WIHOOOOO!

Jag fick G på tentan och har alltså en sak mindre att tänka på! Det känns hur skönt som helst! Och som present till mig själv så beställde jag lite kläder från hm.com och rean som var där! Jag råkade också låsa mig ute men det kan vi försöka glömma!

Nu ikväll har jag varit på tre timmars gospelövning! Nästa helg gäller det, så nu försöker vi sätta allt! Kul som attan är det i alla fall! Och för alla intresserade är det söndagen den 12 december i St Nikolai kyrkan. Tror att det är kl 14 och 16:30 men jag är inte säker!

Nu ska jag gå igenom en massa latinska ord innan jag går och lägger mig!

Sov gott!

Julen är här!

Nu är julen på riktigt officiellt här! Imorgon är det första advent, ljusstakarna är uppe och även lite annat pynt! Men inte allt än, det får komma fram närmare julafton! Jag blev också klar med alla julklappar idag! Och då köpte jag också julklappar till några fina barn ute i världen som behöver lite extra hjälp! UNICEF har nämligen en gåvoshop där man kan köpa gåvor och sedan ge bort värdebevis till någon istället för att ge julklappar! Men jag ger inte bort dem istället för julklappar utan jag ger julklappar till nära och kära samt till barnen!

Det fick bli:
- 143 påsar vätskeersättning
- Vaccinpaket med 20 doser mässlingvaccin och 40 doser poliovaccin
- Ett myggnät

Ha nu en jättemysig första advent!

Stor kram!


Julklappar!

Idag var jag ledig så det blev städning av mitt rum så att det är förberett för pyntandet i helgen! Jag har också hunnit med att slinga Elins hår och en runda i stan med Lina! Det blev några julklappar till, har inet alls många kvar nu!

Nu ska jag krypa ner i min nybäddade säng och sussa, för imorgon väntar en heldag i Varberg!

Puss och god natt!

Mina axlar gör ont

Mina axlar är stenhårda, måste verkligen ringa en massör imorgon! Blir nog samma som förra gången, thaimassage! Kvinnan som gör det är jätteliten men hon tar i rejält och det behövs verkligen till mina stenaxlar!

Nu är det sovdags,
Kram!

=)

Det blev Eurostop innan idag och sen har jag bara kollat på gamla avsnitt av Newlyweds med Jessica Simpson, som jag älskade den serien!

Imorgon blir det en runda till stan, dels träffa pappa men också för att leta nåt upp en nåt glittrigt/rosa/fantastiskt till Lilly som snart fyller åtta!

Idag har jag och Elin ordnat biljetter till Jekyll & Hyde den 11 december så då ska vi ner till Helsingborg för att se världens finaste Laila in action, det ska bli superkul!

Nu blir det lite TV-tittande innan jag ska sova!

Stor kram!

Söndag

Då var söndagen här igen och det blir en riktig slappedag! Ska nog till Eurostop en runda sen för att kolla efter julklappar! Just nu lyssnar jag på Diggilistan på P3 som jag försöker göra varje söndag! Väldigt bra musik tre timmar i rad, kan det bli bättre?

Ha en mysig söndag!
Kram!

Natti natti!

Nu är det snart läggdags! Är ganska trött eftersom att jag har varit hela dagen i Varberg och lyssnat på en halvkul föreläsning! Men först blir det lite pyssel med min nya pärm och musik!

Imorgon har jag endast gruppmöte på förmiddagen och sedan ska jag följa med Linis till tandläkaren! Och sen är det långhelg för mig, ända till tisdag!

Puss o gonatt!

Myskväll!

Ska kolla på Gossip Girl snart hade jag tänkt! Har myst till det ordentliget och tänt en massa ljus så att mysfaktorn blir total! Det blir nog också två rutor mörk choklad, inte fler eftersom att jag har gjort upp en nyttighetspakt med mig själv! Och för dig som är intresserad så går det riktigt bra!

Lite senare ska jag åka och köpa Aftonbladet (stor Zlatan-intervju) och Elle (Helena Seger-intervju) innan jag hämtar Elin på hennes praktik!

Myskram!

Rihanna - LOUD!

Idag släpptes Rihannas nya skiva, LOUD, och den finns redan på Spotify! Och troligtvis får jag den på brevlådan imorgon och då blir det bilturer med Rihanna på högsta volym!!!


Ny vecka, nya möjligheter!

Då var det måndag igen och en ny vecka har startat! min dag har varit riktigt bra, jag ha hunnit med en massa saker. Som avslutning blev det gospel och nu Pensionärsjävlar.

En sak som dock är lite negativt är att årets formel 1-säsong är över. Jag är ju ett hard core formel 1-fan så det är lite tråkigt! Men det börjar i mars igen och tiden går ganska fort numera! Lewis Hamilton slutade som tvåa i loppet och fyra totalt i VM så det är ett helt okej resultat!

