Året börjar gå mot sitt slut

Jag har haft en ganska produktiv dag idag. Började med plugg och tog sedan bussen till Eurostop och Stenalyckan. Fick med mig ett täcke hem som kan användas när nån sover över så de slipper ha filt. När jag kom hem plockade jag undan julgrejerna och sedan lite mer plugg.
 
Imorgon är det nyårsafton och jag ska spendera början av den med kidsen på jobbet. På kvällen blir det festligheter hos Hanna!

Tjejkväll och jobb

Igår hade jag en urmysig tjejmiddag hemma hos mig, vi hade jätteroligt som vanligt!
 
Idag var jag uppe på sjukhuset och jobbade, det var en ganska lugn dag där men är lika trött för det. Nu ligger jag i sängen med glass och film och hoppas att min huvudvärk ska försvinna!

Jullov

Har egentligen inte något jullov utan skolan kallar det "studievecka". Studievecka in my ass, har inte pluggat något ännu och tänker endast lägga ner en dag till helgen på det!
 
Igår gick jag och Lina runt på mellandagsrean. Vi orkade dock inte titta runt så mycket i butikerna på grund av allt folk.
 
Även idag blev den en liten runda, fick bytt en topp som jag köpte igår mot en stickad tröja. Har också hunnit med en fika med Carro, Moa och Egzona. Har inte träffat dem på superlänge så vi behövde en catch up!
 
 
Imorgon står en liten släktträff på schemat, ska träffa min faster, farbror och kusiner samt pappa och Elin. Kvällen ska spenderas med mina godingar men vin, mat och en massa prat!

Heldag i soffan

Efter en julafton med konstant ätande blev det idag en seg dag i soffan. Har sett några filmer och lite annat samt ätit...

Snart ska jag köra hem och imorgon ska tålamodet slås på för då är det mellandagsrean som gäller!


God jul!

Ha en underbar dag!


Dr Mom

Jag har mått lite illa i nästan en vecka nu och trodde först att jag hade blivit magsjuk men så var det inte. Men mamma tror att det är magkatarr så hon gav mig lite medicin så jag hoppas att jag blir bättre snart!

Juklapp

Igår fick jag min första julklapp!
 

Dagens planer

Har en helt fullspäckad dag idag:
 
- Träffa pappa och Elin
- Stanrunda
- Fika med en annan Elin
- Myskväll med Annie
 
Imorgon ska jag hem till mamma för att fira jul, tänkte ockupera gästrummet i ett par nätter!

Whitney for life!

Ska snart gå över på jullåtarna men först har jag, som så många gånger förr, ett Whitneyparty!

Trött!

Jag sov bara ungefär tre och en halv timme i natt och på det har jag varit lite illamående i några dagar nu. Som tur var blev jag påmind om mina Seaband som jag har skrivit om tidigare så de tillsammans med salta jordnötter och Coca Cola gör att jag mår lite bättre!

Kvällen ska bara spenderas under täcket och med TVn på!

One of those nights

Kunde inte sova för jag låg och tänkte för mycket. Men istället för att ligga och tänka startade jag datorn och har nu suttit i över en timme och skrivit ner min story. Och mitt i allt skriver en jobbig jävel till mig på fb, trodde hon hade gett upp på mig men icke. Men strunt i henne! Berättelsen ska min familj och mina närmsta vänner få läsa för att förstå varför jag är som jag är!
 
Nu ska jag försöka sova igen, god natt!

Secrets...

Man känner sig som en riktig lyxhustru när man går till sängs i endast Victoria's Secret-plagg. Och med de orden säger fröken Ulfsparre godnatt!

Vänner

Igår startade en ny kurs i skolan och det var nästan en chock, det var länge sedan jag satt på en föreläsning på det sättet. På eftermiddag träffade jag några från Sannarpsklassen och vissa av dem har jag nog knappt sett sedan vi slutade där för två och ett halvt år sedan. Och även kvällen fortsatte på det sociala spåret då vi hade glöggfest hos en i min nuvarande klass. Hade helt enkelt en superhärlig dag!

