Stockholmskontor för att kolla lite om min ansökan! Och sen skulle vi ha kommunikation och retorik där vi behövde datorer, men nej då funkar ju inte en enda dator på hela skolan som de ska. Det gick inte att öppna filer och lite sånt! Så jag har inte fått gjort så mycket!

Nu sitter jag och lyssnar på Justin Bieber, nästan pinsamt för det är verkligen inte något jag vanligtvis gillar! Han är liksom en 16-årig pojke som typ alla småtjejer gillar (och jag)! Väldigt charmerande!!!

Puss!

Dagens citat!

People who try to bring you down only do so
because you're up so high that they can't see you!

Mina favoriter!

Var och hälsade på min gamla dansgrupp innan! Har tyvärr inte kunnat fortsätta på grund av tidsbrist men ett besök hanns med som tur va! Fick träffa mina favoriter - bästaste tjejerna och bästaste Anna!!! =)

Den 9 maj har de tre dansuppvisningar och planen är att gå på alla!!!!!

Yes they can!

USA med Barack Obama i spetsen fick igenom sjukvårdsreformen!!! Väldigt bra tycker jag, så att folk inte behöver oroa sig för mycket om att inte ha råd till sjukvård! Dessutom på tiden med tanke på att USA var det enda i-land som inte hade ett ordentligt sjukförsäkringssystem!

Jag är ett Obama-fan så att se honom få igenom detta förslaget (när många tidigare presidenter har försökt) gör mig glad! Hans popularitet sjönk lite efter klimatmötet i Köpenhamn men nu visar han alla som tvivlade att han kan åstadkomma och förändra något (även om jag aldrig tvivlade på honom)!

Lina är i final

Var i Oskarström i förmiddags och kollade på Lina när hon spelade fotboll! Deras lag gick vidare till final (nästa söndag), vilket betyder att vi kommer att få åka från Stockholm senast kl åtta på morgonen. En viss Michaela kommer med största sannolikhet då vara ganska trött och sova ganska mycket. Tycker i och för sig inte om att sova i bilar, men jag ska ändå ta en åksjuketablett och den blir man lite trött av så jag somnar nog fort!

Nu gör jag verkligen inget speciellt. Ska hämta mamma klockan tolv så jag får hitta på nåt tills dess! Blir antagligen musik och kolla på One Tree Hill!

Ta hand om dig!

Puss

Barnkalas

Hela min dag spenderades i Galaxen där jag kollade på sista dagen av FN-rollspelet. Vissa lektioner blev inställda på grund av den hög frånvaron med tanke på rollspelet så då fick vi kolla på det istället (vilket jag inte tackade nej till).

Efter skolan begav jag mig till Gustaf och Eric för Eric fyller två år idag! Glömde att ta kort tyvärr!

Nu sitter jag och lyssnar på Erykah Badu, hon är extremt bra!!! Rekommenderas starkt!

Lördag imorgon och då ska jag nog kolla på nån match Lina har. Annars ska jag bara ta get lugnt! Om en vecka ska jag ju till Stockholm och det blir det desto mer att göra!

Puss på dig, ha en bra helg!

Middag hos mormor o morfar

Kom hem för en stund sedan efter att ha lämnat och hämtat Lina på hennes fotbollsträning. Körde inom mormor och morfar där emellan och kom precis lagom till att de skulle äta så jag fick också lite! Det blev fiskgratäng och var väldigt gott!

Nu ska jag göra min engelskaläxa och sedan har jag inte så många fler planer, ska försöka att komma i säng ganska tidigt idag!

KÄRLEK!!!

Dagens citat!

Choose your company wisely,
weak peope make you weak.

Ska passa på att ge cred till Rev Run som skriver de flesta av citaten. De citat där jag inte ger något namn har han i de flesta fall skrivit. Ni kan läsa hans citat på hans Twitter - @RevRunWisdom

Härliga torsdag

Idag höll jag mitt hyllningstal i svenskan och det var till min fina storasyster! Carro och Linn höll ett studenttal och Casandra och Elin höll till sina pappor! Det slutade med att vi satt där och grät, som vanligt. Sarah var med och tittade och jag tror att hon och jag har varit med om att vi har gråtit två-tre gånger på grund av tal i skolan!