Stor kram!!!

GE MIG!!!

Alltså seriöst! Nicoles hår, GE MIG!!!




Ne-Yo har fått en liten bebis!

Han bekräftade nyss nyheten på sin Twitter och det blev en liten flicka som ska heta Madilyn Grace Smith!


Love the song, love the video!


Fina Laila!!!

Jag vill bara uppmärksamma att min fina vän och "extrasyrra" Laila just nu gör succé med musikalen Jekyll & Hyde! Jag har tänkt att se den så snart som möjligt och längtar ihjäl mig! Förra året hade hon en biroll i Hairspray och nu är det en huvudroll! LOVE YOU DARLING!

"Rollbesättarna har träffat helt rätt, extra förtjust är jag i Laila Adèles (i rollen som Jekylls/Hydes åtrådda objekt, den prostituerade Lucy Harris) luftiga röst med souligt färgade glidningar.
" Expressen

Kärlek!

Nya tofflor!

Idag har jag varit ledig och vaknade lite senare än jag hade tänkt, 11:30! Men det var skönt att sova, typ min favoritsyssla! Eller i alla fall bara ligga i sängen och mysa!

Det blev en runda på Eurostop och Stenalyckan för en stund sedan och jag inhandlade ett par urmysiga tofflor på Chilli. Som ni ser är de UGGs-liknande och supersköna och varma! Det kan jag ju behöva som alltid fryser jättemycket om fötterna!




Nu blir det lite TV och pluggande på artärer och vener!

PUSS & KRAM!

GRATTIS LINA!

Idag fyller världens bästa Lina 12 år!
Älskar dig sötnos! <3

Onsdag

Tack gode gud för att vi hade Lotta i Naturkunskap B på Sannarp! Just nu går vi igenom celler och lite sånt och jag hänger med hyffsat på grund av att Lotta var så tydlig!

Imorgon är jag ledig så då ska jag plugga in en massa olika namn på saker och ting i kroppen! Men jag ska också ta sovmorgon!

Nu blir det lite chillaxing (cool jag var där va?) innan det är dags att sova!

Love!

Puh!

Sitter och tar det lugnt efter en intensiv skoldag! Och det gör jag tillsammans med mörk choklad och jazz när den är som bäst, med Ella Fitzgerald!

Snart blir det Gossip Girl och sedan ska det pluggas en massa namn på svenska och latin!

PUSS!

Seg!

Ligger och segar i soffan och kollar på formel 1, är lite trött efter gårdagen! För övrigt så var gårdagen jättetrevligt, jag hade superkul! Vi firade Erik som har fyllt 18 år!

Ikväll är jag ensam hemma och har fått uppdrag att vara chaufför åt resten av packet. så jag ska lämna och hämta familjen på olika ställen!

Ha en fin helg!
Kram!

I brist på annat...

... så lyssnar jag på fantastiska Willow Smith och har precis slagit in en present till Lina, eftersom att hon fyller år nästa vecka! Jag tänker inte säga men ni får se hur paketet ser ut!


 

Kram!


Citat!

Det var ett tag sedan jag la upp ett citat, så här kommer tre stycken som jag tycker om!

When you're having an embarrasing moment, laugh it off.
Get right back up and act like nothing happened.

- Rihanna

Those who think they'll never make a mistake
has already made one!

- Rev Run

Two ways to make people hate you:
do something really wrong or
do something really right!

- Rev Run

Plugg o mat

Idag har jag faktiskt (för en gångs skull) gjort en massa vettiga saker! I förmiddags pluggade jag inför tentan men några i klassen! Sedan åkte jag hem för att laga en massa matlådor! Och därefter slingade jag Elins hår för att sedan åka och handla! Så jag var väl hemma vid sex och då var det raka vägen till soffan för lite slappetid!

Imorgon blir det plugg igen, tentan är ju på fredag så det gäller att vara så förberedd som det bara går!

Puss!

Toppendag!

Den här dagen har varit grymt bra! Var hos optikern och fick det tvåhundra kronor billigare än jag hade räknat med! Hade sedan färdighetsprövning (praktiskt prov) i skolan och blev godkänd! Och jag hann även med bussen hem så jag slapp vänta en halvtimme i stan vid halv sju! Det blev också en runda till Maxi nu ikväll för att handla lite mat, tänkte göra matlådor imorgon!

Nu är det sovdags men först tänkte jag tipsa om en riktigt bra hårinpacking som jag köpte när jag var hos frisören i fredags! Den är från Redken och heter Real Control! Lite dyrare men mycket bättre, jag har nog aldrig haft så mjukt hår innan!

Love!!!

RSS 2.0