Happy birthday to me!!!

Idag är det ingen vanlig dag för idag är det Michaelas födelsedag!!!

Jag har haft en toppendag! Blev väckt tidigt som attan för jag skulle ha körlektion halv åtta. Dagen fortsatte och jag fick presenter i skolan av Kristi och Sarah, och såklart skulle hela klassen sjunga för mig på en lektion. Sånt som jag älskar, haha!

Efter skolan fikade jag med pappa, som också fyller år dag. När jag kom hem väntade en bukett med röda rosor och choklad som min älskade storasyster har skickat! För övrigt så har kvällen spenderats med att göra mysigt i mitt rum, köpte en massa grejer idag på Indiska (bland annat ännu en Buddha-staty, en turkos denna gången) så nu är det fint i mitt rum!

Igår firade vi mig med mormor, morfar, Siri och Olle. Efteråt åkte jag och Elin ner till Örjans Vall för att kolla på HBK och det var ingen rolig historia. Och absolut inget mot laget, för dem stöttar jag till 100 % men tränaren däremot...

Imorgon bär det av mot Helsingborg och Sofiero Slott där jag och alla Engelska C-elever ska kolla på Romeo & Juliet! Det ska bli trevligt, har hört att vädret ska bli nice också!

TACK ALLA FINA MÄNNISKOR SOM HAR HÖRT AV SIG, ÖNSKAT MIG GRATTIS OCH GETT MIG PRESENTER, NI ÄR BÄST!!!!!

KÄRKEK!

Michaela

Oh happy days!

Denna dagen har varit så bra, inte av någon speciell anledning jag har bara varit jätteglad! Kände det redan första lektionen och vanligvits brukar jag bli ganska trött/tjurig efter ett tag men inte idag!

Dagen bestod av en massa lektioner: Engelska C, Religion, Psykologi B, Naturkunskap B och Människan Social och Kulturellt (älskar den kursen), helt enkelt ganska roliga lektioner (förutom naturen som verkligen inte är min starka sida)! Det hanns också med en liten runda i stan, jag och Sarah hade håla så vi passade på att kolla in Monki som öppnade idag. Det är verkligen inte min typ av affär men det är alltid kul att titta lite!

Ni vet redan att jag inte har jobbat något i år eftersom att jag inte har fått tag i något. Men det har kommit en grej nu som jag antagligen ska göra på helger och vissa kvällar. Än så länge är inget säkert men när/om det blir det så kommer jag skriva om det!

Ha en superduper bra helg, själv ska jag fira med släkten att jag fyller 18 på måndag, försöka hinna kolla lite på formel 1 och vid bra väder kolla på HBK!

KRAM Michaela

John Legend

Ligger i sängen och lyssnar på underbara John Legend! Hans röst är så mysig och hans låtar är fantastiska! 


Ska kolla på Daddy's Girls om en stund, som jag verkligen kan rekommendera. Det visas inte i Sverige men går att se på MTV's hemsida. Om ni har sett på Run's House någon gång vet ni vilka Angela och Vanessa Simmons är. Det är systrar och det är om dem DG handlar om. Man får följa dem när de har flyttat till L.A. och har utvecklat Pastry (främst sneakers och sweat suits) som är en del av familjeföretaget. Skrattar alltid lika mycket åt det programmet, de är supersköna!


Skolfoto!

Idag tog min kära klass, SpL07B skolfoto och vi var heta kan jag säga! Vi tänkte länge på ett tema eftersom att vi ville göra nåt kul sista året och till slut tändes glödlampan för någon - geek-tema! Ni kan inte ana hur många som tittade avundsjukt på oss i korridorerna, ALLA ville vara som oss!!! Titta bara in bilderna så fattar ni varför! (Bilderna har jag snott från Josefin)
 



Förutom det var skoldagen ganska seg men jag överlevde! Jag håller på att försöka bli lika positiv som min kära storasyster och jag är på god väg tror jag! =)

Imorgon har jag bara en lektion och sedan ska jag in till Activ för att plugga teori! Ska också försöka fika med pappa och Elin!

Ta hand om dig!

KÄRLEK!

Michaela

Kick-off för ledarskapsettorna

Idag hade Sannarps ledarkspstreor kick-off för de nya ettorna. Jag var i och för sig inte med större delen av dagen på grund av körlektion. Men det lilla jag var med på var trevligt, även om jag förlorade min enda sovmorgon på grund av detta! =)

För övrigt har min dag mest bestått av att ta hand om lilla Lina. Hon är sjuk så jag har fått kolla till henne lite då och då. Hann också med Tyra Banks Show (såklart) och ganska mycket körkortsteori!

