WOOOW!

Hur bra är inte detta? Det är sånt här Nicole Scherzinger borde göra. Tycker lite att hon slösar bort sin talang ibland på att vara för modern och göra för mycket dancelåtar, hon ska göra powerlåtar!
 

Alicia Keys på Skavlan

Det absolut bästa från fredagens Skavlan var Alicia Keys! Snygg som alltid och rösten ska vi inte prata om!
 
 

Söndagar

Ibland avskyr jag söndagar, de är långtråkiga och man vet att man måste gå upp tidigt dagen efter.
 
Men sen finns det söndagar som är underbara! Idag är en sn söndag! Jag vaknade, slog på Nyhetsmorgon och tände ljus. Nu ska jag titta på X Factor UK och sedan ska jag bege mig ut en stund!

Lunch på stan

Hade lite ärenden på stan idag så jag passade på att luncha med Elin på Indian Kitchen. Maten var supergod och jag är fortfarande mätt!
 
 
Jag bokade en tid för synundersökning så på tisdag ska jag välja ut nya bågar! Det ska bli kul att förnya sig, blir nog ett par svarta och lite kraftigare än de jag har nu! Sedan jag skaffade mina nuvarande har min syn försämrats så nu kanske jag kan se ordentligt!

Gåradgens aw!

Gårdagens after work var hur trevlig som helst! Skrattade så jag hade ont i både käkarna och magen! Vi var på Boom Boom Room där jag aldrig har varit förut (kan bero på att jag egentligen är sex år för ung). Det märktes på personerna som var där samt musiken som spelades att jag inte var deras målgrupp. Men det gjorde absolut ingenting, hade en underbar kväll med mina kollegor! Perfekt avslut på en vecka med fyra jobbpass!
 

After work

Det blir en spontan after work snart efter en stressig dag på jobbet!


Glass!

Eftersom det bjöds på fika idag på jobbet så förstördes min tanke i morse om att vara nyttig. Så då tar jag lite Ben & Jerry's Half Baked när jag ändå är igång!


Jobb och ännu mera jobb!

Denna veckan har varit en riktig jobbvecka! Var i skolan i måndags förmiddag och jobbade ett kvällspass. På tisdagen blev det ett dagpass, onsdag var jag i skolan och idag har jag jobbat ett dagpass samt på Örjans Vall!

Även imorgon blir det jobb på dagen sen ska jag bara slappa hela helgen (men man vet aldrig, det kanske blir jobb då med om det fattas folk)!

Regn ute och mys inne

Jag avskyr regnrusket som har varit idag när man är i det. Har tagit mig mellan olika ställen idag på cykel så jag var ganska blöt när jag väl kom hem (bland annat varit hos Olivia på thémys och en massa prat). Då finns det inget bättre än att tända ljus, ta på sig myskläder och lyssna på lugn R&B/soulmusik. Ska nog läsa ut boken jag håller på med nu så att jag kan börja på nån av de nya!
 
Detta fick jag med mig hem från Tinzimara idag!
 

Böcker

Dagen började i skolan och därefter cyklade jag i regnet för att hämta ut ett paket med böcker. Det blev följande böcker:
 
- Gifted Hands, en biografibok om en man som kom från ingenting och blev en av världens mest framgångsrika barn-neurokirurger. I skolan kallades han för en dumskalle men med sin mammas stöd upptäckte han sin kärlek till att lära sig
 
- Inner Circle av Evelyn Lozada med hjälp av Courtney Parker, en smaskig roman om livet som basketfru där Evelyn använder egna och vänners erfarenheter blandat med fiktion. Rihanna beskriver den såhär: "I love how Evelyn used her own experiences to make the book and characters so 'real'! Inner Circle is intoxicating!".
 
- A Father First - How My Life Became Bigger Than Basketball av Dwyane Wade. Även det en biografi om hur D-Wade kom dit han är idag och kampen om att få vårdnaden om sina två söner. Lebron James om boken: "People already know how amazing D-Wade is on the court. This book will show fans what an amazing person he is off of it.".
 

Baby, why?

Jaha, Elin ringde och berättade att Ushers konsert i Malmö är inställd, eller rättare sagt: i princip hela hans Europaturné. Blev först "lite lätt" frustrerad (eller lite hysterisk och jättebesviken) och tänkte VARFÖR?!?!?! Men han har fått jobb som mentor på The Voice så han fick flytta hela turnén, så tack gode gud så kommer han till hösten istället!
 