Jag hann ju såklart med att titta på FN-rollspelet idag också! Kommer även att spendera hela min förmiddag där imorgon då jag har håla! Och för er som läste Hallandsposten idag såg ni två av mina fina klasskamrater i burka!

Ikväll ska jag bara ta det lugnt, måste göra lite engelska men det går nog snabbt!

Ha en fortsatt fin dag,

Kram

Dagens citat!

As long as you carry anger in your heart about the past,
it'll keep you from enjoying your present and future.

Helt slut i kroppen!

Nu har jag kommit hem från träningen, duschat och ätit! Passet jag var på idag var ganska jobbigt, känner av det i hela kroppen!

Nu sitter jag och kollar på Uppdrag Granskning som handlar om Vellinge och deras val att inte ta emot flyktingar. Blir egentligen bara irriterad av och jag borde skriva mitt svenskatal, men jag kan inte låta bli att titta!

Hoppas din dag har varit bra!

Kram

FN-rollspel

Har tittat på FN-rollspel hela dagen i skolan idag! Vi fjäskade lite för Lotta och kommer ha längre lektion imorgon, istället för att vi skulle haft det idag! Det är sååå kul, skulle kunna sitta där hela dagarna!

Nu ska jag bege mig till Friskis och träna lite!

Puss!

Luther Vandross - Dance With My Father

Typ en av världens bästa låtar!!!!!!!


Lina <3

Sitter och umgås med min älskade Lina! Eller hon är som vanligt mer intresserad av att spela spel på min mobil (eller förlåt, iPoden denna gången). Jag tror att jag ska skriva lite på mitt hyllningstal inför torsdagen och jag har valt att göra ett tal till världens bästa storasyster!

Imorgon ska vi kolla på FN-rollspelen och sedan ha naturkunskap. Så jag slutar vid elva och då ska jag hem och fixa mat med Lina och göra nåt kul med henne!

KÄRLEK!!!

Dagens citat!

If you judge people, you have no time to love them.
- Mother Teresa

Dagens citat!

In order to be irreplaceable one must always be different.
- Coco Chanel


Dirty Money - Angels


Måndag igen

Nu är helgen slut och en ny vecka har börjat. Idag ska jag först till skolan såklart och sedan träna! Och jag får ju inte missa Svenska Hollywoodfruar ikväll!

Bloggtips - Project Generosity

Vill tipsa om en blogg som heter Project Generosity. Det är två tjejer, Sofia och Elisabeth, från Sannarpsgymnasiet som samlade in bland annat kläder och leksaker och åkte till Gambia där de gav det till behövande.

Jätteintressant, läs den här!!!

Resultat

HBK gjorde en ganska bra match även om den slutade 0-0.

Lewis gjorde bra ifrån sig, han hamnade på tredje plats!

Trots att det var kallt på Örjans Vall är det kul att både Allsvenskan och F1 har dragit igång igen - vårkänslor!!! =)

F1 & HBK

Snart går starten på formel 1 så det ska jag se. Hinner inte se hela loppet för om en timme ska jag ner till Örjans Vall och kolla på HBK. LIte jobbigt att Allsvenskans premiär är samma dag och nästan samma tid som F1-premiären! Men jag överlever väl! =)

LOVE

Lovely pictures på Ms Scherzinger

 

 


Blåbär!!!

Har precis ätit blåbär, det är så gott så jag skulle kunna äta det typ hela tiden!

Denna dagen har varit ganska seg, jag har varit trött hela tiden! Vi pratade lite om det på bussen från skolan, och Josefin sa att man typ har längtat hem och det är verkligen en bra beskrivning! Jag har bara velat åka hem hela dagen och sova!

Nu ska jag lyssna på musik och kolla i Guiness Rekordbok, får se om jag lär mig något!

Pusselipuss!

Dagens citat!

Elegance does not consist in putting on a new dress.
- Coco Chanel

Dagens citat!

Where there is no struggle,
there is no strength.

- Oprah Winfrey

Min kropp är helt slut!

Var och tränade med mamma tidigare idag och jag kan lova att jag tog i! Har varit helt slut i kroppen sedan dess och det lär inte vara bättre imorgon! Men det är ändå skönt, jag kommer nog somna gott ikväll! Är väldigt glad att jag skippade studentfesten för jag hade verkligen inte orkat med den!

Var och fikade med pappa och Elin efter träningen och efter det hämtade mamma och Lina upp oss och vi åkte till Eurostop! Jättemysigt!!!