Igår nämnde jag att jag hade sett en riktigt bra film men kom inte ihåg namnet. Jag kollade upp det idag och den heter Honungsbiets hemliga liv (eller The secret life of bees på engelska). Det var typ bara skådisar jag älskar - Queen Latifah, Jennifer Hudson, Alicia Keys och Dakota Fanning! Jag vet inte hur jag ska beskriva den men den var riktigt super och mycket värd att se!!! Den är ursprungligen en bok som jag också tänkt att läsa!
 

Nu är det dags för mig att bädda ner mig i sängen och sova för imorgon måste jag vara pigg, då har jag nämligen riskettan!

God natt och tusen kramar!

Michaela

Jäsp

Sitter och kollar på Formel 1  (Lewis ligger etta!!!) och är jättetrött! Gick och la mig ganska sent igår och jag är ingen nattmänniska så jag är sååå trött! Ah, Lewis eller hans team gjorde nyss en jäkla miss, blir så irriterad för det kan kosta honom vinsten!!!

Igår hade mamma och Hans kräftskiva för Hans jobb så det var en massa folk här! Jag, Elin och Lina satt och kollade på film nästan hela kvällen. En var riktigt bra, kommer inte ihåg vad den heter men jag skriver det sen! Det var en liten bebis med som jag fick sitta och gosa med en liten stund medan alla åt, så söt så jag höll på att dö! Isabella hette hon och var fyra månader!

Imorgon ska alla ledarskaps-treor hålla i kick-offen för ledarskaps-ettorna så det blir ingen sovmorgon för mig! Men jag ska smita iväg en stund också för jag har körlektion på förmiddagen!

Ha en mysig söndag!

KRAM Micki =)

Skola, skola, skola

Jag är ledsen att jag inte uppdaterat de senaste dagarna men det beror på att jag i princip bara har varit i skolan! Jag börjar tidigt och slutar sent många dagar så därför kommer inte så mycket annat hinnas med! Men jag kommer absolut att fortsätta blogga, kanske inte alltid om världens roligaste saker däremot!

KÄRLEK!!!

Michaela


Sista dagen på sommarlovet!

Då är den sista dagen på sommarlovet slut! Nu är det tillbaka till verkligheten med plugg och långa dagar i skolan!

Idag har jag kollat på friidrott hela förmiddagen, är egentligen inte intresserad av det men det var ganska kul! Annars idag har jag bara haft körlektion och tagit det lugnt! Just nu sitter jag och kollar på The Bachelorette och väntar på So you think you can dance!

Speaking of... So you think you can dance igår var helt fantastiskt. Det var tre danser som jag absolut älskade, en av dem la jag ut förra veckan och jag är fortfarande väldigt tagen av Melissa och Ades dans!

Här kommer de tre bästa danserna från igår! Först ut är hiphopen med Kayla och Jason. Koreografen är Shane Sparks som också är med i America's Best Dance Crew som domare!

 

Den andra dansen som är helt underbar är pop-jazzen med Brandon (min favorit) och Jeanine! Som jag skrev förra veckan så är låten jättebra, Battlefield med Jordin Sparks, och koreografen är världens sötaste - LaurieAnn Gibson (hon har varit med ganska mycket i Making the band som jag älskar)!

 

Sista dansen som jag älskade, såklart på grund av deras dans men också på det fina budskapet. Den handlar om bröstcancer, dansas av Melissa och Ade och den är gjord av Tyce Diorio. Jag blev så rörd av allt och när domarna skulle ge sina utlåtande satt jag och stortjöt! Tårarna bara rann och jag blev djupt berörd av den!
 

Måndag och tisdag

Hej hopp!

Sitter och kollar på The Real Housewives of New York och efter det är det världens bästa program - So You Think You Can Dance!

Igår var jag inne i stan, köpte bland annat en kalender till skolan så nu är jag laddad! Eller egentligen, efter att ha varit inne på Sannarps hemsida typ 100 gånger så hade mitt schema äntligen lagts ut men det var inte världens roligaste! Börjar 8:10 eller 8:20 fyra dagar och slutar ganska sent många dagar. Men jag får försöka överleva och det går ju så mycket bättre när man har en massa underbaringar i sin klass!