Han är ju allt bra fin!

Älskar mitt jobb!

Igår ringde dem från mitt ena jobb (på barnavdelningen) och frågade om jag kunde komma och jobba! Självklart kunde jag det och fick även ett pass idag, älskar mitt jobb!!!
 
Därefter mötte jag upp mina tjejkompisar, träffade syrran och fick healing. Det var hur häftigt som helst, går inte riktigt att beskriva men supercoolt!
 
Imorgon är det skoldags och en fikadejt med Olivia så jag ska snart sova men först blir det senaste avsnittet av Svenska Hollywoodfruar!
 
God natt!

Vackra Lena!

Lena Olin, hur vacker är hon inte? Så vill jag också se ut när jag är i hennes ålder!
 

Awa i X Factor

WOW, vilken tjej! Fjorton år och kommer in och river av You Can't Hurry Love med The Supremes!!! That's my kind of girl, hon var hur bra som helst! Juryn jämförde henne lite med MJ när han var liten och kan inte annat än hålla med!
 

And done!

Resultatet


Mat!!!

Kycklingköttfärssåsen är under tillagning!


Suck!

Det blev inte så mycket av att retas med morfar för Lewis Hamiltons bil pajade... Både morfar och mormor är så söta för de tycker på riktigt synd om mig varje gång nåt sånt händer!


Tjejkväll

Paljettkavajen är på för snart får jag besök, det blir en tjejkväll med Caroline och Moa! Ska bli jättemysigt!
 
Imorgon ska jag till morfar och retas för Lewis Hamilton ska starta som etta... ;)

God natt!

Nu ska jag titta klart på Hela Sverige Bakar, det blir nog en favorit i höst. Sen är det absolut läggdags, klockan ringer imorgon för då ska jag köpa biljetter till Usher!

Muah!


Obama for ya mama!

Har helt glömt bort att titta på dessa talen från demokraternas konvention för några veckor sedan. Och synd var det för de var grymma, särskilt Eva Longorias och Kerry Washingtons!
 
Har du dessutom missat Michelle Obamas tal bör det ses på direkten!!!
 
 

Massage

Skulle varit och tränat idag men det blev en timmes massage istället! Det var väldigt skönt men mitt problem är att jag är så fruktansvärt kittlig i princip överallt vilket ibland gör det svårt för mig att slappna av.
 
Imorgon har jag fullt upp. Ska möta Hanna en snabbis i stan, därefter tänkte jag ta en tur till Expert för att se vad de har att erbjuda nu i konkurstider och på eftermiddagen ska jag på hästhoppning på Mickedala!
 
Kram!

The hubby!

Okej, min man i fantasin kommer till Sverige i februari! Nu kan jag somna gott!!!


Andas in...

...andas ut!


Yogatime

Ska snart in på yogapasset. Det ska bli så skönt, behöver lite "aktiv avslappning"!


Galet!!!

 

Relaxing

Idag har det inte blivit mycket gjort ska jag erkänna. Sov länge, kollat på film och slappat. Men imorgon tänkte jag göra lite soul searching och gå på yoga för första gången på flera år. Älskar det och vet faktiskt inte varför jag har väntat så länge med att återuppta det! (Fast tyvärr inte på en vacker strand som hon på bilden...)
 

Halv åtta hos mig

Såhär såg jag ut i lördags när jag och mina vänner körde sista "Halv åtta hos mig". Jag kom faktiskt delad etta, superroligt med det spelar faktiskt inte så stor roll. Vi har haft fem fantastiska kvällar och det är det som räknas!


Business!

Idag var det business i skolan kan jag meddela! Vi satt i sex och en halv timme i sträck förutom kanske tio minuter när vi gick och köpte mat. Det var fullt ös med att leta vetenskapliga artiklar (det finns nog inget tråkigare!), skriva ihop sammanfattningar, göra PowerPoints och gå på handledarmöte. Men vi fick mycket gjort i alla fall så jag klappar mig själv på axeln!

Rollin'

Åker as we speak med Elin för första gången. Hon är mitt uppe i övningskörningen och jag fick äran att vara hennes passagerare idag. Och jag slapp ta bussen - kanon!


