Regnig bal!

I morse provade jag och mamma min balfrisyr och det blir toppen! Vi slingade även det igår så nu är inte min utväxt lika tydlig längre! Var och kollade på Sture och friskolornas bal innan och alla var jättefina! Vädret var ju inte det bästa och det blev ju ganska dramatiskt när två ambulanser körde med blåljus över röda mattan! Hoppas att det inte var något allvarligt!

Känner mig faktiskt ganska nervös, för om en vecka är det min tur att trippa ner på mattan! Det kommer bli så fantastiskt roligt men samtidigt, då är studenten snart här och då kommer jag aldrig mer gå i världens bästa klass!!!

Jaja, nu ska jag försöka sluta att vara sentimental, måste ringa runt till släkten istället om studenten!

KRAM! (PS. Lewis Hamilton vann idag, haha)

Nicole Scherzinger - Nobody Can Change Me


Så ryktena stämde!

Idag kom ett meddelande från Alicia Keys som bekräftade att hon ska få en liten bebis! Och dessutom står ett bröllop på schemat! :)

Två veckor kvar till studenten!

Sov lite i eftermiddag men det blev alldeles för länge så nu är jag jättepigg! Hade en hemsk dröm om balen, att jag inte hade kläder och grejer, fy! Det börjar ju närma sig nu, lite mer än en vecka till balen och två veckor till studenten!

Igår (torsdag) hade vi först mys på naturen och fikade med kladdkaka, glass och flädersaft! Det är sådana stunder som gör att jag inte vill ta studenten! Eftermiddagen spenderades hemma hos Eve och vi planerade lite för Melodifestivalen som är om en vecka! Vi kommer vara sååå bra!!! På kvällen var jag och Elin Sex and the City 2-premiären och den var helt klart godkänd tycker jag!

Idag har jag gjort mina sista uppgifter i skolan så nu är jag fri! Jag behöver inte plugga med utan bara gå runt och ta det lugnt!

Puss på dig, ha en superbra helg!

Nya saker!!!!!!

Idag var jag en runda i stan på en desperat jakt efter tygskor! Jag hade varit inne i varenda affär jag kunde komma på tills jag kom ihåg att Din Sko också fanns! Och där hittade jag två sötnosar! Älskar särskilt stenarna på de rosa! Köpte också en bikini som jag ska ha på i sommar och på Mallorca!






Så här ser mitt rum ut för tillfället!

På grund av att jag inte gör annat än pluggar så har jag inte tid att städa upp gamla läxor och uppgifter, utan de ligger och skräpar på mitt golv!!!


Bebis?

Ska Ms Alicia Keys möjligtvis få en liten bebis?


Hoppas, hoppas, hoppas!

Har fått en au pair match som jag hoppas på! De bor tio minuter från Los Angeles och har två barn! Vill (och får antagligen) inte berätta så mycket mer då det kan vara väldigt känsligt! Återkommer om hur de går, men jag hoppas att de ringer i veckan!!!

Imorgon är jag ledig så då ska jag plugga men också försöka ta det lugnt!

Puss!

Love!

Åh, jag älskar Halmstad när det är fint väder! Spenderade hela eftermiddagen ute i solen och har till och med fått lite ränder (svaga, men ränder är det!).

Dagarna som kommer blir det först och främst plugg som gäller, vi har en vecka kvar innan betygen ska sättas! Sen är jag fri!!!!!!! Då blir det att gå på de lektionerman vill och skita ifall man får frånvaro!!! NICE!

Nu ska jag försöka hitta på nåt att göra!

PUSS!!!!!

Sommar?

Sitter fortfarande ute på altanen i linne och capribyxor, hur skönt som helst! Är sommaren påväg kanske? Det som drar ner mitt humör liiite är att jag måste skriva på min engelskauppsats men det funkar nog med tanke på att vädret är så skönt!

Idag var jag, Carro, Linn och Johanna på Sturegymnasiet och kollade på textiltreornas modevisning! Vill också kunna sy!!!

Nu ska jag återgå till uppsatsen! Den handlar i och för sig om Barbados så jag kan ju drömma mig bort lite!

Puss på dig!

Sex and the City 2

Har precis bokat biljetter till Halmstadpremiären av Sex and the City 2 som är den 27 maj!





Bläää!

Nu var det nästan en vecka sedan! Hade planer på att blogga i fredags men saker och ting förändrades! Jag och Elin var hos Laila och tjejerna på middag och mys och på vägen hem mådde jag illa. Vi fick köra av motorvägen så att jag skulle få lite luft men det slutade mad att jag stod bakom en skylt och gjorde mindre trevliga saker! Så istället för att blogga när jag kom hem gick jag och la mig. Gissade ganska tidigt att det berodde på något jag ätit så jag var inte särskilt orolig! Dessutom hände det inte fler gånger under natten så jag var lugn! Mådde lite halvkasst även igår men jobbade på grund av att jag inte hade fått influensan. Målade en massa barn i ansiktet och kollade på en grym HBK-match där Anselmo gjorde två mål! Kan även påpeka att matchen slutade 2-0!

Imorgon är jag ledig så då ska det pluggas! Ska försöka bli klar med det mesta har jag tänkt så att jag slipper det sen!

Nu ska jag kolla lite på TV och sedan sova!

Puss & Kram!

Dagens citat!

Endast en sak behöver ändra på sig för att vi ska uppleva lycka i våra liv -
vad vi fokuserar vår uppmärksamhet.
- Greg Anderson

Söndag

Dagen har bestått av först dansuppvisning och sedan jobb på Örjans Vall. Fick måla barns ansikten med HBK's färger och det var kul! Däremot förlorade HBK och för Lewis Hamilton i formel 1 gick det inte heller så bra, han låg tvåa men fick punka när det var två varv kvar.

