Midsommar

Igår var det jobb och sedan lugnt midsommarfirande med de bästa!

Och idag har jag haft en depp-dag men såna får man ha ibland...

Dagens höjdpunkt: Eurostop med Elin och Lina där vi käkade på Galna Glassen! Try it!

Kram!

Spotify Premium, I love you!

Det finns en del fördelar med Spotify Premium, till exempel att det inte är nån reklam och att man kan lyssna hur mycket som helst. Men inget är så bra som att man idag, en vecka innan releasedatum, kan lyssna på Beyoncés nya skiva!!! Tack och lov skaffade mamma Premium bara förra veckan och detta var helt klart den största fördelen!

Snyggt men ack så olämpligt!

Igår var jag ledig och passade på att luncha på Plaka med pappa och köpa present till Elin. På kvällen var vi på Salt och åt för att fira Elin som fyller år idag. Jag hade helt klart de snyggaste skorna på Salt, nudefärgade platåklackar, men kanske inte de mest lämpliga (jag trodde ju att det skulle vara asfalterat till restaurangen men det var grus och sand, och klackarna var inte de bäst anpassade till det, haha)! Men det gick, jag tog mig både ner till restaurangen och upp till bilen and I looked hot doing so! ;)

Idag och fram till midsommarafton blir det jobb och på midsommaraftonskväll blir det firande hemma hos fina Kristi!

Ha en fin dag!
Kram

GRATTIS ELIN!!!

Idag fyller min fina lillasyster 17 år!
Älskar dig!


The queen is back!!!

And that queen is Beyoncé! Härom dagen blev jag plötsligt väldigt lycklig. Och det berodde på att jag beställde Beyoncés nya skiva, 4. Den släpps den 29 juni så om tio dagar kommer det ligga i brevlådan och sedan fort som attan tas in till mitt rum och spelas på hög volym!

Detta har låtskrivaren Babyface skrivit om Beyoncé, och det visar ganska bra vad jag tycker om henne:

"What's the definition of perfection...or the closest thing to it? Beyoncé. Icons are made. Stars are born. From the moment Beyoncé took her first breath, her star was whining. What an honor it is for me to say i danced with a true star. Or wrote. Same thing. :)"
- Kenny "Babyface" Edmonds


Sommarlov?

Skolan är slut för detta läsåret men inget sommarlov här inte, utan jag håller för fullt på att bli inskolad på BB. Ska vara där nästan hela sommaren och det ska bli superkul!

Har precis börjat kolla på en ny sjukhusserie, Hawthorne med Jada Pinkett Smith. Hon är nog en av de ballaste skådisarna nånsin!



Kram!

RSS 2.0