Woman Thou Art Loosed On The 7th Day

Vad smart jag är som sätter på en psykologisk thriller när jag sitter här hemma helt själv... Men filmen var bra, antagligen inte superläskig men jag är ganska känslig! Woman Thou Art Loosed On The 7th Day hette den, precis som rubriken säger, och handlar om en liten flicka som blir kidnappad och föräldrarnas kamp att återfinna henne. Samtidigt kommer det fram hemligheter från både mammans och pappans förflutna som måste hanteras...
 

Motown

Filmen får vänta lite, istället blir det en massa Motownmusik på Spotify! Det kan ju inte bli annat än fabulous med Stevie Wonder, Marvin Gaye, Diana Ross, Jackson 5 med mera!

Brrrr!!!

Är som en isbit efter att ha stått utomhus i cirka en timme med kortärmat på mig. Brandlarmet började tjuta i mitt hus så vi fick stå och vänta på brandkåren och fastighetsskötare, allt detta medan jag höll på att frysa ihjäl och hoppas att inga av mina saker skulle brinna upp!
 
Det verkade dock vara lugnt, det var nåt med nån lägenhet men vi fick till slut gå in igen. Så nu sitter jag i varma och mysiga kläder och ska snart sätta på en film, så att jag kan fortsätta med fredagsmyset som avbröts!

A Father First by Dwyane Wade

Klickade nyss hem en bok - A Father First av min favorit bland alla basketspelare - Dwyane Wade.
 
Förresten - pinsamt att jag döpte mina två senaste inlägg till samma sak...

Shake it!

Har nu kommit hem från träningen och fått i mig lite mat. Idag var det ingen vanligt danspass jag var på utan hon körde Zumba (eller som det så töntigt kallas på Friskis - Dans Fuegeo). Det var superroligt, ska bli jätteroligt när både det vanliga danspasset och fuegon är igång! Det fick också bli lite armövningar på gymmet så träningsvärken kommer komma som ett brev på posten imorgon!
 
 

Shake it!

Äter lite tonfisk och keso nu och ska cykla till Friskis om nån timme för att shake what my mama gave me!


It's one of those days...

...när jag längtar till julen nåt extremt! Enda sedan jag vaknade har jag haft nedrullade gardiner, tända ljus och min ena jullista på Spotify konstant spelandes! Nu ska jag kolla på This Christmas. Ja, jag vet att jag är galen! Så när jag ändå har spårat ur kanske jag ska börja planera min glöggkväll jag tänkte ha i december...

Have yourself a merry little Christmas!


Filmdags

Är nyduschad och har precis bäddat ner mig i soffan för lite filmmys. Ljusen är tända och kvällens film blir "What to expect when you're expecting". I första scenen är Dwyane Wade med så ribban är satt! ;)


Gunilla i Svenska Hollywoodfruar

Jag tror inte att det finns nåt som provocerar mig så mycket som Gunilla i Svenska Hollywoodfruar! Mår illa av hennes fruktansvärda beteenden!


Why Am I Crying

X Factor levererade och nu är jag på crying mode efter den sista tjejen som sjöng. Jag som hade planerat att se en dokumentär som heter Barn Med Cancer. Tårarna lär ju rinna efter 0.1 sekund...


X Factor

Jag älskar X Factor, har sett två säsonger av brittiska och förra säsongen av amerikanska. Tycker om upplägget att vem som helst kan söka, det finns ingen åldersgräns och även grupper kan söka. Så nu är det upp till bevis om även svenska X Factor kan leverera!


Två tankar angående tjejer i samband med korta klänningar och höga skor...

På väg hem från stan igår mötte jag en massa folk som skulle ut tror jag och då tyckte jag såhär.
 
1: Jag kanske låter som en tant men snälla ta på en klänning som är längre än mina linnen. Jag är all for korta klänningar, kan tycka att det är jättesnyggt men de kan väl i alla fall gå ner en decimeter på låren? Och särskilt om man är typ femton år!
 
2: Kan man inte gå i högklackade skor, ANVÄND DET INTE!!! Använd lägre klack eller platta skor, det finns hur många snygga och platta skor som helst. Själv brukar jag ibland köra på mina paljettballerina om jag inte känner för högklackat och det blir också supersnyggt! Det blir bara patetiskt och pinsamt om man inte kan gå normalt och stampar runt som en klumpeduns!

