Fika med Sarah

Igår träffade jag äntligen Sarah! Vi tog en lååång fika, fyra timmar gör att vara exakt. Vi hade så mycket att prata om och det var så roligt att träffas igen!
Kram!

Mary J Blige som Nina Simone

Läste i Aftonbladet härom dagen att Mary J Blige ska spela Nina Simone in en film. Kan det bli bättre???

Filmtips!

Härom dagen såg jag två filmer som jag tänkte rekommendera.

The Other Woman
Drama med Natalie Portman i huvudrollen. Hon dejtar en man som har varit gift tidigare och han har även en son från det förhållandet. det visar sig inte vara det lättaste, särskilt inte när exfrun utgör ett problem samtidigt som hon har egna problem att ta hand om.

A Litte Bit Of Heaven
Kate Hudson har huvudrollen och spelar en kvinna som får cancer, och därefter blir kär...

Båda filmerna var superbra och sorliga. Kan väl avslöja att jag grät till båda.

Stressad!!!

Har tenta imorgon och jag känner mig ganska så stressad. Kan inte göra så mycket nu så det är bara att gå dig, göra sitt bästa och sedan hålla tummarna!

Rihanna ställde in sin konsert igår i Stockholm också på grund av utmattning. Och jag kan förstå henne, jag känner mig supertrött på tentaplugg. Men den tjejen spelar in skivor till höger och vänster, gör parfymer, har konserter över hela jordklotet och så vidare. Jag ska göra en tenta. Inte konstigt att hon är utmattad, det hade jag också varit!


Talk that talk

Deppar fortfarande över att Rihanna blev inställt men tröstade mig lite med att beställa hennes nya album Talk That Talk som släpps om cirka tre veckor!


Rihanna inställt

Igår skulle Miss Rihanna uppträda på Malmö Arena men fem minuter efter insläppet skulle varit meddelade nån från Live Nation att det var inställt. Cirka 12 000 personer stod utanför men ingen ville gå ifrån de enorma köerna. Själv trodde jag att han skämtade för att sedan öppna dörrarna och släppa in oss. Men nej... Rihanna hade blivit sjuk, hon hade försökt in i det sista men kunde inte genomföra konserten. Hon twittrade senare en bild på en PVK ovh plåster på fingret, så hon fick både dropp och de hade nog tagit prover. Men fy fan vad det sög! Det verkar som att spelningen i Stockholm ikväll blir av och nu hoppas vi på att hon kommer en annan kväll istället! För som nån skrev i Aftonbladet: Vi vill inte ha pengarna tillbaka, vi vill se Rihanna!



RSS 2.0