Ilska som övergick i glädje!

Alla som använder månadslinser kan nog relatera till mig nu och förstå min ilska. Öppnade sista setet linser i förrgår och hade tänkt beställa nya nästa vecka. Idag när jag då ska sätta i linserna har den ena gått sönder. Perfekt såhär innan jul, visserligen gillar jag mina nya brillor men skulle föredra att få använda linser också. Men det var bara att beställa nya och då, hallelujah, är det bara en dags leverans så förhoppningsvis kommer de på fredag!!! I'm happy again!
 
Nu står en liten promenix genom stan på schemat.

Min fullspäckade morgondag

Imorgon blir det att ta sig från ställe till ställe för det är fullt upp. Ska till skolan och sedan direkt in till stan för att fika med "gamla" Sannarpsfolk. Därefter är det raka vägen hem, fixa iordning mig och sedan på glöggfest på klassen! Det ska bli så roligt!!!

Julgodis <3

Idag har jag bakat lite julgodis inför julafton, det är min uppgift att ta med till julbordet! Har också hunnit hänga med syrran en stund.

Håller just nu på att frysa ihjäl så jag ska snart bädda ner mig i sängen med min nya VS-pyjamas som kom på posten idag!

Hmm?

Tack Lunds universitet för att ni anser att jag är välutbildad. Och redo för nästa kliv i livet, ja, men skulle inte tro att jag ska börja plugga direkt igen.


Fantastiska söndag

Hade en underbar dag igår, började med att titta på Musikhjälpen och bara ta det lugnt. Sedan mötte jag upp Annie och hade en heldag med henne. Vi käkade brunch på Skånskan, kollade på tre filmer, gjorde julgodis, åt pasta och hade djupa samtal om livet, haha! Helt perfekt helt enkelt!
 
Idag är det C-uppsatsjusteringar som gäller och sedan ska jag göra mer julgodis!
 
Var rädd om dig!

Hung up

Pratade nyss i telefon och även om den personen är väldigt lättstött så blev jag chockad när personen slängde på luren utan att säga hejdå. Han är närmare 60 år btw. Och jag kunde inte göra annat än att skratta efteråt!

Bye bye C-uppsats

Idag hade vi respondering på vår C-uppsats vilket var den sista stora etappen på den här processen. Det som återstår nu är lite småjusteringar. I övrigt var examinatorn väldigt nöjd och tyckte att uppsatsen var jättebra, hallelujah!
 
Nu ikväll var jag och tittade på det traditionsenliga luciatåget i St Nikolai och imorgon blir det ett morgonmöte och sen en soft dag!

Varberg

Idag spenderade jag hela eftermiddagen i Varberg för att opponera på en C-uppsats. Jag är inte den nervösa typen men när vi började närma oss campus i Varberg knöt det sig i magen. Men det gick bra och vi blev godkända på vår del. Imorgon däremot är det business - då kommer domen om vår uppsats. Då ska vi alltså få vet vad i vår uppsats som är grymt och vad som är värdelöst... Nej, men i alla fall vad som behöver justeras. Och hade det inte varit för att jag ska upp tidigt på fredag hade det blivit ett glas vin (eller en flaska...)! Men det får bli en annan gång!
 
Håll tummarna för oss imorgon klockan 9.

Min tisdag

Började dagen med lite skolgrejer och sedan lunchade jag med Lollo i stan. Var också inne en till runda i stan och införskaffade mig en julklapp och lite kläder (tack Annie)!
 
Imorgon bär det av till Varberg för opponering på en C-uppsats.

Musikhjälpen 2012

Älskar detta!
 