På kvällen begav jag och småsystrarna oss till Örjans Vall för att kolla på matchen mellan HBK och AIK. I slutet av andra halvlek började det regna men jag tänkte att det skulle gå över. Men jag kunde inte haft mer fel! Regnet forsade ner från himlen i minst en halvtimme, matchen fick till och med avbrytas i tjugo minuter på grund av att planen var som en sjö! Men troget HBK-fan som jag är stannade jag kvar till sista sekunden och stöttade mitt lag! =) Tyvärr blev det ingen vinst men det var nice att se Anselmo spela igen och den nya som är lånad från Espanyol!

Idag har jag verkligen inte gjort någonting, läste lite i morse! Har kommit in i en läsperiod igen vilket jag gillar men det krävs verkligen bra böcker! Just nu käser jag enbart Daneille Steel böcker och är nu inne på min tredje! Hennes böcker rekommenderas starkt! Annars har dagen bestått av slapp i soffan, njuter av min allra sista dag där jag inte har några planer!

På torsdag är det skoldags igen, kan inte riktigt förstå att jag ska börja trean! Jag kommer fortfarande igår första dagen på Sannarp och jag tänkte att jag inte kommer palla tre år i skolan till men nu är det nästan slut! Väldigt skönt men också lite sorgligt!

Ha det jättebra och ta hand om DIG!

KÄRLEK!

Michaela


Min helg i Stockholm!

Nu kommer en liten sammafattning av vad som hände i Stockholm!

Fredag: Vi åkte bil nästan hela dagen så när vi kom fram till Lena (Hans syster), Mats (hennes sambo), Isabel och Elise (Lenas döttrar) åt vi bara lite mat och tog det lugnt!

Lördag: Tog först en Oreo-shake på Friday's tillsammans med allihopa. Efter det splittrades vi och jag, Elin och Isabel gick och kollade i affärer. På eftermiddagen träffade jag Laila och vi gick till Strandbryggan och drack rosévin. Denise Lopez dj:ade och jag sågföre detta Paradise Hotel-deltagaren Daphne Leon. Vi var där någon timme och sedan skulle L hem och jag gick in till stan och tog en glass. Mötte upp mamma, Lina, Lena och Elise och gick sedan mot Kungsträdgården där The Voice '09 skulle vara. Vi stod och kollade lite på det och jag blev uppraggad av någon kille. Han följde efter oss när vi bytte plats och hälsade på hela familjen och bad om mitt nummer. Han fick dock inte det och det blev han jätteledsen för, stackars liten (ironi)! Efter en stund gick vi och satte oss i en bar där och tog något att dricka, och helt plötsligt gick Linda Rosings ex Fadde förbi! Så Daphne och Fadde - två b-kändisar helt enkelt! När The Voice var slut åkte vi hem och jag gick och la mig!

Söndag: Vi åt bara frukost och sedan begav vi oss hemåt!


I Stockholm

Nu är jag i Stockholm hos mina kusiner! Imorgon ska jag in till stan och kolla i affärer, träffa älsklings-Laila och kolla på The Voice '09!

KÄRLEK!!!
 Micki

Övningsköra!

Nu ska jag snart ut och övningsköra med världens bästa mammi!

Imorgon ska jag till Stockholm och kommer hem på söndag. Jag kommer ha med datorn så uppdateringar kommer föhoppningsvis! Lördagskvällen kommer spenderas i Kungsträdgården för att kolla på Voice '09!

Ha världens bästa helg!!!

KRAM Michaela

Klipp från nästa veckas So You Think You Can Dance

Precis som rubriken säger är detta en av danserna från nästa veckas So You Think You Can Dance, så vill du inte veta något bläddra inte ner!


Brandon och Jeanine gör en pop-jazz som är sååå bra! Låten heter Battlefield och är med Jordin Sparks och koreografen är ingen mindre är min favorit, söta LaurieAnn Gibson! Hon har bland annat koreograferat filmen Honey med Jessica Alba och hon har jobbat med bland andra P. Diddy, Lady Gaga, Brandy och Danity Kane.

Dansen är SUPERBRA, dansarna är två av mina favoriter, låten är jättefin och koreografen är extremt duktig! Det kan helt enkelt inte bli bättre!!!

Enjoy!

Jennifer Hudson har fått en son!

Det blir en massa uppdateringar idag! =)

Underbara Jennifer Hudson har fått en liten son tillsammans med sin fästman (tycker inte om det ordet!), David Otunga. Pojken ska heta David Daniel Otunga Jr. efter sin pappa!


Hon bekräftade aldrig sin graviditet på grund av det hemska som hände i höstas då hennes mamma, bror och systerson blev mördade. Men nu har hon fått en liten bebis som kan göra henne lycklig igen!

