Nu är det inte långt kvar...

Om cirka 10 minuter smäller det, då är det 2010!

Snart ska jag gå och droppa lite ögondroppar i mina ögon, sedan blir det champagne och raketer! Men först ska jag dela med mig av vad som händer i mitt liv under 2010!

- Ne-Yo-konsert
- Bal
- Student
- Resa till Mallorca
- Förhoppningsvis USA
- och en massa mer!

GOTT NYTT ÅR älskade läsare!!! <3


Dagens citat!

I wept because I had no shoes, until I saw a man who had no feet.
- Gammalt persiskt talesätt


Nyårsafton!

Då är det nyårsafton och jag vaknade med enriktigt trevlig överrasking, en ögoninflammation! Jippi! Så jag stannar hemma ikväll och myser med familjen istället! Kanske spenderar kvällen med att titta på en Beyoncé konsert från Las Vegas!

I förmiddags beställde jag biljetter till Ne-Yo's konsert i Malmö den 25 februari, så då kommer jag, Elin och Lollo befinna oss i Baltiska hallen och njuta av hans underbara röst!!!

Hoppas du får en trevlig kväll, GOTT NYTT ÅR!!!

Mys!

Idag har jag faktiskt varit lite duktig i och med att jag gymmade innan! Jag känner att jag har kommit igång med träningen nu och det behövs med tanke på att Mallorca väntar den 17 juni!

Tidigare ikväll visades Victoria's Secret Fashion Show som jag ääälskar!!! Och lite innan det delade Elin med sig av den bästa nyheten på länge - min framtida man, Ne-Yo, ska komma till Malmö på sportlovet (när jag och Elin ska till just Malmö)! Höll jag på att dö, JA! Måste bara ta ett litet snack med Lollo om jag ska beställa biljetter för jag ska bara dit!

Imorgon är det nyårsafton och planerna är att jag ska äta hemma och sedan bege mig till Jessica. Problemet är bara att jag har fått en hemsk vagel i ögat och om inte den blir bättre stannar jag nog hemma, för det är inte direkt bekvämt!

Nu är det snart sovdags, ska läsa lite först bara!

PUUUSS!!!


Dagens citat!

May the best of your past be the worst of your future!


2009!

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Ja, var på världens bästa konsert - BEYONCÉ!!!

2. Höll du några av dina nyårslöften?
Har aldrig nyårslöften

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Nej, det tror jag inte!
 
4. Dog någon som stod dig nära?
Nej, som tur är!

5. Vilka länder besökte du?

Endast Danmark

6. Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010?
Jag vill träffa mina fina vänner ännu mer! Och se på Hairspray!!!

7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? 
25 januari (Chris Brown-konsert), 11 maj (Beyoncé-konserten), 31 augusti (jag fyllde 18), 19 oktober (jag fixade körkortet!!!)

8. Vad var din största framgång 2009?
Körkortet

9. Största misstaget?
Åka till farfar utan regnkläder och paraply, eftersom att vi då bodde i en stuga cirka en halvtimme från hans hus och det spöregnade hela tiden!!!

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Inget allvarligt
 
11. Bästa köpet?
Några skivor, en tavla och kläder kanske!

12. Vad spenderade du mest pengar på?
Kläder tror jag

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Absolut - familjen, vänner, konserter, MUSIK

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009?
I gotta feeling - Black Eyed Peas, Empire State of Mind - Jay-Z & Alicia Keys, Calle Ocho (I Know You Want Me) - Pitbull

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Både och

16. Vad önskar du att du gjort mer?
Varit hos syster i Malmö mer
 
17. Vad önskar du att du gjort mindre?
Brytt mig om småsaker

18. Hur tillbringar du julen?
Med familjenoch släkten! =)

19. Blev du kär i år?
Nej

20. Favoritprogram på TV?
Desperate Housewives, One Tree Hill, Ugly Betty, Keeping Up With The Kardashians

21. Bästa boken du läste i år
En del, Danielle Steels böcker

22. Största musikaliska upptäckten
Det finns en del!!!

24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? 
Kamera, klocka!
 
25. Något du önskade dig men inte fick?
Tror inte det!

26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009?
Var i skolan, shoppade, städade, mös med familjen

27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Träffat Lollo mer! <3

28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009?
Väldigt blandad!

29. Vad fick dig att må bra?
Familj, vänner, musik!

30. Vilken kändis var du mest sugen på?
Usher och Ne-Yo!!! Även Chris Brown i början av året!

31. Vem saknade du?
Lollo!

32. De bästa nya människorna du träffade?
Vet faktiskt inte, några i skolan kanske!


Dagens citat!

