HBK

Har precis ätit lunch och kollar nu på Keeping up with the Kardashians! Om en liten stund blir jag upphämtad för att åka till Örjans Vall och jobba på HBK's sista hemmamatch för säsongen! Det kommer nog bli en del folk med tanke på att det är Helsingborg som kommer på besök!

Kram!

Vilken sötnos!

Jag vill jättegärna ha en hund och titta vad jag hittade på Google! :)


I love me some TV-shows!

Nu blir det "lite" serietittande (Gossip Girl, Grey's Anatomy och Lala's Full Court Wedding), om jag nu orkar se alla det vill säga) och sedan nattinatti

Nyklippt!

Igår kände jag panik över mitt hår så jag ringde till Halmstads bästa salong, Annen Etage, och fick en tid idag! Så nu är mitt hår jättefint och fräscht! Efteråt blev det lunch med pappa och Elin! Annars har jag inte gjort mycket!

Love!

Promise This

Veckans dos av miss Cole!

Från X Factor i söndags!

Smink

Ikväll har jag varit på Make Up Store på sminkkväll med några ifrån gospelkören! Det var superroligt och jag fick med mig lite produkter hem: ett hårserum, en concealer och ett lila nagellack!


Imorgon är jag ledig så då ska jag äntligen till frisören! Måste nog klippa av en del men det växer ju ut snabbt igen!

Kram!

Hemma igen!

Nu är jag hemma från Malmö igen! Det blev ingen konsert eftersom att det var inställd, så vi hade filmmys med Lollo istället!

Imorgon har jag seminarium så jag ska bara kolla på Desperate Housewives nu och sen sova!

Puss o kram!

Veckans planering!

Då så är söndagen snart över och en ny vecka börjar! Jag är faktiskt ganska uppbokad!

Imorgon är det nåt seminarium i skolan som jag inte riktigt fattar vad det går ut på! Sedan gospel på kvällen!

Tisdag förmiddag är det repetition av allt det praktiska vi gjort i skolan. till Malmö på eftermiddagen för att gå på en konsert, Joe, och dessutom hälsa på finaste storasystern i världen!

Onsdag förmiddag: shopping i Malmö och hem till Halmstad på eftermiddagen!

Torsdag: seminarium

Fredag är jag ledig men det blir tentaplugg då det på fredag är en vecka kvar!

Helgen: PLUGGA, PLUGGA, PLUGGA, samt jobba på HBK-matchen!

Sådär, nu vet alla mina "hundratals" läsare vad jag ska göra!

PUSS och godnatt!

Cheryl Cole

Cheryl Cole har de senaste året blivit väldigt populär och jag måste säga att jag älskar henne! Hon är helt fantastisk, typ vackrast i världen och hon verkar ha en väldigt fin personlighet! Och jag kan säga att jag tycker ännu mer om henne efter denna intervjun! Den är väldigt lång men se den om ni har tid, för den är väldigt intressant och rörande! Hon pratar om sin malaria och att hon verkligen höll på att dö, om sin skilsmässa med not my favourite - Ashley Cole och en massa annat! Och om du verkligen inte orkar så är del 2 den mest intressanta, den handlar om malarian!








Snö+julmusik!!! <3

Snön som tidigare idag föll över Halmstad inspirerade mig till att lägga in en massa julmusik på iPoden! Så nu kan jag gå runt och ha julfeeling hela tiden!!!




Mina nya bebisar!



Ännu en låt!

Och även denna gången med Rihanna! Men så blir det när det är skivsläpp på g hos både den ena och den andra! Låten heter What's My Name och Drake medverkar, gillar den väldigt mycket!!! Den är skön och har carribeanbeat i sig vilket alltid är trevligt!

BTW så har Alicia Keys fått en liten son!


Rihanna - Only Girl, musikvideo


Äntligen!!!

Idag släpptes Nicole Scherzingers singel, Poison!!! ÄLSKAR DEN!!!!!!!!!