Jen tillsammans med Usher på
Michael Jacksons minneshögtid

People

Bild från Run This Town-fotografering

Jag är så himla excited att se videon till Run This Town med Jay-Z, Kanye West och Rihanna, så här kommer en bild från en fotografering till videon!


Bilden kommer från RihannaDaily


Jazmine Sullivan - Dream Big

Lyssna på Dream Big med Jazmine Sullivan, älskar den!!!
Jag tror för övrigt att hon kommer bli något riktigt stort, både som låtskrivare och artist!


Prinsessan Madeleine har förlovat sig!

Ännu en svensk kunglighet har förlovat sig, denna gången prinsessan Madeleine! Hon och hennes boyfriend Jonas har ju varit tillsammans hur länge sedan men stackarn har inte kunnat/velat förlova sig innan Victoria på grund av traditioner!

Hon får också vänta med att gifta sig till efter Victorias bröllop men de kan ju alltid ha dubbelbröllop (ganska osannolikt)! =)


GRATTIS!!!!!!

Idag fyller VÄRLDENS BÄSTA STORASYSTER 29 år!!!
Grattis fina du, älskar dig!


Just get back up when it knocks you down

Nej, jag är inte deppig, jag lyssnar bara på Knock You Down med Keri Hilson, Kanye West och Ne-Yo. Och vet ni var jag mer gör? Chattar med världens finaste Anja, saknar diiig!!!

Idag fick jag gå upp tidigt för jag skulle ha körlektion! Sedan gick jag lite i stan och sen åkte jag hem! Ska nog in till stan igen om en stund, ska leta upp saker jag vill ha när jag fyller år (om exakt tre veckor)!

See ya!

Miiicki!!! =)


HBK!

Idag var jag och kollade på HBK-matchen mot förra årets vinnare Kalmar FF. Matchen slutade två-NOLL till Halmstad och det var ju inte igår de vann direkt, så det var kul att se. Extra kul var det för att två av mina favoriter, Emir Kujovic och Marcus Olsson gjorde mål! =)


Annars idag var jag i stan en stund, fikade med pappa och Elin.

Igår var det ju lite tjejkväll, det blev jag, Kristi, Jessica och Heni och vi hade jättemysigt. Satt först hemma hos Kristi och sedan stack vi in till stan!

Nu ska jag sova för jag ska upp tidigt imorgon på körlektion!

KRAM Michaela

Lördag!

Idag är detlördag och mindre än två veckor tills skolan börjar. Det ska bli jättekul att få träffa alla varje dag igen men skolarbetet lockar ju inte direkt!

Idag ska jag bara ta det lught, lite senare kommer en av mina kusiner hit och ska vara här ikväll. Mamma och Hans ska på fest så jag ska ha "ansvar" idag. Ska ändå smita iväg en stund för att åka till my love där det är girls' night!!!

Nu funderar jag på att gå ut en liten stund och njuta av solen!

KRAM Michaela

Spakväll!

Är ganska nyligen hemkommen från Båstad, var där med familjen idag och solade! Fick en del färg så nu är jag lite brunare! =)

Ikväll blir det lite minispa för mig, ska vara ensam hemma så jag ska lyxa till det lite. Det blir först dusch och sedan smörja in mig, sedan blir det nog bad och filning av fötterna, fixa naglarna på tårna och händerna, ansiktsmask och pastasallad!

Ha en mysig helg och ta hand om DIG!

KÄRLEK!!!

Micki


Mysdag!!! =)

Idag har det varit en jättemysig dag! Sov länge och begav mig sedan ner till stan för att fika med Kristi, Lena och Jessica! Alltid lika trevligt!!! Efter en stund skulle Kristi fixa lite grejer så vi andra åkte till stranden för att ta vara på det fina vädret! =)

Utöver det har inget speciellt hänt men vad gör det när man träffar sina fina vänner?! Eller jo, jag träffade snyggingarna Amila och Rijalda på Österskans, det var inte igår!

Imorgon blir det antagligen till Båstad för sol och bad!

KRAM Michaela

Allvarligt talat Sannarp?!

Vi börjar skolan om två veckor ochprecis som förra året har våra scheman fortfarande inte lagts ut på Internet! Jag vet att Sture-elever har haft sina ett bra tag och vi vill också ha våra!

Soool!

Åh, vad vädret gör skillnad på mitt humör! Jag känner mig mycket piggare och gladare när det är så fint väder som det har varit idag! Självklart tog jag vara på det och följde med mamma och Lina till Båstad för att sola!

