Lite pengar kan göra mycket nytta

Kände att det var dags att bidra med lite pengar för att hjälpa alla utsatta människor i Afrika. Det blev, precis som vanligt, Läkare Utan Gränser och UNICEF som fick mina pengar. Passade också på att bli månadsgivare till Läkare Utan Gränser. Man behöver inte ge mycket så kände att 50 kr i månaden inte gör så mycket skillnad för mig men kan göra mycket nytta i vår värld!

Kram!

Ledig idag, and I love it!

Idag har jag varit ledig och det har jag njutit av fullt ut! Det känns som att jag inte varit ledig på minst en vecka men var faktiskt det fre-sön. Helgen spenderades dock hos farfar vilket innebar att klockan ringde vid nio för att frukosten serverades då. Men idag sov jag till elva och umgick sedan med min kusin. Vi fixade en blogg till henne där hon lägger ut sina fantastiska mangabilder.

Imorgon ska jag jobba och på lördag blir det par-tay för att fira mammas 50-årsdag (två månader efter hennes riktiga födelsedag). Jag tror att kvällen kommer bli super, det kommer bli en massa folk, lite tävlingar och några överraskningar.

Hoppas du tar till vara på det fina vädret, jag har tyvärr jobbat de flesta dagarna. Men älskar mitt jobb så det känns okej!

Stor kram!

RSS 2.0