Hemliga änglar

En av årets höjdpunkter var idag - Victoria's Secret Fashion Show! De tjejerna är ju inte lite vackra!!!

Imorgon är det nyårsafton och jag vet fortfarande inte riktigt vad jag ska göra! I "värsta" fall får jag vara hemma med min family! En sak som är säker är i alla fall att jag ska ha på min paljettklänning! Har varit på jakt efter en sån hur länge osm helst och hittade en jättefin på mellandagseran på Cubus! Andra inköp jag gjorde då var en kavaj från MQ, leggins, jeans, parfym, läppglans och en tröja!

Ha en jättefin morgondag och ett gott nytt år!
Puss!

God Jul!

Julafton är här och nästan över! Dagen har varit jättemysig, den började med en tur till kyrkogården tillsammans med systrarna och mormor. Sedan lunch och efter det lite fix med hår, smink och annat innan Kalle Anka och gästernas ankomst efter det!

Mellandagarna är uppbokade: imorgon ska i äta jullunch hos pappa och även kolla in mellandagsrean på Eurostop. Sedan de andra dagarna ska vi shoppa ännu mer, träffa vänner, släkt och mysa och ÄTA!

Ha en mysig fortsättning på julen!

PUSS!!!

Happy!

Jag är fortfarande helt full av glädje efter gårdagens gospelkonserter! Ni som inte var där missade något, det kan jag lova!

Annars tar skolan upp nästan all tid! Jag han dock med en dag i Helsingborg med Elin i lördags! Det var supermysigt: IKEA, shopping, fika, Jekyll & Hyde där Laila medverkade och som avslutning lite filmmys hemma hos Laila!

Puss!

Jul, jul, strålande jul!

Pepparkakorna är klara och snart väntar julbord på Örjans Vall! Ska bara försöka övertala Elin att jag ska få låna hennes plattång innan jag ger mig iväg!

För övrigt så följer Miss Tyra Banks och Jay-Z år idag, så congratulations! :)

Puss!

Bilproblem, kyla och kalas!

Igår var jag på kalas hos Lilly som fyllde åtta år! Fick också träffa EllaMay och Laila, har inte sett de finingarna på hur länge som helst! Dock var det lite problematiskt att ta sig dit då mammas bil inte startade när jag skulle bege mig! Efter många samtal hit och dit fick jag till slut låna en bil, så jag kom iväg och var där i tid!

Nu sitter jag i soffan och softar, orkar inte göra någonting! Jag var i skolan i förmiddags och sedan en snabb runda inom The Body Shop (ja, jag handlade som jag alltid råkar göra när jag är där). Men det var saker jag behövde, plus att jag fick en extra present när jag var där! Sedan var det hem, värma mig och sedan dra på mig jättemycket kläder för jag skulle till stan och det är ju inte direkt varmt ute!

Imorgon är det Finally Friday och sedan heeelg! Det ser vi fram emot! :)

Och nu är det snart Ladies på Östermalm, måste ses, haha!!!

Puss

RSS 2.0