Mys

Efter en kort skoldag (två timmar) var det Österskans som gällde för att se om de hade fått in mina skinnhandskar. Men icke sa nicke så jag gick till Accent för att köpa nya! Lyckligtvis hade de likadana som jag hade innan!

Nu ligger jag i min säng och chillar, kollar på Kourtney & Kim Take New York samtidigt som jag käkar naturgodis, fantabulous!

Puss!

Reafynd!

Jag älskar att hitta lite dyrare grejer på rea, för då känns det som att man får bra kvalité till ett bra pris! Härom veckan köpte jag två tunikor från Nordic Safari som det var 75 % på, fick båda för 500 kronor! Och idag var jag på MQ en runda och hittade en off white mysdress som egentligen skulle kosta 900 kr, men jag hade turen att hitta min storlek med 70 %!

Ha en fin helg!
Kram

Love this too!

Var tvungen att lägga upp den här också, en av mina absolut favoriter!


Älskar den här videon!

Kunde inte lägga in den, så gå in på länken!

Busty Rhymes Ft. Will.I.Am & Kelis - I love my chick

Mysdag!

Idag har jag, Elin och Lina haft en mysig syskondag! Vi var på Eurostop tillsammans och gick och kikade i affärer samt tog en långfika på Espresso House!

Nu är jag precis hemkommen från gymmet och märkte att min kondis har blivit bättre, jippi, träningen har gett resultat! Dock kan jag inte öka tiden på bandet då mina fötter inte klarar det än. Men SNART så får jag mina inlägg och då ska det springas!

Nu ska jag kolla på några avsnitt av Modern Family och käka frukt!

Ha en fin vecka!
Kram

Modern Family

Sitter och äter ett äpple och ska snart kolla på några avsnitt av Modern Family, en underbar serie som jag upptäckte igår!

Imorgon är det skola på förmiddagen och sedan blir jag upphämtad av Laila och vi ska en snabb runda till Sannarp för att hämta Elin. Därefter åker vi hem till L och där ska jag och Elin spendera natten!

Ha en mysig helg!
Kärlek!

Söndag

Har haft en ganska bra vecka, trots att jag bara blev godkänd på ena delen på seminariet i torsdags! Men jag var inte ensam och det löser sig!

I torsdags till fredag sov jag hos Laila och tjejerna och det var supermysigt! Den mesta av tiden var det jag och EllaMay och jag hämtade henne på dagis och sedan lekte vi, ritade och kollade på cirkus!

Idag blev det också ett litet besök hemma hos dem så vi lämnade en liten gosedjurskatt till EllaMay. Resterande delen av dagen har gått åt till att rensa och fixa i mitt rum som snart är klart! :)

Imorgon ska jag till Team Ortopedtekniska för att fixa inlägg till mina fötter. Trampar ju fel med dem vilket medför att jag får ont i fötterna, vaderna och knäna när jag tränar eller promenerar. Så det ska bli skönt att fixa! Sen ska jag också träffa pappa och han ska få följa med mig till tippen och slänga en massa grejer, det låter väl kul?!

Kram och gonatt!

Haiti

Eftersom att jag emellanåt skänker pengar till UNICEF och Läkare utan gränser så får jag också mail ifrån dem ibland om hur det ser ut runt om i världen, vilket jag tycker är väldigt intressant! Idag fick jag ett mail från Läkare utan gränser och blev påmind om att imorgon är det ett år sedan Haiti drabbades av den fruktansvärda jordbävningen! Och det är ju fortfarande inte bra förhållanden där så kolera har fått utbrott och sprider sig samt dödar en massa folk!

Jag blev väldigt berörd när detta hände och imorgon kommer mina tankar gå till alla som på något sätt blev drabbade! Jag kan inte ens föreställa mig hur det måste varit och det går nog inte heller om man inte själv var där! Så allt vi kan göra är att försöka hjälpa till så mycket som möjligt men också vara extremt tacksamma över att vi har det så bra!

Snart återfår jag mitt liv!

Idag hade jag min näst sista dag i skolan för den här kursen och sedan är jag (förhoppningsvis) fri, beroende på hur det gick på tentan och hur det muntliga seminariet går på torsdag!

Har i alla fall hunnit med att handla lite åt mamma idag och ett pass på gymet där armarna fick sig en omgång idag!

Imorgon är jag ledig så då blir det en massa plugg!

Stor kram!

2010

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Började på högskolan, tog studenten, jobbade på BB.

2. Höll du några av dina nyårslöften?

Hade nog inga!

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?

Nej, inte vad jag kan komma på!

4. Dog någon som stod dig nära?
Nej

5.Vilka länder besökte du?
Spanien - Mallorca

6. Är det något du saknar år 2010 som du vill ha år 2011?
Nej, tror faktiskt inte det!
.
7. Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas?
6 juni då vi hade vår studentbal! Bästa dagen i mitt liv!!! :)

8. Vad var din största framgång 2010?
Mitt sommarjobb på BB! Älskade det och det gav mitt ett sommarjobb även nu i sommar!

9. Största misstaget?

Jag gör då inga misstag, hahaha!!!

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Hade nån spyhistoria i somras men det var inte så farligt!