Trött

Jag är helt slut! Efter att ha sjungit i nästan sex timmar igår, sovit dåligt inatt och passat EllaMay idag på förmiddagen är jag jättetrött. Konserterna igår gick superbra och vad jag fick höra så var vi ganska grymma, haha!

Nu ska jag slänga mig på soffan och inte göra någonting!

Sunday funday!

Sitter och äter lunch samtidigt som jag lyssnar på Diggilistan, älskar att lyssna på det!

I eftermiddag/kväll är det konsertdags så jag ska snart fixa i ordning mig för det! Vi ses där!

"I wanna dance with somebody"

Nästan varje dag är det nån i mitt hus som spelar housemusik högt så att jag hör basljud dag ut och dag in. Undra om den personen (och resten av huset) nu diggar min Whitneyfever? "Don't you wanna dance, say you wanna dance, don't you wanna dance"
 

Maja and Darin sitting in a tree...

... K-I-S-S-I-N-G! Nej, men seriöst, bara hångla lite! Det är ju det mest omaka men perfekta paret någonsin!

Steamtime!

Nu ska jag steama luftvägarna. Börjar bli lite förkyld och känner att det inte är läge just nu med tanke på att vi har konsert imorgon.
 
Igår kväll hade vi rep och sedan hängde jag med min bästa Annie! Vi kollade film och gjorde Mozartkulor och bara slappade! Och Awa vann X Factor - det enda rätta!

TGIF!

Äntligen fredag igen! Sitter nu och kollar på senaste avsnittet av Grey's Anatomy och sen ska jag köra sista städrycket för veckan. Har, precis som jag brukar, skjutit lite på det...

Ikväll har vi sista repet inför söndagens konserter och därefter ska jag ha en myskväll men min fina Annie!

Merry Christmas to me!

Slängde precis iväg en order som ska bli en julklapp till mig själv. Blev en aning besatt av Victoria's Secret när jag var i USA så det blir ett VS-paket med en pyjamas, en hoodtröja och lite underkläder som kommer till mig inom någon månad!

E det fest eller?

Det är jätteroligt med hög musik men kanske inte vid tolvtiden på kvällen/natten en vardag. Skulle precis släcka lampan när jag hör Timbaland och Keri Hilsons låt The way I are. Bra låt men inte just nu tack!


Det går bra nu!

Jag åt en väldigt god lunch innan, köttfärsbiffar med potatismos och brunsås.
 
Igår, efter att C-uppsatsen blev inskickad, satt jag och ansökte om jobb till sommaren och ska faktiskt på ett möte nästa vecka angående det. Jag uppdaterar mer om det när jag vet lite mer.
 
Nu blir det en promenix ute i det vackra vädret!

Keepin it fresh

Är nyduschad och har en nybäddad säng så det ska bli sååå skönt att krypa ner i den om ett par timmar!

Imorgon är det föreläsning i skolan för första gången på typ åtta veckor. Undra om jag kommer ihåg hur man gör... Haha!

Ute faller snön...

Sitter framför TV:n och äter morgonens andra frukost, rostade mackor med stekt ägg! Har redan hunnit med att vara i skolan och nu blir det bara en lugn dag här hemma med lite bak och plock.
 
Första advent spenderades igår på sjukhuset för jobb. Det var ganska mycket att göra så jag satt inte många minuter, så sängen var väldigt bekväm när jag kom hem!
 
Ute faller nu snön så Halmstad är för tillfället väldigt vackert!
 
Ha en fin vecka!
Kram

Myslördag

Idag har jag varit på 10-årskalas hos min (låtsas)niece Lilly! Och nu har jag precit tagit på mig pyjamasen och krypt ner i soffan för att kolla på Så mycket bättre och därefter Sex and the city som går på fyran ikväll!
 
PUSS!

Fredagkväll

Har spenderat kvällen hos syrran och kollat på X Factor. Det bästa av allt (förutom sällskapet då förstås) var att jag blev bjuden på både Mozartkulor och Rocky Road!

RSS 2.0