LEDIG!!!

Idag är jag ledig och jag har bestämt mig för att inte plugga nånting! Istället blir det lite serietittande och sedan ska jag in till stan för att träffa världens finaste tjej!

Igår var jag på en en-dagarspraktik på sjukhuset, hjärtintensiven. Det var jättekul, lärde mig en massa saker!

Nehe, Gossip Girl kallar!

Love!

Natti natti!

Idag har jag fått en massa saker gjort! Jag gick upp tidigt för att kolla på formel 1 och sedan har jag varit och skänkt skor och kläder till Röda Korset. Har också tvättat mammas bil och pantat flaskor. Sedan blev det stostädning i mitt rum och dusch för mig! Och nu har jag läst lite skolgrejer och snart blir det sova!

För att återgå till mitt rum! det behövdes en riktig städning där och nu är det fint och luktar lovely! Hittade nämligen nån doftvätska på Maxi, man stoppar i några pinnar i vätskan och sedan håller det en viss tid och det doftar hur gott som helst!

Nehe, nu protesterar mina ögon så det är dags för sängen!

Stor kram!

Idolmys!

Sitter och kollar Idol med Lina, mysigt värre!

Innan idag var jag i skolan en snabbis och sedan blir det en runda till flygstaden med mammi och Linis! jag fick med en rosa (vad annars!) Adidaströja! :)

Nehe, nu måste jag sluta för jag vill se när Seal uppträder på Idol!

Stor PUSS!!!

Who's That Chick

För att forsätta på Rihanna-spåret så kommer här hennes senaste låt som läckt! Love it, tror att hennes album kommer bli grymt! Och om ni har missat det så har hon släppt sin första singel Only Girl (In The World) som spelas ganska mycket hos mig! :)



Rihanna – Who’s That Chick (Prod. by David Guetta) by Hell'sAngel

Love the outfit!

Rihanna är ju världens ballaste!!!



Strumpbyxor in my heart!

Känner mig laddad, fast jag vet inte riktigt varför! Kanske för att jag har en halv dag kvar i skolan innan helg?!

Igår var jag i stan och handlade lite. Det blev en kjol, lite underkläder och tre par stumpbyxor: ett par svarta, ett par gråa och ett par svarta hundtandsmöstrade! Och idag blev det två par till, ett par rosa och ett par lila! Det är ju galet snyggt med färg på benen till en annars enfärgad outfit!

Nu blir det snart sängen!

Love!

Almost done!!!

Sitter här och skriver en uppsats som är ganska så tråkig att skriva! Men jag är snart klar och motivationen höjdes med hur mycket som helst efter ett inlägg som Halmstads coolaste brud, Alicia, skrev på sin blogg!

Nu ska jag snart iväg på veckans gospeövningl och sedan blir det KANELBULLAR!!!

Aaaaaaw!!!!

Hur söt är inte Christina Milians lilla knatte, Violet? Jag döööör!




Happy

Fick gå upp ganska tidigt imorse för vi skulle sjunga i kyrkan med kören! Men det spelar ingen roll för det var hur kul som helst! Efter det blev det en snabb fika med pappa innan jag skulle till Örjans Vall och jobba! HBK vann ju med 2-0, så det var inte helt fel!

Nu blir det till att relaxa för att ladda inför en heldag med plugg imorgon!

Puss!

Myskväll!

Idag var jag i princip ledig från skolan, och med det menar jag att jag inte hade några lektioner. Men vi fick träffa termin 4-studenterna som vi ska gå med under en dag på sjukhuset! Jag kommer att vara på HIA, hjärtintensiven, och det ska bli jättespännande!

Kvällen har varit jättemysig! Jag och mamma lagade mat till bra musik och sedan blev det Idol. Jättesynd att fina Alicia inte gick vidare, hoppades verkligen på det! Menmen, så är livet!

Nu sitter jag och tittar på Wallander med Elin-Pelin!

Ha en fin helg!
Puss!

RSS 2.0