Min sommar hittills!

Då är det nästan juli och en liten del av sommaren har passerat! Den första veckan vara det i princip bara slapp som gällde för min del och sedan Mallorcaresan! När jag kom hem var det lite mys på midsommar med världens finaste människor och sedan barnpassning lördag och söndag! Och sedan i mpndags började jag mitt sommarjobb på BB, där jag ska vara i fyra veckor! Ni anar inte hur kär jag blir i alla små bebisar, man blir nästan lite sugen...! Nej, mamma, inte sugen!

Så denna veckan jobbar jag imorgon och sedan ska jag hjälpa till att städa på mammas jobb. Fredag och lördagkväll ska jag på Urban Roots, en reggae och hiphopfestival i stan. Nästa vecka är det jobb fyra dagar, barnpassning mellan fredag och lördag och sedan lite serveringsjobb hos en av mammas jobbarkompisar! Så det är en del att stå i nu men det är kul! Och man måste ju göra nåt också och inte bara sitta hemma!

Kram! :)

Mallorca

Egentligen är det inte så jättemycket att berätta om Mallorcaresan! Hela familjen var ju med men vi tog det mest lugnt, slappade vid poolen och i lägenheterna! Fast vi gick en massa typ varje dag, så motion fick jag allt! Det var jättefint och maten var hur god som helst! Bröd med aioli var något som fanns på bordet varje dag!

Såklart shoppade vi en del och jag köpte nog mest tror jag! Det blev en klänning (kommer inte ihåg vad affären hette), en kjol och väska från Zara, en tröja, en kaftan, ett halsband och ett par flip flop från New Yorker och sen även en tunika och ett par haremsbyxor som såldes på stranden. Det var nämligen så att de hade modevisning på stranden flera dagar med jättefina saker och sålde sedan dem! Där hade lätt en massa mer pengar kunnat spenderats!

Sista kvällen, torsdagen, var spansk midsommar och då var det riktigt lyx på hotellet! Till middagen blev vi först bjudna på champange och lite småplock. Sedan var det sexrätters: avokado- och räkförrätt, en fiskrätt, äpplesorbet, kötträtt, dessert och små bakelser!

Bilderna ligger fortfarande på kameran men de kommer! Jag hinner inte nu för jag måste snart sova, börjar jobba kl sju imorgon!

Puss & Kram

Grattis!!!

Igår fyllde en av mina absolut favoritsångerskor, Nicole Scherzinger, 32 år!!! Och idag fyller en annan grym brud, Cheryl Cole, år!



Hemma!

Nu har jag kommit hem från Mallorca och hunnit sova några timmar! Det kommer att komma ett inlägg om min resa inom några dagar! :)

Balen & studenten

Äntligen kommer det en liten sammanfattning av balen och studenten! Egentligen måste jag packa för imorgon drar jag till Mallorca en vecka, men mamma har tjatat som bara den, hahaha!!!

Baldagen började med lite panik för när jag kom till Kicks, där jag skulle sminkas, hade det blivit felbokat och hon som jobbade fick ringa sin chef och ringa in extrapersonal! Men till slut blev jag sminkad och det blev jättebra! Efter de tåkte jag hem, mamma fixade mitt hår och Alex kom förbi för att äta lite. Sedan åkte vi och hämtade Lena och vidare ut mot Tylösand! Kvällen var hur rolig som helst, skulle vilja ha det så några gånger om året!!! Det var en av de roligaste kvällarna någonsin, tack fina och underbara personer som gjorde kvällen så bra!



Så till studenten! Det var en regnig dag med mycket känslor! Samtidigt som jag var jätteglad så var det också ganska ledsamt! Jag har gått i världens bästa klass i tre år och nu är det slut med det! Ni ska veta att ni är bäst SPL07B!!! Älskar er för alltid!!! Det blev aldrig nån utgång för mig på kvällen, jag var jättetrött, det regnade cats and dogs och vi hade supertrevligt här hemma! Men jag ångrar det inte även om alla verkade ha jätteroligt ute på Leffes!




Nu blir det nog inte nån uppdatering förrän nästa helg så ha en fin vecka!

Puss!

Dagens citat!

Where hope grows miracles blossom.


Mistakes are okay,
just don't make a habit out of it.


When you gove yourself props by noticing your progress,
you make yourself stronger.


A dream will only be a dream
until you wake up and start moving towards it!


To reach peace, we've got to teach peace.

LÅTAR! <3

Här kommer några låtar som för evigt kommer påminna mig om min sista tiden i trean!!!

Riverside

Stereo Love

Alors on Danse

We No Speak Americano

Enrique Iglesias & Nicole Scherzinger - Heartbeat

En vecka har gått utan uppdatering men det kommer de närmaste dagarna! Den sista tiden har varit galen men många känslor men jag ska gå in på det närmare i inläggen framöver!

Så länge får ni en ny låt som jag älskar! Det är Enrique Iglesias och min favorit Nicole Scherzinger med Heartbeat!



Kan också passa på att tipsa om en ny låt med Eminem och Rihanna som är grym - I Love the Way You Lie!

Kraaam!!!

Balen imorgon!

Sitter med håret upprullat på spolar, det är alltså inte mitt vackraste jag just nu! Men jag måste ju vara fin imorgon för då är det dags för balen! Det känns ganska så sjukt faktiskt!!!

Snart ska jag köra in mamma, Hans och två till in till stan så jag hoppas att ingen ser min fina frisyr!

Igår var det melodifestival för treorna och vi vann inte men vi kom trea, vilket betyder att vi kommer springa ut som tredje klass på STUDENTEN! Samhäll-samhäll vann och Europa kom två! Personligen tycker jag att vi borde vunnit men trea är inte fy skam! Min klass är bäst och kommer alltid vara, det spelar ingen roll om vi hade vunnit eller kommit sist because WE ROCK!

Puss på dig! :)

Mentorsdag!

Sitter på altanen och njuter av det fina vädret!!! Idag kommer min fina klass hem till mig för att ha mentorsdag, äta pizza och träna på melodifestivalen!

Camp Sannarp igår var galet! Hade sjukt kul, så tack till alla!!!

Nu ska jag nog gå ut och gå en runda,

Big kiss!!!

RSS 2.0