Jag ska börja med Dagens Citat, i alla fall försöka lägga in varje dag! Jag har nämligen några på lager så varför inte dela med mig? Mitt favoritcitat är det som är på min layout brevid bilderna så det får du se varje gång du går in på min blogg, så här kommer ett annat!

Never look down on someone unless you're helping them up!


Kourtney Kardashains lilla son!

Förra veckan fick Kourtney Kardashian en lite son, Mason Dash Disick och idag släpptes den första bilden! Och jag måste säga att han är en extremt söt! =)





Bilder från Just Jared


I dina kläder

Idag har jag läst ut en jättebra bok - I Dina Kläder som är skriven av Jane Green, så den kan jag rekommendera!

Jag har inte gjort så mycket idag, sov länge och åkte sedan till stan och lunchade med pappa och Elin. Gick också in i ett par affärer och åkte (köpte doftljus - citron och ren bomull) sedan hem och läste klart boken. Ikväll ska jag ta det lika lugnt som jag gjort hela dagen. Imorgon däremot ska jag träna har jag tänkt mig!

Trevlig kväll!

100 inlägg!

Då skriver jag just nu mitt 100:e inlägg på denna bloggen, inte illa!

Idag har jag verkligen inte gjort något vettigt - jag har i princip legat i mitt rum och kollat på danska Paradise Hotel hela tiden. Råkade se ett avsnitt med Lollo härom dagen och sedan var jag ju fast...

Imorgon ska jag gå upp halv åtta och köra till gymet med Elin! Jag får ju göra nån nytta nu när det är lov och jag har tid! Så imorgon ska det svettas!!!

Hoppas din jul har varit perfekt, min har varit jättemysig! Fick de julklappar jag ville ha och lite till! Nu är det nyår som återstår och jag får se om jag hittar nån fest, annars stannar jag nog hemma. Och ni behöver inte tycka synd om mig för jag tycker att nyårsafton är överskattat så jag lider inte om jag behöver spendera den med min familj (herregud, jag låter som värsta morsan!).

Kram, kram!

God Jul!

Jag vill bara önska dig en god jul!
KRAM!!!


Binglotto

Sitter och spelar Bingolotto med la familia! Har inte gjort det på år och dar! Dessutom håller det på till tolv ungefär och jag är supertrött så jag kommer väl somna innan det är slut! Ingen bingo än tyvärr men nära har det varit några gånger!

Imorgon är det julafton - en av de bästa dagarna på året! Jag måste dock städa lite då för det har jag inte hunnit idag! Och om ni vill veta varför så är det för att jag har fikat med några vänner, tränat (!) och då spelat Bingolotto sedan halv åtta!

God jul på dig!

KÄRLEK!

Musik!


Nicole Scherzinger - Baby Love


Rihanna - There's a Thug in my Life (A capella)


Jay-Z & Alicia Keys - Empire State of Mind


Beyoncé - Summertime


JULLOV!

Då är jullovet äntligen här och det behövs verkligen efter en väldigt stressig höst! I fredags var det avslutning i skolan och vi hade lite julklappsutdelning. Vår mentor tog också initiativet att vi alla skulle skänka 10 kronor var och köpa gåvor på UNICEF som går till behövande barn. Vi köpte 36 doser poliovaccin och 10 kg gröt!

I fredags kväll åkte jag till fina Laila och sov över där. Var barnvakt under lördagen till Lilly och EllaMay och vi hade jättemysigt! Vi var och åkte pulka, kollade på TV och byggde med lego.

Idag har mamma, Elin, Lina och jag gjort lite julgodis! Jag och Lina beställde också biljetter till Alvin & gänget 2 som har premiär på bio på fredag! =)

Ha världens bästa jullov, vila, tänk på dina nära och ha kul!

LOVE!


STUDENTFEST!!!

Då är det dags för den tredje studentfesten (andra för mig) med temat CRAZY CHRISTMAS! Jag ska vara någon med snö, helt vitklädd!

See you on the dancefloor!

I'm baaack!

Efter en del i skolan och några pms-dagar då jag har känt mig ganska nere är jag tillbaka! Jag har visserligen inget jätteintressant att skriva men något får jag väl komma på!

Idag var jag och tränade med Mikaela och Patricia! Vi har umgåtts alldeles för lite de senaste åren men det ska det bli ändring på nu!

På fredag är det skolavslutning och det ser jag verkligen fram emot! Efter en extremt stressig höst med jättemycket skolarbeten ska det bli skönt med tre veckors vila. I och för sig brukar julen aldrig innebära vila eftersom att det är släkt att träffa, kompisar att fika med och mat som ska ätas så det kommer vara fullt upp!

