Jag är lycklig!!!

Gårdagens konsert med Ne-Yo var helt underbart FABULOUS!!!!!!! Han var bäääääst!!! Bilder kommer, åker tillbaka till Halmstad idag så då fixar jag kanske lite med det!

Nu är det inte långt kvar!!!

Sitter nu redo och klar för Ne-Yo konserten!!!!

Tyler Perry <3

Åh, sköna sportlov är här! Dock mitt sista vilket känns lite tragiskt! Kommande lov kommer jag antagligen inte få njuta av ledighet utan jobba! Men men, det är livet!

Idag har jag varit på lunch hos Siri och Olle tillsammans med mina söta småsystrar! Sedan blev det film och efter det gymet! Nu har jag tänt vaniljljus och ska jag kolla på film igen, är nämligen besatt av Tyler Perrys filmer!!! Igår såg jag Diary of a Mad Black Woman, tidigare idag Madea's Family Reunion och nu blir det Why Did I get Married! Har också sett Daddy's Little Girls tidigare och den kan jag varmt rekommendera! Men alla är super, man skrattar och gråter om vart annat!



Imorgon ska jag till Malmö och min älskade storasyster! Det ska bli jättekul att spendera några dagar med henne och kolla in affärer och sådär! Och på torsdag är det såklart Ne-Yo's konsert!!! Kommer jag inte hem på fredag är det för att jag har följt med honom på hans fortsatta turné!

Nehe, filmen kallar!

Nattis!

Dagens citat!

Lots of people want to ride with you in the limo, but what you want is someone who will take the bus with you when the limo breaks down.
- Oprah Winfrey


Imorgon åker jag till Malmö och kommer tillbaka till Halmstad på fredag kväll, så därför kommer det antagligen att vara lite tomt med dagens citat de närmsta dagarna!

Grattis Rihanna!!!

Idag fyller underbara Rihanna 22 år!!!


Dagens citat!

OBS! Dagen citat ska läsas med glimten i ögat! ;)


If you want anything said, ask a man.
If you want something done, ask a woman!

- Margaret Thatcher

Ont i min lilla rygg!

Har precis skottat lite snö åt mamma så nu har jag lite ont i ryggen! Men det går nog över! Skulle egentligen varit barnvakt ikväll men det blev inte av, så jag får ta det lugnt istället!

Nu ska jag gå och se om det finns något att äta, har inte ätit sedan klockan fyra! Och gudarna ska veta att jag inte klarar mig utan mat allt för länge!

Jag vill bara passa på att tacka er få personer som läser min blogg! Ni är inte många men värdefulla! Kramar till er!

Ledarskap!

Idag hade två fina töser (Carolina och Maggan) ordnat ledarskapsföreläsningar som jag var på hela förmiddagen, väldigt intressant och lärorikt!!!

Kvällen har spenderats med geografianteckningar, vi ska ha prov på fredag! Men det krångliga är att jag inte vet vad jag ska plugga på! Jaja, det får gå som det går!

Nu är det lite TV-dags och sedan natti natti! Men innan jag slutar skriva ska jag tipsa om "We are the world"-remaken! Toppenbra, inte osm orginalet såklart men riktigt bra! Den nya versionen spelades in för att samla in pengar till Haiti-offren så jag köpte nyss den från iTunes!


God natt på dig!

Dagens citat!

A woman has the age she deserves!
- Coco Chanel

Dagens citat!

Follow your instincts.
That's where true wisdom manifests itself.
- Oprah Winfrey


Jobbig vecka!

Har precis tagit en liten paus i allt pluggande! Denna veckan har jag två prov och ett tal så det är en del som behöver göras! Just nu sitter jag och pluggar lite inför ett prov imorgon om migration och rasism, väldigt intressant men det är en del begrepp som jag ska kunna! Ska även hålla ett tal imorgon i retoriken - det är ett hyllningstal som ska hållas till en kändis och det är väl ingen överraskning att jag har valt Beyoncé?

Nehe, nu måste jag återgå till mina papper! Får väl gå och göra lite te och leta upp något gott så blir det lite roligare!

LOVE!


Allt för min syster!

Såg filmen "Allt för min syster" med Cameron Diaz och Abigail Breslin igår! Jag kan varmt rekommendera den, en av de bästa filmerna jag har sett på länge! Efter att jag sett den uppskattar jag att jag har systrar ännu mer, för det kan man inte ta för givet! Älskar er: Lollo, Elin och Lina!

 


Dagens citat!

If someone in your life talked to you the way you talk to yourself,
you would have left them long ago.
- Carla Gordon

Rihanna - Rude Boy


Dagens citat!

Kind words can be short and easy to speak
but their echoes are truly endless.