11. Bästa köpet?
Min dator, mobil och biljetterna till Rihannas konsert!

 

12. Vad spenderade du mest pengar på?
Kläder!

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Min mamma och mina systrar, som vanligt!

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010?

We No Speak Americano

Memories

Riverside

Stereo Love

Alors On Danse


15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Gladare, utan tvekan!

16. Vad önskar du att du gjort mer?

Badat i havet kanske, med tanke på att jag inte gjorde det en enda gång i Sverige!

 

17. Vad önskar du att du gjort mindre?

Inget!


18. Hur tillbringade du julen?

Först på kyrkogården med syrrorna och mormor och sedan lite släkt hemma hos oss!

 

19. Blev du kär i år?

Nej!


20. Favoritprogram på TV?

Keeping Up With The Kardashians, Gossip Girl, Desperate Housewives och One Tree Hill

 

21. Bästa boken du läste i år?

Ingen speciell faktiskt, kanske nån Marian Keyes-bok!


22. Största musikaliska upptäckten?

NICKI MINAJ!!!


24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år?
Önskade mig inget förutom pengar, så det var väl det!

25. Något du önskade dig men inte fick?
Nej!

26. Vad gjorde du på din födelsedag 2010?
Började på högskolan


27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?

Självklart men jag är ganska nöjd med mitt år!


28. Hur skulle du beskriva din stil år 2010?
Enligt Elin - den vanliga. Den har tydligen inte ändrats då!

29. Vad fick dig att må bra 2010?

Min familj, mina fina vänner, världens bästa klass och solen!

30. Vilken kändis var du mest sugen på?
USHER - snälla marry me!

31. Vem saknade du?
Min älskade Lollo som jag träffar för sällan! <3

32. De bästa nya människorna du träffade?
Vet faktiskt inte, de i min nya klass kanske! :)

Tenta

Min andra tenta någonsin skrev jag idag, roligare kan man ha en fredag! Vi får se hur det går, har verkligen ingen aning! Jag är dock inställd på omtenta då jag tyckte att den var ganska svår! Men jag ber till högre makter att det ska gå vägen! :)



Men det ska vi inte tänka på nu, utan snart beger jag och resten av packet för att äta middag hos några familjevänner!

Ha en fin helg!

Svar från Lala

För några dagar sedan skrev jag om en av världens sötaste ungar, Kiyan! Och jag stendiggar hans mamma, Lala Vazquez, och följer henne på Twitter och läser hennes blogg. Igår ansvarade jag för maten och då bestämde jag mig för att göra ett recept som hon lagt upp på bloggen och nämnde det i ett inlägg på Twitter tillsammans med hennes namn (som man kan göra på Facebook, så att personen ser att den blivit taggad i statusen). Detta såg hon, trots sina nästan 500 000 "följare", och svarade mig! Ganska coolt tycker jag faktiskt, särskilt eftersom att hon är en favorit!




Puss!

Givande dag!

Idag har jag faktiskt gjort nytta nästan hela dagen! Det började med att jag var i skolan och pluggade med några i klassen inför tentan på fredag. Sedan åkte jag till gymet och körde ett hårt pass där! därefter hade jag, Elin och Lina mysfika på Espresso House!

Fick ett trevligt paket på posten idag också: mina skivbeställningar. Det var Rihannas tre första, Keri Hilsons första och fyra stycken med Alicia Keys. Allt det för bara 500 kr!

Dessutom så läste jag att Khloé Kardashian och Lamar Odom ska få en egen serie! Jag älskar ju alla serierna med Kardashian-syrrorna så jag tror att den kommer bli fabulous!

Imorgon blir det stenhårt pluggande, en runda till gymet med Elin-Pelin och på kvällen kanske det blir en liten mysstund med mina söta flickor!

Stor kram!

Musiktips!

Är på riktigt heeeelt besatt av Moment 4 Life med Nicki Minaj (hon är ju hur grym som helst) och Drake! Beviset kom i morse när Lina satt och sjöng med och jag frågade henne lite förvånat om hon kunde den. Svaret blev att jag ju lyssnar på den hela tiden så det var därför! Ooops... Haha!

 



Annars stendiggar jag Ciaras senaste platta, Basic Instinct där Ride, Turn It Up och I Run It spelas mest i mina högtalare nu! Henne är jag annars lite upp och ner med, ibland gillar jag henne och ibland inte. Men för tillfället är hon en favorit i alla fall!


Puuuh!

Idag har jag rensat, städat och fixat med mitt rum i princip hela dagen! Det avbröts med en runda till Röda Korset där jag dumpade en del av allt som rensats ut! Nu har jag precis pluggat lite inför tentan på fredag, jag hoppas verkligen på godkänt för denna är inte lätt! Förra var en lek i jämförelse!

Imorgon är det första dagen i skolan efter lovet! Hade gärna varit ledig ett tag till men det är inte så mycket att göra åt!

Söt? Ja!

Hur söt är inte denna killen? Han heter Kiyan och är Lala Vazquez unge! Nästan så jag blir lite sugen på att få ett eget chokladbarn... (Haha, just kidding!)




RSS 2.0