Kulturnatten

Jag och Elin spenderade gårdagskvällen i stan och strosade runt för att se vad Kulturnatten hade att erbjuda. Det som jag var mest imponerad av var utan tvekan en dansgrupp som kallar sig för Dance Connection. Har aldrig sett dem förutom men de var sjuka! Så grymt bra, vill absolut se dem igen!

Lewis Hamilton

Det är alltid lika roligt att kolla på Formel 1 hos morfar när Lewis Hamilton vinner, med tanke på att han inte hejar på honom!
 

Morgonstund

Gick upp i tid för en gång skull, redan vid halv nio. Helgmorgonar är ju nåt speciellt med frallor, té, Nyhetsmorgon och morgontidningen!


OH MY GOOOOOD!!!

Det är helt sinnessjukt! Har nu ikväll bokat biljetter för att kolla på en NBA-match när vi åker till USA senare i höst. Att det är New York Knicks (mitt ena favvolag) som ska spela är ju inte så svårt att gissa med tanke på att Madison Square Garden är deras lekplats. Men att mitt andra favoritlag, Miami Heat, kommer till NY för att spela mot Knicks en av de två kvällarna vi är där är helt stört! Det är ju inget annat än ödet! Tror starkt på det och det visar sig utan tvekan här! Jag menar under en hel säsong och de kommer just när vi är där!!!
 
Det är liksom några av världens bästa spelare: Dwyane Wade, Lebron James, Carmelo Anthony, Tyson Chandler... The list goes on! Dessutom kan jag tänka mig att det kommer vara stjärnspäckat courtside...
 
Om jag har varit i extas hela kvällen, eh hello? Självklart!!!
 
(Att det kostade en hel del pengar är en helt irrelevant historia, man lever ju bara en gång!)

Träning

Begav mig till Friskis för att träna för första gången på några månader. Jag körde ett danspass och sedan en snabb runda i gymmet där armarna fick vara fokus. Är helt slut nu så det är soffläge som gäller och snart läggdags.
 
Imorgon ska jag göra nåt så roligt som att städa...

Resultat!

Här är resultatet av dagens örhängesjakt!

Update: För att ytterliggare beskriva min stil när det gäller örhängen så gillar jag små också beroende på humör och situation. Men när det gäller stora är det ofta ju mer ghetto de är, desto bättre är det!


Se upp Halmstad City

Kollade nyss upp vädret och såg att det inte verkar bli nåt regn... Hmm, örhängesförrådet utökas nog redan imorgon!


Hoopjakt

Som många vet så älskar jag stora örhängen, där snackar vi inte less is more utan mer tvärtom! Och jag gillar särskilt olika former av hoops (stora ringar). Som jag skrev igår så kollar jag på Basketball Wives och där kryllar det av ursnygga, stora örhängen och min främsta "örhängesinspiratör" därifrån är Miss Evelyn Lozada. Måste säga att jag blir väldigt inspirerad (att hon dessutom är supersnygg i övrigt gör mig inte mindre sugen på örhängena, man vill ju se lika fab ut som henne)!
 
Jag tror bestämt att jag får ta en runda på stan och uppdatera mitt örhängesförråd... I'll keep you posted!
 
 
 
 

Skolstart

Igår drog skolan igång igen och det kändes helt okej. VI började inte med den roligaste kursen men får se det som att jag blir av med den och slipper den senare! För övrigt känns det ganska skrämmande att jag vid den här tidpunkten nästa år är klar sjuksköterska...
 
Just nu slappar jag till lite duh-rama-TV, nämligen Basketball Wives. Ingen stimulans för hjärncellerna direkt men ganska underhållande!

Min födelsedag

Fyllde 21 år igår och hade en lugn och mysig födelsedag. Började dagen med en promenad och frukost på Espresso House. På eftermiddagen fikade jag med Elin och pappa (pappa fyllde också år igår) och på kvällen bjöd Elin mig på mat på Bulls.
 
Imorgon blir det fortsatt firande hemma hos mamma där vi ska äta och ha det trevligt!
 
Puss!
 
 
 

RSS 2.0