Vår!

Vilken fantastisk vårdag det har varit! Och om det inte vore nog så har jag varit ledig. Det resulterade i att jag tog en riktig långpromenad på två timmar. Stannade också till vid stranden och satt en stund i solen - härligt! När jag gick förbi de nya lägenheterna på Söder insåg jag att jag vill bo där, det är ju dock ganska dyrt så jag får nog fortsätta att drömma. Det som framförallt lockar är hörnbalkongerna med perfekt läge så att solen står på nästan hela dagen!
 

These girls got soul!

Det är ju ingen hemlighet att jag har en dragning till R&B och svarta människors röster. Här kommer därför mina fyra favorituppträdanden på länge, från veckans The Voice och American Idol. Jag rekommenderar verkligen att titta för er dag kommer bli så mycket bättre (väljer du att bara se en så titta absolut på den sista)!
 
 

Finally, it's done!

Idag kom den dagen jag och mina klasskamrater har fasat för sedan dag 1 på sjuksköterskeutbildningen - den nationella examinationstentan. Det är alltså en tenta på hela utbildningen kort och gott! Det är svårt att säga hur det gick men det kändes inte värdelöst i alla fall! I vilket fall som helst så är det skönt att den är gjord, nu får jag bara hålla tummarna att det gick bra!
 
Jag hade ett väldigt bra telefonsamtal med min Annie innan också. Det är min syster det, världens bästa and I'm happy to have her!
 
 
 
 

Drömma kan man!

Så vackert!


När jag skulle sova...

...men fastnade på Hemnet (en av mina favvosidor för övrigt) framför vackra stuckaturer, snygga kaklade badrum, luftiga sovrum och fina kök. Jag älskar att titta på bostadsrätter! Vem vet, inom inte alltför många år kanske jag lever "bostadsrättsdrömmen", haha!

Gonatt!


Trött och stressad

Förra veckan började sista praktiken. Jag är nu på en ortopedavdelning (mammas gamla arbetsplats) och det känns bra. Jag är bara så sjukt trött på att hela tiden komma till nya ställen, detta är min fjärde placering på tio veckor! Jag känner mig ganska sliten och dessutom är jag stressad över vår sista tenta vi har på fredag - en del i slutexaminationen för hela utbildningen. Den andra delen går ut på att man under tre timmar ska bli synad i sömmarna på praktiken, jag ska ha en patient och sköta denne själv och sedan bli bedömd. Jag är dock mest nervös över tentan...

Tur man kan få lite avbrott i form av kören och vänner, det behövs verkligen!


Hallelujah!

Åh vilken rolig konsert vi hade igår! Låtarna gick jättebra och vi avslutade med att få hela kyrkan att stå upp! Och hela sju gäster fick jag dit, good job Mickis!

Nu har jag precis gått och blivit brunett. Den blev jättebra men jag kommer nog bli lite förvånad ett litet tag när jag går förbi speglar!


RSS 2.0