- Mother Teresa

Prov och Martin Luther King

Torsdag, nästan fredag! Idag har jag först haft naturkunskapsprov och sedan höll vi en del av Martin Luther Kings I have a dream tal på svenskan.

Kvällen har varit full av stoj och stim, har varit barnvakt. Jag förstår inte hur barn kan ha så mycket energi!!!

Nu ska jag kolla lite på TV och sedan sova!

KRAM!

Grattis Brandy!

Jag har ju som tradition att skriva ett litet inlägg när artister jag gillar fyller år!

Idag är det underbara Brandys tur, som fyller 31 år!


Dagens citat!

I have an everyday religion that works for me.
Love yourself first, and everything else falls into line.
- Lucille Ball

Plugg + TV = bra?

Nu har jag precis tagit en dusch, var och tränade innan så jag ville bli lite fräsch!

Om cirka fem minuter börjar One on One, så det tänkte jag se på samtidigt som jag ska kolla igenom det sista inför naturkunskapsprovet imorgon!

Kram och godnatt!

2 veckor och 1 dag tills...

... Ne-Yos konsert i Malmö! Can't wait! Åker dit på tisdagen vecka 8, konserten är på torsdagen och sedan åker jag hem på fredagen! Det blir alltså några dagar som kan spenderas i stan! =)


Pluggeliplugg

Har spenderat min kväll med att plugga, men det har gett resultat i alla fall!
Nu sitter jag och kollar på One on One och sedan ska jag nana, åh vad jag tycker om det!!!
Några av mina vänner är på studentfest ikväll men jag kände inte riktigt för det och jag behövde plugga lite naturkunskap så det blev inget för mig! Ångrar dock inte mitt beslut, är nog ingen "gå-ut-ich-festa-människa", tycker bättre om att umgås hemma hos folk!

Ha en fantabulous fortsättning på veckan!
Love!

Dagens citat!

Work out your own salvation.
Do not depend on others.

- Buddha

Dagens citat!

Only do what your heart tells you!
- Prinsessan Diana

Snark!

Jag är så trött så jag vet inte vad jag ska ta vägen! Jag vill bara se klart på Damernas Detektivbyrå, annars hade jag sovit för länge sedan!

Igår var jag på mammas jobb och satt i deras massagestol en liten stund.

Idag har jag sett på film och umgåtts med mina systrar!

Hoppas du har haft en fin helg!

KÄRLEK!

Dagens citat!

Education is the most powerful weapon which you can use to change the world! - Nelson Mandela

Bilder från idag =)









Fantastiskt och ont

Sitter i min säng och skriver på en engelskaberättelse, inte världens roligaste direkt men det måste göras! Den ska in på fredag och imorgon har jag inte tid att göra några läxor så då får det bli idag! Fick nyss väldigt ont i magen, så det tillsammans med plugg är inte världens roligaste - tur att jag har bra musik att lyssna på (just nu Rihannas senaste album Rated R).

Min dag har varit ganska underbar faktiskt! Vaknade i morse och var pigg och glad! Hade en väldigt lugn skoldag och sedan kom jag hem vid ett redan! Då skulle jag ut och gå tänkte jag och fixade lite med min iPod. Tyvärr hängde den sig så jag pallade inte gå ut, gjorde kladdkaka istället! Men när Lina kom hem gav vi oss ut, tog lite bilder och hade skoj! Men när jag kommer hem upptäcker jag att jag har tappat mitt läppsyl. Det var ju inte så underbart tänker ni men då ska jag meddela att iPoden numera fungerar och att jag hittade mitt läppsyl ute i snön!!!

Nu ska jag fortsätta skriva och sedan kolla på min nya favvoserie - One on One på ZTV!!!

LOVE!

Dagens citat!

The future belongs to those who
believe in the beauty of their dreams!
- Eleanor Roosevelt

Bilder från Identity Human!

Här kommer lite bilder från Stures danstreors slutproduktion!










Mrs Beyoncé!

Inatt var ju Grammy Awards, vilket ni säkert visste om ni läste min blogg igår! Med tanke på min sovmorgon kollade jag på den i förmiddags och den var (nästan) lika fantastisk som jag trodde! Beyoncé vann sex priser av de tio hon var nominerad till (vilket är ett rekord för en kvinnlig artist) och hon gjorde ett fantastiskt uppträdande!

Jay-Z, Rihanna och Kanye West vann två priser för Run This Town och de höll ett urgulligt tacktal (Beyoncés systerson fick följa med dem på scenen och tacka). Fast Beyoncé hade det sötaste tacktalet eftersom att hon tackade Jay-Z och sa att hon älskade honom! 1, 2, 3 - aaaww!!!

Dagens citat!

Reality is wrong.
Dreams are for real.
- Tupac Shakur

RSS 2.0