Rebecca Ferguson & John Legend

Två av världens vackraste röster har sammanfört sina talanger i en låt - Bridges. Superfin låt som jag verkligen rekommenderar!
 

Vänskap

Det finns människor här i livet som är lite extra viktiga och de är mina tjejkompisar som jag har på olika håll. Idag har jag träffat fyra av dem. Först Carro, Moa och Egzona. Vi ses verkligen inte ofta men när vi väl ses har vi supertrevligt, som idag till exempel när vi satt på Harry's i tre timmar och det kändes som max en!
 
Och sen har vi ju en av de allra viktigaste - min Annie. Vi var först på Fox & Anchor och var med på deras quiz (eller för att vara mer korrekt: vi bidrog inte så mycket utan killarna skötte det, men vi bidrog nog med tur för "vi" kom tvåa). Sen styrde vi kosan mot hennes lägenhet och kollade på film, drack té och åt kvällsmacka. Det är en av de bästa sakerna med vår vänskap, den är väldigt okomplicerad och det behöver inte vara en massa action för att vi ska ha kul.
 
 

Snart!

Nu är det bara två dagar kvar till julafton, tycker att det är så mysigt! Har jobbat i helgen och där var det verkligen ingen julstress, det var nästan tomt på avdelningen så jag spenderade största delen i soffan under en filt!
 
Imorgon flyttar jag hem till mamma och det ska bli mysigt. Men vissa dagar fullkomligt avskyr jag att jag inte bor hemma längre för Lina la ut en bild på en nygjord julskinka. "Vi" brukar alltid göra det dagen innan julafton men inte i år så jag får helt enkelt räkna bort den upplevelsen detta året. Det är bara sååå gott men en ny, varm och god skiva av skinkan, där snackar vi julkänsla!
 
 

Svenska hjältar

Alltså hur mycket tårar kan en människa ha? Jag misstänker i alla fall att jag ligger nånstans där i toppen med flest antal tårar för jag har nu gråtit konstant i två timmar. Svenska hjältar är ju ett helt fantastiskt program men det är så rörande att jag störtgråter. Så nu svider det och jag är svullen i ögonen... Men en sak är säker - det finns väldigt fina männisor i Sverige!
 
Och jag har några egna hjältar jag med!
 
 
 
 
 

Julstädning

Städning kan vara det tråkigaste som finns... Håller på att julstäda lite i min lägenhet för jag ska ha besök i två omgångar och sen flyttar jag hem till lilla mamma i några nätter över jul!
 
Mitt problem nu är att jag samtidigt som jag städar försöker få undanpackat inför min flytt i januari. Det är dock så svårt att veta vad som ska få vara kvar och vilket som ska packas. Men det blir nog bra i slutändan! :)
 
Planen för veckan:
Ikväll ska jag först träna och sedan till kyrkan för att gå på julkonsert - Carola tillsammans med Rickard Söderberg och hans kör från Körslaget.
 
Onsdag: Till Emporia för sista julklappsfixet. Myskväll och lite julgodisbak med Annie.
 
Torsdag: Lunch med pappa och Elin och sedan jobb.
 
Fredag: Jobba och sedan städa det sista. Baka en cheesecake inför besök på söndag.
 
Lördag: Jobba
 
Söndag: Jobba och besök av Kristi, Hanna, Heni och Monika på kvällen men julkväll och julklappsspel.
 
Måndag: LEEEDIG i 11 dagar framöver. Och då börjar julen på riktigt för jag flyttar hem till mamma!

RSS 2.0