Planerna för lovet är i alla fall:
- Jullunch med pappas släkt ute på Nannarp
- Lollo kommer hem, julgodis ska göras
- Julafton, kyrkan på morgonen och släkt på eftermiddagen/kvällen
- Fika med mina fina vänner
- Nyår, några planer?

Det är i alla fall 11 dagar kvar till julafton så det är inte mycket! Världens bästa högtid är här och jag njuter av varje jullåt jag hör, varje tomte jag ser och av allt som har med julen att göra!

Ta hand om er och sprid kärlek!
Michaela
 


Whitney Houston och gospel!

Dagen började med att baka pepparkakor, den degen var även min frukost... Not good! ;) Förutom det har jag pluggat, varit på Maxi i flygstaden och köpt Whit-Whits (mitt smeknamn på Whitney Houston) senaste skiva och sedan åkte jag, mamma och Elin till stan och gick på gospelkonsert i St Nikolai kyrka. Det var helt faktastiskt, snacka om gåshud i en och en halv timme! Det kom till och med några tårar då och då, helt obeskrivligt bra! Det är verkligen något jag vill gå på i USA, för även om dessa var underbara så vill jag se äkta svart gospel! Jag kommer garanterat att sitta och storlipa om jag lyssnar på det!
 


Nu är det snart sovdags för imorgon ska jag gå upp tidigt, det är nämligen jobb före skolan! Sedan är det som sagt skola och efter det hem och njuta av att jag är klar med allt plugg!

Sov gott änglar!


Mina extremt snygga systrar och jag!



GOD JUL FRÅN OSS!


Nyfärgat hår!

Nu är mitt hår nyfärgat och fint!
Har ingen bild så ni som vill se får helt enkelt söka upp mig! ;)


Färga håret!

Då var det helg igen, hur skönt som helst! Ska nog färga mitt hår lite senare, väntar bara på att Lollo, som ska göra det, ska vakna.

Igår hände inget speciellt, förutom att det var studenttävling! Vår klass var sjukt bra, jag skulle gissa på en andra eller tredje plats, och allt tack vare Alexandra, Casandra och Stoffe som offrade sig och åt allt äckligt som skulle ätas.

     

  

Var sjukt uttråkad på kvällen så jag och Casandra hade lite galna konversationer på MSN. Pluggade också, verkligen livad fredag!!! Jag får väl också påpeka att Mr Jay-Z fyllde år igår samt världens bästa Tyra Banks!!!

En sak till innan jag slutar! Världens mest faktastiska artist (Beyoncé, vem annars) har fått hela tio nomineringar till Grammy Awards! Det är ganska sjukt faktiskt! Nu får vi bara hoppas att hon vinner några priser också!

Ta hand om dig och ta inget för givet!

KRAM!


The Bodyguard

Sitter och kollar på The Bodyguard, en av världens bästa filmer! Jag fick ett ryck i morse när jag satt på bussen, lyssnade på Whitney Houston hela vägen till skolan och kände att jag var tvungen att se på filmen! Whitney är helt galet bra, och ingen vågar säga nåt annat, för då jäklar... Hahahaha!

Idag var det ju skola som vanligt! Efteråt skulle jag jobba men när jag kom dit var allt vaccin slut så det fanns inget för mig att göra. Istället åkte jag in till stan och köpte de sista julklapparna! Träffade Sarah så jag gick lite med henne också!

Imorgon är det äntligen fredag och min sista kommer antagligen från Malmö! Ska försöka övertala henne att färga mitt hår i helgen för jag känner att det behövs nu!

Ta hand om DIG!

Kärlek!

Mitt hår har blivit förnyat!

Idag har jag varit hos frisören så nu är mitt hår kortare tyvärr, men mycket fräschare! Hann också med en fika med Sarah innan, mys!

Annars rullar mitt liv på! Jag har köpt de flesta julklapparna och jag pluggar på det lilla som är kvar! Idag blev jag dessutom klar med mina au pair ansökningar, så de ska skickas in imorgon!

Igår var jag hemma hos Laila! Lilly fyllde 7 år så jag var där och fikade med tårta och gav henne en present! Det var jättemysigt, hinner ju inte träffa Laila så mycket nu när hon är i Stockholm och gör succé med Hairspray!

Imorgon är det skola som gäller, samt jobb! Ska antagligen vara barnvakt åt tjejerna också så det är en fullspäckad dag jag har framför mig!

Hoppas ni har det mysgt i årets mysigaste månad!

KÄRLEK!

RSS 2.0