Imorgon har jag geografiprov och engelskaseminarie. Seminariet är jag ganska förberedd för men provet, not so much! Som tur är har jag sovmorgon imorgon så jag hinner plugga in det sista! :)

Nu är det snart natti natti men först lite dator och musik!

Puss!

Titta vad man hittar i min Spotify-lista!

Lady Gaga - har aldrig tyckt om nån låt med henne men Telephone är faktiskt ganska bra! OCH det är INTE för att Beyoncé är med i den, för jag gillar inte ens Beyoncés del så mycket!


Plugg är inte kul!

Har nu suttit och pluggat i några timmar, inte dåligt för att vara Michaela på en lördag! Är klar med uppgifterna till ett engelskaseminarium jag har på måndag och mitt svenskatal jag har på onsdag! Så nu är det bara sex saker kvar att göra i skolan! Men jag var tvungen att göra en del idag då morgondagen är ganska fullbokad för min del: dansuppvisning, ev lite formel 1 och jobb på Örjans Vall!

Nu ska jag och Elin göra pannkakor, man får ju lyxa till det lite när resten av familjen är borta! Ha en supermysig kväll!

Massa pussar!!!!

GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA MAMMA!

Idag fyller min vackra mamma år!!!


Nice!

Fick ett trevligt samtal innan som innebar att jag har fått ett litet extrajobb! Eller jag ska prova på söndag och se om det är någoot intressant! Jobbet är på Örjans Vall de dagar HBK spelar match och jag ska göra ansiktsmålningar och eventuellt lite annat. Och det bästa av allt - jag får se matcherna gratis (eller typ andra halvlek eftersom att målningen kommer att ske under första)! Det kan inte bli bättre, snacka om att förena nytta med nöje! =)

Dagenc citat!

Don't believe everything you hear -
real eyes... realize... real lies!


Den enda människan du kan ändra på är dig själv!
- Svenskt ordspråk


Ett leende kostar mindre än ett elektriskt ljus
och ändå lyser det upp mer i ett hem.
- Theo Lingen


Gå ofta hem till din vän,
för en oanvänd stig växer snart igen.
- Eddan


Om det är något du inte gillar -
ändra på det!
Om du inte kan ändra på det -
ändra på din attityd!

- Maya Angelou

Laurie Ann Gibson

Typ världens bästa koreograf är i Sverige, ingen mindre än Laurie Ann Gibson. Är du inte intresserad av dans vet du nog inte vem hon är men hon jobbar just nu med Lady Gaga (och är här för att Gaga ska spela i Stockholm imorgon och på lördag) och har gjort några av hennes videor.

Hon har också gjort en av So You Think You Can Dance's bästa danser med Brandon och Jeanine!



Jäsp!!!

Trots att jag inte drack någon alkohol igårkväll eller var på själva studentfesten kändes det som det idag! Jag var så extremt trött, fast nog inte lika mycket som Johanna, Linn o Rasmus! De tog priset för dagens sötaste där de låg och sov i Oasen! Jag o andra Rasmus var lite busiga så vi smög iväg och lämnade de däckade figurerna sovandes!

Har spenderat en del av min kväll med att fixa med deklarationen när mamma kommer fram till att jag inte ens behöver deklarera! Så jobbigt, jag känner mig verkligen helt retarded när det gäller sånt! Fast jag får väl lära mig nån gång!

Tog lite bilder igår som kanske läggs upp här snart! =)

Nu blir det Grey's Anatomy! Sov sött!

Förfest!

Nu bär det av till Eve och jag tror att kvällen kommer bli fantastisk!!!! Udda att jag bara ska förfesta och inte till själva studentfesten! Fast förfesten är faktiskt roligare plus att jag sparar 100 kronor! =)

LOVE!

Surprise!

Nu mina damer och herrar ska ni få vara med om något ovanligt, nästan ett once in a lifetime moment! Jag tänkte tipsa om en väääldigt bra låt som är med... Chris Brown! So Cold heter den och handlar (antagligen) om hela karusellen mellan honom och Rihanna och den är sjukt bra! Så remember this, för det kommer nog inte hända än på ett tag!


Snart helg!!! =)

Åh, har precis suttit i telefon med viktiga personer igen, denna gången med Landstinget och Cultural Care. Detta är tredje gången på en vecka, eftersom att jag pratade med Skatteverket i måndags. Det är absolut inget fel på människorna men jag blir så stel när jag ska prata med dem. Men det gick bra så jag är bara glad att det är över!

I måndags var jag hos Karin på en liten minipraktik och det var jättekul! Små bebisar är det sötaste som finns!!! =)

Ikväll är det studentfest, ska inte gå på den men dock "förfesta" hemma hos Eve med de flesta i klassen!

Nu blir det The Hills och sedan tyvärr plugg!

Adios! <3

Sunday

Sitter och kollar på Gossip Girl för första gången sedan gud vet när! Får väl ta igen alla missade avsnitt nån gång, för det är en väldigt bra serie! Efter det blir det en liten promenix och sedan Jersey Shore, världens galnaste serie! Lollo kommer också på en snabbvisit till imorgon så det ska bli kul!

Imorgon ska jag på praktik på förmiddagen hos Karin på mammas jobb och det ska bli jätteroligt!

Hoppas din helg har varit mysig!

Kärlek!!!

RSS 2.0