Jippi!

Jag har återfått mitt liv!!! Gjorde den tredje tentan inom en vecka i lördags så nu är det ganska lugnt på pluggfronten ett tag! Thank God!

För övrigt så har helgen varit ganska bra! Gjorde misstaget att gå in på Skivlagrets rea i fredags och kom ut med lite för mycket grejer! Det blev Maxwell, Jay-Z, John Legend, Pussycat Dolls och Whitney Houston-skivor och Destiny's Child och John Legend-konserter på DVD! Och i lördags hade jag ju tentan och söta Lina gjorde kladdkaka till mig för att fira att den var över! På kvällen passade jag och Elin vår kusin Eric! Och igår var det en chilldag, jag och Elin fikade med Laila och hennes söta tjejer!

Sådär, där har ni sammanfattningen av min helg! Nu förbereder jag mig för en lugn vecka, endast två dagar i skolan! Ska också till frisören på onsdag samt på Dr Fish-behandling, ni har säkert sett det i tidningar. Det är små fiskar som äter upp torr hur på fötterna!

Puss & kram!

Filmtips - For Colored Girls

Tyler Perry, denna underbara människa, har gjort det igen! Denna gången är det For Colored Girls som var en av de bästa filmerna jag sett någonsin! Han är den sortens person som oftast producerar, regisserar och skriver manuset till sina filmer! Ibland har han även en roll (eller flera), dock inte i denna!


Filmen är smockad med grymma kvinnliga skådisar, såsom Janet Jackson, Kerry Washington och Thandie Newton. Alla skådisarna är fantastiskt duktiga och det var inte många minuter av filmen som jag inte grät! OBS! Jag var lite tveksam när jag såg trailern, men se den ändå!

Den har många olika handlingar som vävs samman under filmens gång och det är lite svårt att beskriva den! Det enda tips jag kan ge är att se den!!!


Andra filmer som Tyler Perry gjort som är väldigt bra är Daddy's Little Girls (en av mina absoluta favoriter), Why Did I Get Married,  och några Madea-filmer, till exempel Madea's Family Reunion och Madea Goes To Jail. Han hade också ett finger med i Precious!

Så mitt enda tips är att se en Tyler Perry-film, särskilt de som jag räknade upp! Just For Colored Girls var mest sorglig men annars bjuder de på både tårar och en massa skratt!

Adorable!

Nicki Minaj och Kiyan Anthony!


Från Lalas twitter

Nicki Minaj Ft. Drake - Moment 4 life


Soool!

Den underbara solen lyser och idag är det sista skoldagen för denna veckan! Sen är det pluggpluggplugg som gäller fram tills på lördag då jag har tenta.

Nu blir det lite fix och käk - tonfisk- och kesomacka!

Have a fabulous day!

Foton! :)

Fick lite kort idag som jag har beställt, så nu blir det lite pill det innan Big Brother. Det kommer säkerligen bli ett nytt guilty (and embarrassing) pleasure!

Ta hand om dig!

Mmmm... Boris Kodjoe!

Jag är ganska så glad just nu! Som jag har skrivit innan så har jag Twitter och för ett tag sedan fick jag ett svar från Lala Vazquez! Och idag fick jag svar från the one and only Boris Kodjoe. Typ en av de snyggaste männen i hela världen!

Han har en dotter med ryggmärgsbråck och pratar ganska mycket om att man ska äta folsyra, så jag var lite nyfiken på om man bara ska äta när man är gravid eller hela tiden. Och svaret ser ni nedan:

 


Happy b'day Rihanna

Idag är det Rihannas födelsedag och hon blir 23!

Och om ungefär nio månader ska jag se henne i Malmö och det kommer bli awesome! Hon är inte världens bästa sångerska men hon är ju hur grym som helst ändå!






YES!

Satte omtentan idag och det känns hur skönt som helst!

Imorgon är det nästa tenta och därefter är det stenhårt plugg för nästa lördag har jag ytterliggare en tenta! Men först ska det firas med klassen att denna kursen över samt säga tillfälligt adö till de som ska på praktik! Och det gör vi med middag och sexparty hos Emelie!

PUSS!!!

Tankar om...

Småsyskon som blir äldre!

Fy, denna hemska tanke! Jag har inte så stora problem med att Elin, som är tre år yngre än mig, blir äldre! Men att Lina, sju år yngre, växer och blir stor är hemskt! Hon är min baby som jag hämtade på dagis, blandade välling åt och bar runt på!

Idag lånade jag hennes Justin Bieber-skor (som jag kallar det, svarta sneakers) när jag skulle åka en runda med bilen. Kan ni fatta att hon har storlek 39?!?! Jag har storlek 38, och min tolvåriga lilla söta bebis har större fötter än mig! Och hon är så duktig, självständig och stor som åker till stan, sminkar sig, plattar håret och smsar med sina kompisar hela tiden! Det ska inte vara så! Hon ska ligga i en spjälsäng och dricka välling!

Det är en situation som jag bara måste lära mig att acceptera, att min Lina blir äldre. Och missuppfatta inte mig för det är jättemysigt att hon blir äldre också! Men det är inte alltid det lättaste! Jag kan inte ens föreställa mig hur det kommer bli när jag får egna barn och det vill jag knappt tänka på!

Tankar om...

Britney Spears!

Fick upp två speciella tankar i huvudet som jag ska dela med mig av! Den ena kommer här och den andra kommer i ett annat inlägg!

Jo, Brittans nya låt kom på radio och det var inte hennes bästa låt men ändå helt okej! Tänk vad mycket som hänt sedan hon var min idol! Hon kommer aldrig bli som hon var när hon spelade in Crossroads, för det var toppen av hennes karriär samt innan alla offentliga problem! Men tänk vilken förebild hon var för många! Jag ville ju liksom bli henne! Och sen går allt så fel!

Nu har hon tack och lov börjat (i alla fall vad det verkar som) få ordning på sitt liv men hon gick en väg som många andra barnstjärnor har gått! Men tänk vad jobbigt det måste vara, dels har man ett problem som är nog så svårt att handskas med privat. Men sen ska hela världen ha en åsikt och varje steg man tar dokumenteras och hamnar på förstasidorna!

När jag var lite ville jag bli som Britney Spears och jag ville bli världskändis. Men jag tror att ju äldre man blir, desto mindre avundsjuk på hennes och många andras liv blir man! Och nu ska inte jag låta som nån tant som levt i åttio år, men jag är inte längre lika sugen på att leva som Brittan utan jag är ganska nöjd med mitt eget liv, långt bort från Hollywood!

Malmö

Imorgon tar jag en paus från Halmstad och drar till Malmö över helgen med Elin! Lite systerhäng med Lollo ska det bli, bara sötis-Lina som saknas! :)

Party, party!

Partystassen med alla paljetterna är på så nu beger jag mig hem till Heni för att fira henne!

Puss!

Decoded

Idag har jag varit ledig och har faktiskt bara tagit det lugnt! Det blev ett CSI-avsnitt i morse, mitt nya beroende! Det är New York och Miami-versionerna som gäller för mig och de är precis lagom spännande! Dessutom är ju Hill Harper och Adam Rodriguez med i en varsin av dem och det är ju inte helt fel...

Eftermiddagen spenderades hos mormor och morfar och sedan åkte jag för att hämta ett paket på postenl Det innehöll Jay-Zs bok Decoded som jag ska läsa nu! Har lite förväntningar på den för kritiken har varit fantastisk!


Nu blir det snart sovdags,
Godnatt!

RSS 2.0