Nu ska jag snart kolla vidare på Grey's Anatomy men först lägga upp ett citat!

Puss o god natt! =)

Dagens citat!

Du får ett extra citat idag! =)

Keep working hard
and you can get anything you want.

- Aaliyah

Dagens citat!

Turn your wounds into wisdom.
- Oprah Winfrey

Studentmössan is here!!

Då har jag skickat in min kommunikationsuppgift om krishantering. Jag hade velat få med mer men kom inte på nåt så det är inte mycket att göra! Nu får vi bara hoppas på det bästa! =)

Idag fick jag hålla i min fina studentmössa! Var och hämtade den hos studentkommiten och det var en speciell känsla att gå med låadn genom skolan! Om tre månader är det jag som ska skrika mig hes och sjunga och fira att jag slutar skolan! Det ska bli så otroligt skönt (slippa plugg för ett tag och allt bullshit som man blir inblandad i fast man inte vill) men samtidigt är det lite skrämmande! Jag har i hela mitt liv haft en trygghet, jag har vetat exat vad jag ska göra varje dag men nu är det slut på det!

Det var första skoldagen för mig idag efter lov och praktik och jag har redan börjat räkna ner till påsklovet (cirka fyra veckor). Jag borde kanske ta vara på den sista tiden i gymnasiet men jag är så extremt skoltrött just nu!

Nehe, nu ska jag titta lite på TV innan jag ska bädda ner mig i sängen!

Kram!

Studiedag!

Jag älskar studiedagar men tyvärr måste jag plugga en massa idag! Just nu sitter jag i och för sig och kollar på TV men klockan är inte så mycket än! Tänkte också knarka lite musik på hög volym innan jag sätter igång!

Ikväll börjar Svenska Hollywoodfruar igen och denna säsongen ska en från Halmstad vara med, och underbara och fantastiska Maria Montazami är ju fortfarande kvar!!! Som tur är ska i alla fall inte Ankisen vara med så mycket!

Puss

Ärlighet

Jag har sitter ganska ofta och funderar på det här med ärlighet! Personligen uppskattar och föredrar jag ärlighet, även om det kan göra ont, bättre det än lögner! Jag försöker också att vara ärlig så mycket det bara går men ingen är perfekt! Allt för ofta stöter jag dock på lögner. Det behöver inte vara stora saker, men små grejer som för mig är onödiga! Varför försöka låtsas om något som inte stämmer?

Som tur är har jag många personer i mitt liv som är ärliga men jag har tyvärr några som jag tycker om som inte alltid är helt ärliga. Och problemet är att jag oftast uppskattar dessa personer så jag vill inte göra mig av med dem, som jag kanske egentligen borde. För visst är det så att de inte är riktiga vänner?

Gäsp!

Skulle ju se på live-DVDn innan men då är alla våra fyra TV-apparater upptagna. Eller tre men den fjärde är i Linas rum och hon skulle sova! Så jag fick hoppa det, lyssnade på musik och fixade med iPoden istället!

Nu sitter jag i min säng och börjar ha svårt att hålla ögonen öppna, så jag ska nog krypa till sängs! Imorgon har jag studiedag så då ska jag plugga och försöka hinna med att träna lite!

Hoppas din vecka har varit bra!

Puss o Kram

Dagens citat!

Peace begins with a smile.
- Mother Teresa

Baby I can see your halo

Har lite Beyoncé abstinens, så nu ska jag sätta på en live-DVD jag har med henne från Las Vegas i höstas tror jag!

Igår var jag och Elin på Live på Haiti! Det var supertrevligt, skön stämmning med bra musik! De sa att bara genom entrépriset hade de fått in 26 000 kronor, skitbra!!!!!

Om ni har tråkigt kan ni kolla på de här videorna, eller rättare sagt alla killens videor. Han spelar piano hur bra som helst, önskar att jag kunde det! Han tolkar kända låtar och just den översta är Halo med Beyoncé och den andra är Keri Hilsons Knock You Down!




Live for Haiti

Nu är det nog dags för mig att börja fixa iordning mig om jag ska hinna allt innan jag, Elin och Lina ska bege oss till Kåren! Klockan sju börjar Live for Haiti och det ska bli jättetrevligt! =)


MissKeriBaby

Har lyssnat på Keri Hilson typ hela eftermiddagen!
Är hon bra eller vad?????