När vi kom hem gjorde vi mat, det blev lite Italian style med olika plockgrejer, mumma! Resten av kvällen har jag bara tagit det lugnt, kollade på So you think you can dance! Och min favorit, Brandon, gick vidare utan att behöva dansa solo! =)

Nu ska jag kolla runt lite på Internet och sedan ska jag sova!

KÄRLEK!!!

Michaela

Sitter i soffan och väntar på...

... The real housewives of New York! Egentligen ett ganska patetiskt program men jag älskar det! Och det bästa av allt är att direkt efter börjar So you think you can dance som jag älskar ännu mer!!!

I förmiddags övningskörde jag med min kära mor. Fick också kolla lufttrycket i däcken och kolla oljan, kände mig lite som en man när jag gjorde det!

Jag var också en runda i stan idag. Kollade bara lite i affärer, bland annat checkade jag in mina nya älsklingar: ett par underbara skor på Din Sko! De kommer bli mina efter jag har fyllt år - längtar!!! När jag stod och väntade på bussen hem fick jag syn på min fina Casandra så jag pratade lite med henne också! =)

Innan jag sätter ifrån mig datorn vill jag passa på att gratulera Barack Obama som fyller 48 år idag!

KRAM Micki


Barn-skönhetsdrottningar?!

Sitter och kollar på The Tyra Banks Show och det handlar om små flickor som tävlar i skönhet, alltså om att bli mini-skönhetsdrottningar! Det är flickor under tio år (den yngsta som är med i repotaget är två år) som blir jättesminkade, har stort hår och konstiga bakelse-klänningar. De ser ut som små onaturliga dockor!

Några av flickorna blir spray-tanade och en av dem började gråta för att hon blev så rädd av det! Och det värsta av allt är att det inte verkar som att barnen jättegärna vill tävla, det är föräldrarna och framförallt mammorna. Barnen har blivit påverkade av dem och vill vinna pengar och grejer (vilket jag tror är mammornas "lockbete" för att barnen ska göra det) men Tyra frågade en mamma vad hon skulle tycka om hennes dotter skulle vilja sluta med tävlingarna. Hennes svar var att hon skulle bli jätteledsen. Varför? Är det inte viktigast att barnen får göra något de tycker är kul???

Övningskörning!

Hej hopp!

Kom precis hem från att ha övningskört med mamma. Vi körde nog i en timme och det spöregnade heeela tiden! Kan det inte bli fint väder snart?

På grund av vädret blir det en "ta-det-lugnt-dag". Ska läsa lite i körkortsboken och rensa lite men annars ska jag bara ligga i soffan och lyssna på musik!

Ta hand om dig!

KRAM Michaela

God natt!

Nu har jag precis legat på spikmatta i en kvart så nu är det dags att sova!

Sweet dreams!

Nedräkning!!!

Eftersom att klockan är över tolv betyder det att det är måndag!
Och då är det exakt fyra veckor till min lilla 18-årsdag!

Kram och god natt!

Middag

Kom nyss hem, jag och familjen har varit hos Hans föräldrar och ätit middag. Det blev kyckling - mumma!

Tidigare idag kollade jag och LinaPussycat Dolls konsert från 2006, alltid lika bra! =) Vi var också inne i stan en stund men det var så mycket folk så vi orkade inte vara kvar!
 

Nu ska jag nog kolla på nån serie och sedan vet jag inte vad jag ska göra!

Hoppas din dag har varit fantastisk!

KÄRLEK!

Michaela

Myskväll med Lina!

Ikväll blir det mys med Lina, resten av familjen är/ska in till stan. Vi tänkte kolla på film, eventuellt vår favorit Dreamgirls, äta något och ta det lugnt! Mamma och Hans stannade hemma så jag sitter och pratar med dem på altanen istället! =)

Hoppas du får en jättemysig kväll,

KRAAAM!

Lördag

Igår kväll var jag inne i stan en stund för att kolla på Alcazar! Äntligen fick jag se mina "idoler", haha!

Idag har jag varit på kalas hos sötaste EllaMay som fyllde två år, och det var trevligt!

Efterår lämnade vi av Lollo i stan för hon ska åka hem till Malmö för att sedan åka till Mallorca imorgon, den lyllosen!

Nu ska jag vila en stund, är supertrött!

KRAM Michaela

Tyra Banks i Gossip Girl!

Jag supertrött och ska snart nana, men först tänkte jag berätta en ganska nice sak för Tyra Banks-fans och Gossip Girl-fans! Jo, miss Tyra ska nämligen gästspela i ett avsnitt av säsong tre. Avsnittet kommer att visas den 5 oktober i USA så håll ögonen öppna!
- People

God natt!

Michaela

RSS 2.0