Filmtips!

Kollade på Think Like A Man tidigare idag och den var superbra! Filmen är baserad på en bok av Steve Harvey och nu alltså har blivit film och det var precis min typ! Den handlar om att boken Act Like A Lady, Think Like A Man släpps och kvinnorna i filmen börjar läsa den och ser den som en bibel för att träffa en bra man. Männen däremot ser den som ett hot och försöker spela med för att få det de vill ha.
 
Mya ska dejta en kille i 90 dagar innan hon låter honom få "the cookie" som hon kallar det och Candice försöker få en mama's boy att prioritera henne. Zeke däremot försöker få Mya att släppa 90-dagarsregeln medan Michael träffar sin mamma i smyg för att Candice ska tro att hon är hans nummer 1. Man får följa följa fyra olika typer av kvinnor och fem olika typer av män, kvinnorna som letar efter ett förhållande och männen kanske inte alltid är ute efter samma sak...
 
En romantisk komedi precis i min stil med några av mina favoritskådisar, bland annat Gabrielle Union, Taraji P Henson, Meagan Good, Kevin Hart och Michael Ealy. Även Chris Brown, Kelly Rowland, Keri Hilson, ett gäng basketspelare och såklart Steve Harvey himself syns i filmen.
 
Kan verkligen rekommendera både filmen och boken!
 
Bokversionen
 
Filmversionen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0