1 vecka kvar...

Idag är det exakt en vecka till Formel 1-säsongen drar igång igen, sooo excited! I och för sig kollar jag aldrig på fredagsloppen eftersom att det är träningar och såklart för att jag går i skolan! Men det ska bli såå kul, har längtat sedan i november!

Lite jobbigt är det dock, för samma tid som loppen körs på söndag nästa vecka spelas första HBK-matchen! Har inte bestämt än vad jag ska kolla på, det beror lite på vädret och hur det går för Mr Hamilton i kvalet på lördag!

 

(Kan meddela för er som är intresserade att han är tillsammans med Nicole igen, yey!!!)

Freeedag!!!

Ja älskar verkligen fredagar, känslan att veta att man är ledig ett par dagar är underbar!!!!! Just nu sitter jag och kollar TV, skulle gjort det med Lina men hon somnade i soffan så något umgänge fick jag inte!

Idag fixade jag maten, det blev typ kasslergratäng med ris och ananas, I looove it! Jag har faktiskt aldrig gjort den maten förut men det blev godkänt!!!

Imorgon ska jag bara chilla (gangster, eller hur?!) och på kvällen ska jag på välgörenhetsgala. Det låter så himla lyxigt men det tror jag inte det är. Någon/några har ordnat en insamlingsgala på Kårhuset för Haiti så det ska jag gå på tillsammans med Elin och Lina! Halmstads stolthet Mariette ska uppträda och en massa andra, det ska bli jätteroligt!

En sista sak innan jag säger adjö - har skrivit tidigare att jag hat Twitter, skriver inget intressant där utan jag har det mest för att följa andra intressanta personer, men om ni vill kika så heter jag MichaelaSophie!

Peace and Love!

Dagens citat!

One good thing about music,
when it hits you,
you feel no pain.
- Bob Marley

Mina favvoparfymer!

Jag samlar på parfymer, så därför tänkte jag dela med mig utav mina favoriter!


Dolce & Gabbana - Light Blue


Gucci - Envy Me


Tommy Hilfiger - True Star


Versace - Bright Crystal


Beyoncé - Heat
Och denna har jag inte ännu för den har inte släppts i Sverige än! Men när den kommer ut ska jag rusa till affären!

Miss Tyra!

 


Dagens citat!

Music can change the world because it can change people.
- Bono


Tina Turner

Kan ni fatta att denna kvinnan är över 70 år???
Ja tack till sådana ben när jag är i den åldern!!!




Jay-Z - Pray

Jay-Z – Pray

Tryck på länken så öppnas låten i Spotify! Kan starkt rekommenderas!!!


Du kan också lyssna på den här, en lite annorlunda version men lika bra!


Love the outfit!


En liten bebis har fötts!

Och det är Christina Milian och The-Dreams dotter Violet Madison Nash! Christina är väl mest känd som en halvmisslyckad b-artist men jag har alltid gillat henne och Dream är både artist och en ganska framgångsrik producent och låtskrivare - exempel: Umbrella med Rihanna, Moving Mountains med Usher och Single Ladies (Put a ring on it) med Beyoncé.


Dagens citat!

We can't plan life.
All we can do is be available for it.
- Lauryn Hill

I'm baaack!

Det var några dagar sedan nu, har helt enkelt inte haft ork att skriva! Sitter just nu och kollar på The Women, en riktig tjejfilm med bland andra Meg Ryan, Eva Mendes och Jada Pinkett Smith!

Igår var jag på aerobic med Patricia och Mikaela. We go way back men vi träffas för sällan, så det var kul att ses igår. det "roliga" är att jag bor granne med P men man har så mycket i sitt eget liv så tiden går och helt plötsligt har man inte setts på ett tag! Hann med lite träning idag också, ett pass på gymet! Körde ganska hårt med mina ben så jag är fortfarande helt slut i dem! Fast jag gillar den sortens trötthet! =)

Tänkte berätta vad jag köpte i Malmö och i helgen! Det blev ett par jeans, en tröja, tre ringar, ett linne och ett par skor! Vill ha ett till linne som är ifrån H&M men de har inte fått någon ny leverans på det ännu, ska nog åka inom imorgon och kika!

Nu ska jag kolla klart på filmen!
Love

RSS 2.0